من از دیروز 18 چرخ 2 که لینکش رو گذاشته بودم رو نشستم بازی کردم،محیط بازی خیلی خیلی زیباتر از Euro truck هستش،گرافیک هم قوی تره،اما از نظر شبیه سازی رانندگی ضعیف تر
به هر حال پیشنهاد میکنم امتحاتنش کنین
تیکه ی موزیانه ،کثیف و باحالی بود![]()
من از دیروز 18 چرخ 2 که لینکش رو گذاشته بودم رو نشستم بازی کردم،محیط بازی خیلی خیلی زیباتر از Euro truck هستش،گرافیک هم قوی تره،اما از نظر شبیه سازی رانندگی ضعیف تر
چرا حرف تو دهنم میزاری من اصلا قصدی نداشتمتیکه ی موزیانه ،کثیف و باحالی بود
پس این چی میگه!!!!!!!!!!!!من از دیروز 18 چرخ 2 که لینکش رو گذاشته بودم رو نشستم بازی کردم،محیط بازی خیلی خیلی زیباتر از Euro truck هستش،گرافیک هم قوی تره،اما از نظر شبیه سازی رانندگی ضعیف تر
این منو یاد 5 سال پیش انداخت!!! با اون گرافیک افتضاع مراحل با سر و سامونی نداره و میشه گفت جرمن تراک در کنار این طلای 18 عیاره!!!
من که با نسخه 1 این بازی اصلا حال نکردم شاید نسخه 2 بازی بهتر شده باشه به امتحانش می ارزه حالا من هم دانلود میکنم ببینیم چه جوریاس تا شب دانلود میکنم خبرش رو میدم بهتون![]()
پوریا جان این لینکت connection time out میده نتونستم دانلود کنم
لازم نبود تمام تاپیک رو بخونبد اینجا میپرسیدید سریعتر به جواب میرسیدید
در كل برخورد جالبي نبود ولي براي شروع بدك هم نبود...!
با توجه به اين كه سه ساعت وقت گذاشتم به هيچكدوم از جواب هام نرسيدم!
بازي من ورژن هست...
اما نميتونم ماد برف رو اجرا كنم و موقع لودينگ بازي هنگ مي كنه...
و اين كه بازي هي پشت سر هم به من ماموريت ميده...
چند تا ماموريت بايد برم؟!
امیدوارم ناراحت نشده باشی چون همه بچه های این تاپیک خودی هستیم شوخی زیاد میکنیم امیدوارم ناراحت نشده باشیددر كل برخورد جالبي نبود ولي براي شروع بدك هم نبود...!
خب گفتم که بهتر بو میپرسیدیدبا توجه به اين كه سه ساعت وقت گذاشتم به هيچكدوم از جواب هام نرسيدم!
از همین جا دانلودش کردین؟؟؟اما نميتونم ماد برف رو اجرا كنم و موقع لودينگ بازي هنگ مي كنه...
این مشکل رو نمیدونم واسه خودم هم وقتی برای اولین بار نصب میکنم پیش میاد ولی با نصب این ماد حل میشه.و اين كه بازي هي پشت سر هم به من ماموريت ميده...
چند تا ماموريت بايد برم؟!
هر وقت این ماد رو نصب کردید وضعیت رو به من بگید تا کمکتون کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم از شوخی دوستان ناراحت نشده باشین![]()
خیلی خوشحال شدم امیدوارم توی این تاپیک به فعالیتتون ادامه بدیدممنون،مشكل حل شد...![]()
دوست عزیز اولا ورودت به p30world رو خوش آمد میگم
ثانیا توی کل سایت نه فقط توی این تاپیک دوستان همه با هم شوخی میکنند و هیچکسی هم هیچ وقت منظور خاصی نداره و سریع هم اینجا همه با هم دوست میشن شما هم نباید از حرف دوستان ناراحت بشی![]()
خوشحالم که مشکلت حل شد ببین شما تا سوال کردی دوستان جواب دادن و مشکل شما رو حل کردن این actros 1843 هم برای این گفت سوال میکردید بهتر بود منظورش این بود شما به زحمت نمی افتادی و این همه صفحه رو میخوندی به جاش با سوال کردن زود تر مشکلت حل میشد همین منظور خاصی نداشت
امیدوارم لحظات خوبی رو توی این سایت سپری کنی
موفق باشید![]()
RoyalFalcon1994 عزیز برای اینکه اول کاری از بازی خسته نشید این مد رو دانلود کنید پشیمون نمیشید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)