تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 227 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

من یه حدس دیگه میزنم اگر شپرد نمیره در اخر بازی به صورت پیشفرض و بر اساس خط داستان امکان داره در نسخه های بعد باز ببینیمش و حتی دوباره شخصیت اصلی بشه. مثلا مس افکت 4 و 5 در مورد یکی دیگه باشه بعد دوباره دساتان رو جوری بسازن که یک تهدید دیگه به وجود اومده و شپرد دوباره میاد برای نجات کهکشان. دوس دارم اینطوری شه.
    نه دیگه اینو تائید کردن که داستان شپرد تمومه تو این نسخه حالا مردن و زنده بودنش دیگه دست خداست
    شاید تو نسخه های بعد شپرد رو ببینیم البته نه به عنوان کاراکتر اصلی یا حتی نسخه های بعد می تونه از نظر زمانی خیلی فاصله داشته باشه نسخه سوم. مثلا رو زمین جا مجسمه آزادی میبینی مجسمه شپرد رو برای یادبودش ساختن : دی
    +
    BioWare هم گفته المان های شوتر و نقش آفرینی بالانس شده هستن و هیچ کدوم نسبت به دیگری تو بازی مشهود تر و بارزتر نیست. گفتن که می خوایم بهترین داستان رو در خلال یک شوتر عالی بیان کنیم. خیلی از شخصی سازی برای اسلحه ها،کاراکترها و قدرت ها که تو نسخه دوم حذف شده بود هم دوباره برگشته

2. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

من یه حدس دیگه میزنم اگر شپرد نمیره در اخر بازی به صورت پیشفرض و بر اساس خط داستان امکان داره در نسخه های بعد باز ببینیمش و حتی دوباره شخصیت اصلی بشه. مثلا مس افکت 4 و 5 در مورد یکی دیگه باشه بعد دوباره دساتان رو جوری بسازن که یک تهدید دیگه به وجود اومده و شپرد دوباره میاد برای نجات کهکشان. دوس دارم اینطوری شه.
    امکانش هست چون که BioWare (آقای Mike Gamble) دلیلی نداشت که بگه سیو سوم رو هم نگه داریم. پس چرا گفتن سیو سوم رو هم نگهش داریم؟

شما چند تا بازی میشناسین که گفتن این اخریشه ولی بعد دوباره اومدن؟؟؟؟

4. 2 کاربر از reza207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اولین Dlc بازی from the dust نام داره که احتمالا روز اول پخش شه.

در ضمن امکان داره دارندگان bf3 بتونن پس فردا دمو رو دانلود کنن که ایشالا لیک شه ماهم دانلود کنیم.

6. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خوب بعد یک هفته تاخیر ویدیو voice cast رو دیدم . بازی که شاهکاره . چندتا نکته دیدم گفتم با دوستان در میون بزارم.

نکته 1:اول ویدیو شپرد به جوکر میگه get every one assemble in the war room در مس افکت 3 نورمندی کاملا از نو ساخته شده البته روی مدل نرمندی sr2 و اینبار به جای علامت سربروس بر روش علامت الاینس نقش بسته و تغییرات دیگه ای هم در صفینه به وجود اومده که اینبار احتمالا به جای briefing room در بازی war room داشته باشیم! و مثل مس افکت 1 بعد از مراحل مهم اعضای تیم جمع شن در war room و با هم صحبت کنن که واقعا نوستالژی خاصی داره برای کسانی که مس افکت 1 رو بازی کردند. یادش بخیر زمانی که لیارا میخواست حافظه شپرد رو بخونه و اشلی مخالف بود چون مادر لیارا با سارن همکاری میکرد. احتمالا بازهم پاسخگویی به مجلس سیتادل بعد هر مرحله به بازی برمیگرده! که اگر واقعا برگرده من همشو رنگید میزنم! دوستم تعریف میکرد( من اینکارو در مس افکت 1 نکردم) که هر وقت هولگرام اعضای کنسول سیتادل در صفینه ظاهر میشد تا از شپرد در مورد ماموریت بپرسه دوستم همش رنگید میزده و شپرد میگفته( مثلا: به شما ربط نداره. خفه شین! کنسول هم میگفته : تو نمیتونی تز ما روی برگردونی! )

نکته2: جالبه در بوکس تمرینی شپرد و جیمز وگا جیمز شپرد رو میزنه! و از دماغ شپرد خون میاد!!!

