تائید میشه.
تازه یه چیزه بگم.
من 8500 دارم.
اگه تنظیمات بازی رو رو low بزارم فریم بازی پایین میاد.ولی روی high با رزولیشن 800*600 دارم راحت بازی میکنم.![]()
تائید میشه.
تازه یه چیزه بگم.
من 8500 دارم.
اگه تنظیمات بازی رو رو low بزارم فریم بازی پایین میاد.ولی روی high با رزولیشن 800*600 دارم راحت بازی میکنم.![]()
با AA یا بدون AA ؟!!!!تائید میشه.
تازه یه چیزه بگم.
من 8500 دارم.
اگه تنظیمات بازی رو رو low بزارم فریم بازی پایین میاد.ولی روی high با رزولیشن 800*600 دارم راحت بازی میکنم.
اصلش اونه .
منظور از AA چيه ؟
راستي اونجايي كه اون هيولا مياد و ادمو منجمد ميكنه چند درصد از بازي تموم شده ؟
AA همون آنتي آلياسينگ به معني صيقل تكسچرهاي بازيه
اگه اين گزينه فعال باشه لبه هاي تصوير شكسته ديده نميشه و بصورت صاف و صيقل داده شده نمايش پيدا مي كنه![]()
اون آخرین مرحله ی بازی هست !منظور از Aa چيه ؟
راستي اونجايي كه اون هيولا مياد و ادمو منجمد ميكنه چند درصد از بازي تموم شده ؟
اونو بکشی بازی تمومه !!!
از شما هم ممنون .aa همون آنتي آلياسينگ به معني صيقل تكسچرهاي بازيه
اگه اين گزينه فعال باشه لبه هاي تصوير شكسته ديده نميشه و بصورت صاف و صيقل داده شده نمايش پيدا مي كنه
سلام
اول یه هواپیما خودی میاد بعد میره طرف هیولا بعد هیولا اونو میگیره دیگه هم هواپیما نماد
(طبق گفته شما همین کار رو کردم با همون اسلحه هم وارد میشم و مدام رو هیولا نشونه میرم حتی قبل از اینکه هواپیما بیاد. وقتی هم که میاد از بین میره )
ما هم تموم كرديم خيلي بازي باحالي بود
من فكر ميكردم 8 پا رئيس كل هست
نگو كه اون هيولا فرمانده كل قوا بوده ...
كرايسيس و Geras of War جزو گيمهايي هستند كه خونشون خودبخود پر ميشه و نيازي به خوردن غذا و وسائل نيست و همچنين پيدا كردن راهها نيز سخت نيستند و ماموريتها مشخص هستند واسه خاطر همين اعصاب آدم خورد نميشه و خسته كننده نيستند
Gears of War را 5 ساعت بازي كني خسته نميشي
فكر كنم از اين به بعد بقيه بازيها هم رو به اين روند پيشرفت كنند و يا اينكه تعداد بازيهاي در اين سبك بيشتر بشه .
اون رباتی که به شکل عنکبوته و رو عرشه ناو هست رو بهتره با اسلحه Missile launcher نابودکنی.
.....
بعدش 4 اسلحه, روی اون سفینه (که از آب میاد بیرون) سواره که باید اونا رو نابود کنی.
بیگانه ها رو که حمله میکنند نابود کن. بعدش هواپیما به سفینه نزدیک میشه.
صبر کن که Shield یه طرف سفینه از کار بیفته بعد با اسلحه TAC Gun اونو هدف بگیر.
واسه اون طرفش هم همینطور ...
Last edited by havas_1980; 14-02-2008 at 14:15.
سلام دوستان !
من 3 روزه که خریدمش ...
الان هم مرحله 2 هستم و اونجا که باید دو تا تانک را بزنم ...
با اون اسلحه که 3 تا تیر بیشتر نداره ( شبیه Rpg خودمون) می زنمشون اما نمی ترکند...
اون نفری که بالای تانک هست را می کشم اما خود تانک را نمی دونم چیکار کنم...
راهنمایی کنید...
باید با همونا بزنی به تانک ها . تنها راهش همونه . برو از نزدیک بزن .سلام دوستان !
من 3 روزه که خریدمش ...
الان هم مرحله 2 هستم و اونجا که باید دو تا تانک را بزنم ...
با اون اسلحه که 3 تا تیر بیشتر نداره ( شبیه Rpg خودمون) می زنمشون اما نمی ترکند...
اون نفری که بالای تانک هست را می کشم اما خود تانک را نمی دونم چیکار کنم...
راهنمایی کنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)