امری: درحالی باختیم که اوضاع به کام ما بود
امری از شکست تیمش مقابل شالکه به شدت ناامید است
سایت گل- اونای امری، مربی والنسیا ناامیدی اش را از حذف تیمش در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرده است
والنسیا 4شنبه شب در آلمان با نتیجه 1-3 مغلوب شالکه شد تا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 2-4 از گردونه رقابتها حذف شود.
در پایان این دیدار اونای امری مربی والنسیا در گفت و گو با یوفا دات کام گفت:« این خیلی ناامید کننده است. این در حالی است که وقتی اوضاع به نفع ما بود، همه چیز از دست ما خارج شد.این غیر قابل درک است.وقتی بازی 1-0 بود، همه چیز را تحت کنترل داشتیم و می توانستیم از روی ضد حمله به گلهای بیشتری هم برسیم ولی بعد از آن بازی به تساوی کشیده شد. در نیمه دوم هم بدون آنکه بتوانیم فرصتی خلق کنیم، بازی 1-2 شد.»
او ادامه داد:« بعد از آن هم 4 فرصت داشتیم و از هیچ یک از آنها استفاده نکردیم. ما ناعادلانه باختیم و اجازه دادیم که این فرصت در حالی که همه چیز به نفع ما بود، از دستانمان خارج شود.»
این مربی 39 ساله از سرزنش شاگردانش برای این شکست سرباز زد و گفت:« من خیلی ناراحت و ناامید به رختکن تیم رفتم و نمی توانستیم چیزی به شاگردانم بگویم ولی واقعیت این است که من نمی توانم آنها را مسئول همه این ناکامی ها بدانم.در دیداری که بیشترین فرصتهای گلزنی ممکن را داشتیم، شکست خوردیم. باید عملکرد خارق العاده مانوئل نویر را هم در نظر داشت. نمی توانیم از بدشانسی صحبت کنیم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/3/10
حسرت پاتو از حذف میلان: اشتباه دیدار رفت کار دست ما داد
ستاره برزیلی به شدت ناامید شده است
سایت گل- الکساندر پاتو از حذف تیمش از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا پس از کسب نتیجه تساوی مقابل تاتنهام به شدت ناامید شده است
دیدار برگشت دو تیم در وایت هارت لین با تساوی 0-0 به پایان رسید و با برد تاتنهام در دیدار رفت، نماینده ایتالیایی از گردونه این رقابتها خداحافظی کرد.
در پایان این دیدار پاتو به گلوبوسپورته گفت:« ما چوب آنچه در دیدار رفت اتفاق افتاد را خوردیم. در لندن خوب بازی کردیم و فرصتهای گلزنی متعددی خلق کردیم ولی نتوانستیم گلزنی کنیم.الان باید برروی رقابتهای سری آ و جام حذفی ایتالیا تمرکز کنیم .»
پاتو ادامه داد:« باید به دیدارهای باقی مانده این فصل فکر کنیم. همه ما می خواستیم پیروزشویم .من 4سال است که اینجا هستم و می خواهم قهرمانی را تجربه کنم.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
By Ghazal Ziari
2011/3/10