نکته3: یک نقطه ضعف داره بازی اونم اینه که در مس افکت 2 و در انتهای arrival ژنرال هکت به شپرد میگه اماده باش که با لباس رسمی نظامی( لباس ابی الاینس) در جلوی وزارت دفاع به علت کشتار باتارین ها حاضر شی . ولی موقعی که شپرد به اونجا میره یک لباس عادی و لباس خدمه رو پوشیده مثلا شپرد درجه داره باید لباسه خودشو میپوشید!! یک نکته دیگه قابل ذکره که تمامی درجه های نظامی الاینس بر پایه درجه نظامی نیروی دریایی امریکا (میشه گفت همه کشور ها) ست. درجه شپرد به عنوان commander ( در نیروی زمینی و هوایی این درجه به این نام وجود نداره و با نام زمینی : Lieutenant colonel و هوایی: Wing commander ) طبق درجات نظامی ایران سرهنگ 2 در نیروی زمینی و هوایی و ناخدا 2 در نیروی دریایی و طبق درجات نظامی دوران رضا شاه نایب سرهنگ میباشد. اندرسون هم یک درجه بالاتر از شپرده و ناخدا 1 ه. خوب ناخدا 2 درجه بالاییه و اینکه شپرد به عنوان یک زندانی در دادگاه حاضر میشه یکم ضایع ست! چون یک نظامی در دادگاه نظامی هر تخلفی هم کرده باشه با لباس رسمی و نظامیش حاضر میشه!

نکته4: خیلی خیلی خوشحال شدم که EDI از همون اول توی بازی همراهیمون میکنه اگر میشد باهاش رومانس میکردم! کلا یکی از بهترین تغییراتی بود که به مس افکت 2 اضافه شد.

نکته شخصی: این دیالنا الرز چقدر خوشتیپو خوش هیکله تو بازی نرین سمتش واسه خودمه!!!

نکته 5: جالبه توی ویدیو special forces که در مورد مولتی پلیر هست یه نکته جالبه دیدم. یادتونه در مرحله وفاداری گرانت در توچانکا یه موجودانی میومدن سمتمون اتیش بهمون میزدن؟؟؟؟ ریپرای نامرد اونارم هاسک کردن!!!!

نتیجه گیری: میتونم بگم مولتی بازی فوق العاده هست چون امکانات و نیروهایی که داره شاید برای اولین باره در بازی ها وجود داره حتما برای مولتی میخرمش. بازی هم که خودش نیازی به تعریف نداره فقط میاد و میره و مارو در حسرت شپرد میزاره!
    Last edited by AlexMercer; 09-02-2012 at 06:19.

8. 8 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

بعد میگن چرا گیمر سکته کرد...: دی
    دیدم طاقت نیاوردم گفتم بزارم ببینیم....

10. 15 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بعد میگن چرا گیمر سکته کرد...: دی
    دیدم طاقت نیاوردم گفتم بزارم ببینیم....

من ازینا میخوام!!!!!!! یکی ولنتاین ازینا بهم بده

12. 3 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بایو ور ظاهر سایت مس افکت رو به مناسبت نزدیک شدن به پخش بازی عوض کرد و 5 ویدیو جدید و 12 والپیپر بر روی سایت گذاشت. متاسفانه مثل قبل ویدیو ها قابل دانلود نیستند و بر روی youtube اپلود میشن که برای ما ایرانیا قابل دسترس نیست.من ویدیو هارو دانلود کردم . نکات جالب ویدیو رو براتون میگم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویدیو اول: Build A Customizable Arsenal (Manchester United)

در این ویدیو سعی شده المان های rpg بازی نشون داده بشه. چگونگی سفرشی کردن اسلحه ، زره و همچنین level up کارکتر رو نشون میده. نکات قابل ذکر:

1- منو ها آبی شدن شبیه مس افکت 1 ! ایکاش اینکارو نمیکردن من خوشم نیومد.

2- یاول ویدیو شپرد اسلحه یک جسد رو بر میداره که من احتمال میدم مثل همون نسخه 1 و 2 این اسلحه ها از پیش تعیین شده هستند که میشه در مراحل پیدا کرد و نمیشه همه اسلحه های روی زمین رو برداشت.

3- گاراژ یا طبقه 5 صفینه همون طور که میدونید در این بازی قابل استفاده شده و برای تغییر در ظاهر و اپگرید اسلحه و زره باید به این طبقه سر بزنیم . معلوم نیست چه بلایی سر captain cabin اواردن؟!

4-تمامی زره های قابل دانلود نسخه 2 در این بازی به صورت پیشفرض وجود داره. زره ها دارای یک جدول هستند که میزان قدرتشوتن در هر زمینه نشون داده میشه .این جدول به شرح زیره:

Health Boost . Shield Boost . Shield Regeneration .Ammo Capacity .Power Damage . Power Recharge . Weapon Damage . Head Shot Damage . Melee Damage.

که در هر زره مقادیر با هم متفاوته و مثل مس افکت 2 نیست که زره ها تفاوتی انچنان زیادی با هم نداشته باشند. همچنین افزودن Helmet یا تغییر سایر اجزای زره در این مقادیر تغییر ایجاد میکنه.

5- در ویدیو اپگرید زره رو نشون نمیده . و فقط تغییر رنگ رو نشون میده که اینبار گستره رنگی بیشتر شده.

6- قسمت بعدی تغییر و اپگرید اسلحه هست. به هر اسلحه میشه 2 mode اضافه کرد. اسلحه ها هم جدولی دارن که هر اسلحه رو از دیگری در گزینه های زیر متفاوت میکنه:

Weight . Capacity . Fire Rate. Damage. Accuracy .

جالب ترین نکته اضافه شدن Weight هست ! بر خلاف گفته مسولان بایو ور در ابتدا انگار نمیشه رنگ اسلحه رو عوض کرد.

7- بخش بعدی ویدیو در مورد خوده کارکتره. جدول توانایی های کارکتر شپرد دارای گگزینه های بیشتری شده و اینبار به جای فقط 4 توانایی شپرد دارای 8 توانایی شده.. توانایی های شپرد در کلاس سرباز:

Adrenaline Rush . Concussive Shot .Frag Grenade . Incendiary Ammo . Disruptor Ammo .Cyro Ammo .Combat Mastery. Fitness

البته همه این توانایی ها به غیر از Fitness در مس افکت 2 بود ولی نمیشد همزمان همه رو باهم داشت.

8- پاراون و رنگید هم اینبار انگار متفاوت از قبل هستند و هر کدوم یک bar مخصوص خودشون ندارن. و هر دو در یک bar جمع شدن ( فکر کنم مثل مس افکت 1) .

9- هر نیرو و توانایی یاران و شپرد رو میشه تا 6 درجه ارتقاع داد که از 4 به بعد هر کدوم دارای 2 گزینه میشن که بنا بر استرتژی شما میتونید بهترین رو انتخاب کنید.

10- در مولتی هر کارکتر فقط 5 توانایی داره و احتمالا یاران شپرد در سینگل هم فقط 5 توانایی داشته باشند.

ویدیو دوم : Interactive Storytelling

یک نکته جالب در این ویدیو هست اونم اینه که اینبار انتخاب دیالوگ خیلی مهم تر شده! نمیشه همینطوری عشقی به همه پاراگون زد یا جواب همه رو با رنگید داد!! مثل ویدیو که شپرد اول رنگید میزنه و کارکتر روبرو به شپرد کمک نمکنه ولی همون سکانس پاراگون انتخاب میکنه و کارکتر روبرو به شپرد کمک میکنه.

همچنین اینبار طوری که در ویدیو میگه تصمیمات شپرد میتونه یک شهر و یک تمدن و یک نژاد رو نجات بده یا به طور کلی نابود کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگر اینبار به جای squad mates نژاد ها بمیرن جالب میشه بازی!!

ویدیو سوم: Adrenaline Pumping Game Play

1- جاخالی دادن در این بازی خیلی کاربردی شده. بعضی مواقع باید به دشمن ها و یا لیزر های ریپر ها جاخالی داد

2- همچنین نحوه کشت یک رپیر ها نشون داده میشه. باید به چشم قرمزشون که ازش لیزر میزنن شلیک کرد و احتمالا باید یک مد خاص روی اسلحه سوار باشه(اینطور که من دیدم)

3- melee attack ها خیلی متفاوته در یک صحنه شپرد گردن یک هاسک رو میگیره میکوبونه زمین و بعد کلشو له میکنه!

ویدیو چهارم: Ruthless And Intelligent Enemies

1- خوب در این ویدیو دشمن های شپرد نشون داده میشه . نینجا های سربروس و تورنت هاشون و کله ارتش سربروس خیلی قوی و خطرناک هستند.

2- هاسک آساری ها هم خیلی وحشی و خطرناکند!

ویدیو پنجم هم مولتی پلیر بود که قبلا هم پخش شده بود. از 12 تا والپیپر من چارتاشو خودم برداشتم که براتون اپ کردمکه دوتاشو میبینید

در آخر به قول این کاربران غیر انگلیسی در فروم های انگلیسی که میگن sorry for my bad english منم میگه sorry for my bad farsi !!!

همچنین شنبه منتظر اهنگ زیبای سیاوش قمیشی تکرار باشید.
    Last edited by Masoud King; 10-02-2012 at 11:02. دليل: حجم زیاد تصاویر

14. 11 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اینم باقی والپیپر ها

برای دیدن سایر هم اینکارو کنید: body02 . body03 تا body12

اینم عکس یک سری از دشمن ها

اینم یک سری از اسلحه های بازی

یک سری از مدهای اسلحه ها:

و تصویر یک سری از مکان های بازی:

زمین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محل زندگی گت ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاولن محل زندگی توریان ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

رانوچ محل زندگی کواریون ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سورکش محل زندی سالارین ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by AlexMercer; 10-02-2012 at 07:39.

16. 12 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

18. 11 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین جوری پیش بره فکر کنم قبل از انتشار بازی دیگه همه چی بازی لو رفته باشه : دی
    بازم من معتقدم که این قسمت هایی که حتی غیر مستقیم هم به داستان بازی ربط دارن خونده نشن خیلی بهتره مخصوصا با وجود اینکه دیگه سه چهار هفته دیگه بازی برای همه پلتفرم ها اومده و همه دارن بازی می کنن. بهترین کار الان شاید بازی دو شماره قبلی باشه که می تونه ما رو برای شماره سه دیگه کاملا آماده کنه...
    خودم تازه می خوام شماره دو رو شروع کنم و قبل انتشار بازی حتما یه بار اونو تموم می کنم و بلافاصله تموم شد هم شماره سه منتشر شده و اونو میرم. اینجوری دیگه دلتنگی و بی صبری برای شماره سه کمتر به وجود میاد : دی
    +
    یه ویدئو در مورد صداگذاری بازی بود که چند وقت پیش دیده بودم ( ظاهرا توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم قبل لینکش گذاشته شده بوده) که واقعا خیلی زیبا بود. تعدادی از دوبلور های بازی رو نشون می داد که چه جوری کار دوبله بازی رو انجام میدن که یعنی حرفه ای بودن اونا کاملا مشخص بود و خیلی بااحساس جای شخصیت های صحبت می کردن. به طوریکه احساس میشد هر فرد بهترین دوبله برای اون شخصیت مورد نظره!
    کلا همون طور که قبلا هم توی همین تاپیک گفته بودم بایوور همیشه توی بازی هاش از نظر صداگذاری بیسته...

نکته 5: جالبه توی ویدیو special forces که در مورد مولتی پلیر هست یه نکته جالبه دیدم. یادتونه در مرحله وفاداری گرانت در توچانکا یه موجودانی میومدن سمتمون اتیش بهمون میزدن؟؟؟؟ ریپرای نامرد اونارم هاسک کردن!!!!

نتیجه گیری: میتونم بگم مولتی بازی فوق العاده هست چون امکانات و نیروهایی که داره شاید برای اولین باره در بازی ها وجود داره حتما برای مولتی میخرمش
    ولی به نظرم با توجه به این ویدئو مولتی پلیر بازی فوق العاده نیست که اینم طبیعیه
    شاید تنها ایرادی که بعدا منتقد ها بخوان ازش بگیرن همین بخش اون باشه و ای کاش مثل دو شماره قبلی بازی مولتی پلیر نداشت
    چون وقتی بازیی مثل مس افکت که نظر بخش داستانی کم نظیره و کم و کسری نداره کسی از بخش داستانی اون ایراد نمی گیره و در عین حال با توجه به سبک بازی و ویژگی هایی که داره که باعث میشه هر گیمر چندین بار اونو تموم کنه و در کل ساعات زیادی رو به اون اختصاص بده ، دیگه کسی نمیاد بگه چرا بازی بخش مولتی پلیر نداره. ولی وقتی بخش مولتی پلیر به بازی اضافه میشه ممکنه اشاره کنن که این بخش می تونست کاملتر باشه و کلا بخش مولتی پلیر چیز ساده ای نیست و نمیشه راحت در موردش نظر داد...
    بعد به جز اینا بایوور هم کلا در زمینه مولتی پلیر خیلی سابقه زیادی نداره و بیشتر محبوبیتش به خاطر بخش سینگل پلیر یا داستانی خیلی قوی بازی ها ست. به علاوه اینکه با توجه به اینکه بایوور جدیدا زده تو کار mmo از بازی های مختلف ، پس بعد از شماره سوم احتمال اینکه مس افکت به سبک mmorpg رو ببینیم بعید نیست و با توجه به این اگه این سه گانه کلا بخش مولتی پلیر نداشت اتفاق خاصی رخ نمی داد ولی به نظر می رسه EA هم این وسط مثل بازی هایی دیگه که ناشر اون هست نقش داشته...
    به هر حال امیدوارم بخش مولتی پلیر بازی به کلیت بازی صدمه ای وارد نکنه و ایراد بزرگی در بخش مولتی پلیر وجود نداشته باشه

20. 7 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •