تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 68 از 115 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا شالکه اینقدر طرفدار داشت ما نمیدونستیم؟ نکنه باز مثل اون سال که پورتو رفت فینال، شالکه یهویی بره فینال!
    موفقیت شالکه،نشونه پیشرفت بوندسلیگا هستش به همین خاطره که تمام هوادارای فوتبال آلمان پشت همه تیمای آلمانی هستن توی مسابقات بین المللی بر خلاف بعضیا که خوشحال میشن تیمای رقیبشون تو اون لیگ ببازن و حذف بشن

به قول یه بنده خدایی

10th of Bundesliga beats 3rd of La liga. no comment
    یه قرعه خوب بیاره بعید نیست حداقل تا نیمه نهایی بتونه بره

راستی قرعه کشی دورهای بعدی کی هستش؟
    Last edited by بردیا; 10-03-2011 at 11:51.

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

نه عزیزم کسی جو نگرفته ما 5-6 سال هست تیممون همیشه رو اوجه اینقدر هم برد دیدیم که مثل شما بعد یک برد اتفاقی جو گیر نشیم :ی
    اگه تیم شما 3-4 ساله توی اوجه ، تیم ما از اون موقع که من فوتبال رو شناختم یعنی نزدیک 17 -18 سال پیش تا الآن از اون اوج پایین نیومده ، پس خیالت راحت ، کار ما از جوگیر شدن گذشته
    تیمی هم نیستیم که با 2 تا باخت جلوی چلسی و لیورپول کسی بتونه ببرتمون زیر سوال.

با قسمت دوم هم مخالفم باز رئال مادرید 4-5 تا شوت زد به چارچوب ارسنال که یک شوت بیرون چارچوب هم نداشت :ی
    و اگر موقعیت های بارسا 60% گل میشد الان نتیجه چیزی مثل 8-0 یا 9-0 بود :ی
    شرایط رو هم در نظر بگیر برادر.
    اون آرسنالی های بدبخت یه بازیکن کمتر داشتن ، اول بازی یه تعویض اجباری انجام دادن ، مهاجم نوکشون تازه از مصدومیت در اومده بود و روی فرم نبود ، بهترین بازینشون هم اصلا کلا نبود . تازه علاوه بر اینا مجموع قیمت کل بازیکنای آرسنال از نصف کل بازیکنای رئال هم کمتره .
    با تمام این شرایط خداییش آرسنال توی نیوکمپ آبرومندانه تر باخت .

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از قدیم گفتن تا تنهام همیشه قهرمان
    کدوم قدیم؟؟
    کدوم قهرمانی؟؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

حالا شالکه اینقدر طرفدار داشت ما نمیدونستیم؟ نکنه باز مثل اون سال که پورتو رفت فینال، شالکه یهویی بره فینال!
    فکرکن شالکه تاتنهام تو فینال چه شود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فکرکن شالکه تاتنهام تو فینال چه شود
    ما هم امیدواریم...!

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

فکر کنم هفته دیگه باید باشه همون 4 شنبه
    +
    از برد شالکه هم خیلی خوشحال شدم
    +
    تیمای ایتالیایی هم که دو تا این هفته حذف شدن و یکی هم هفته دیگه حذف میشه
    فکر کنم همون سه تا سهمیه هم بر ایتالیا اضافی باشه : دی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

موفقیت شالکه،نشونه پیشرفت بوندسلیگا هستش به همین خاطره که تمام هوادارای فوتبال آلمان پشت همه تیمای آلمانی هستن توی مسابقات بین المللی بر خلاف بعضیا که خوشحال میشن تیمای رقیبشون تو اون لیگ ببازن و حذف بشن

به قول یه بنده خدایی

10th of Bundesliga beats 3rd of La liga. no comment

یه قرعه خوب بیاره بعید نیست حداقل تا نیمه نهایی بتونه بره

یک هفته دیگه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان از این نتایج بخوای بگیری دست ما هم بازه. یعنی بایرن الان تیم پنجم آلمانه؟! از اینکه دورتموند تیم اول بوندسلیگا از سویا حدود هفتم لالیگا در لیگ اروپا میخوره هم این بنده خدا نتیجه گرفته؟ شالکه به عنوان نائب قهرمان بوندسلیگا حضور داره دیگه.

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

واقعا حق میلان بود که حداقل تو بازی دیشب یه گل بزنه ! تاکتیک تاتنهام فقط سانتر روی سر کراوچ برج ایفل بود !

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یک هفته دیگه.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان از این نتایج بخوای بگیری دست ما هم بازه. یعنی بایرن الان تیم پنجم آلمانه؟! از اینکه دورتموند تیم اول بوندسلیگا از سویا حدود هفتم لالیگا در لیگ اروپا میخوره هم این بنده خدا نتیجه گرفته؟ شالکه به عنوان نائب قهرمان بوندسلیگا حضور داره دیگه.
    من نقل به مضمون کردم ولی در کل اگر سویا عادلانه صعود میکرد من یکی که به شخصه مشکلی نداشتم و میگفتم شایسته هستن ولی خداییش سویا عرب بازی رو تو اون مسابقه به حد اعلی رسونده بود.

در کل درسته شالکه به عنوان نایب قهرمان فصل قبل اومده بالا ولی کمتر کسی انتظار داشته که تیمی که توی بوندسلیگا در حال حاضر فقط 5امتیاز با منطقه سقوط فاصله داره بتونه با اقتدار به جمع 8تیم برتر cl صعود بکنه.
    فقط کافیه یه نگاهی به مصاحبه های قبل بازی بندازید و متوجه میشید که بازیکنای والنسیا فکرشم نمیکردن که شالکه حذفشون بکنه.

این نشونه میده که قضیه چمپیونزلیگ کاملا جداست

---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------

تیمای ایتالیایی هم که دو تا این هفته حذف شدن و یکی هم هفته دیگه حذف میشه
    فکر کنم همون سه تا سهمیه هم بر ایتالیا اضافی باشه : دی
    میلان هم داره تبدیل میشه به رئال مادرید جدید
    از بعد 2007 که قهرمان cl شدن دیگه از 16تا نتونستن بالاتر بیان.

---------- Post added at 01:12 PM ---------- Previous post was at 01:07 PM ----------

این آخرین باری بود که 2تا تیم آلمانی باهم رسیدن به 8تا

اگه بایرن از پس اینتر بربیاد بعد 9سال دوباره این اتفاق میفته

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امری: درحالی باختیم که اوضاع به کام ما بود

امری از شکست تیمش مقابل شالکه به شدت ناامید است

سایت گل- اونای امری، مربی والنسیا ناامیدی اش را از حذف تیمش در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرده است

والنسیا 4شنبه شب در آلمان با نتیجه 1-3 مغلوب شالکه شد تا در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 2-4 از گردونه رقابتها حذف شود.

در پایان این دیدار اونای امری مربی والنسیا در گفت و گو با یوفا دات کام گفت:« این خیلی ناامید کننده است. این در حالی است که وقتی اوضاع به نفع ما بود، همه چیز از دست ما خارج شد.این غیر قابل درک است.وقتی بازی 1-0 بود، همه چیز را تحت کنترل داشتیم و می توانستیم از روی ضد حمله به گلهای بیشتری هم برسیم ولی بعد از آن بازی به تساوی کشیده شد. در نیمه دوم هم بدون آنکه بتوانیم فرصتی خلق کنیم، بازی 1-2 شد.»

او ادامه داد:« بعد از آن هم 4 فرصت داشتیم و از هیچ یک از آنها استفاده نکردیم. ما ناعادلانه باختیم و اجازه دادیم که این فرصت در حالی که همه چیز به نفع ما بود، از دستانمان خارج شود.»

این مربی 39 ساله از سرزنش شاگردانش برای این شکست سرباز زد و گفت:« من خیلی ناراحت و ناامید به رختکن تیم رفتم و نمی توانستیم چیزی به شاگردانم بگویم ولی واقعیت این است که من نمی توانم آنها را مسئول همه این ناکامی ها بدانم.در دیداری که بیشترین فرصتهای گلزنی ممکن را داشتیم، شکست خوردیم. باید عملکرد خارق العاده مانوئل نویر را هم در نظر داشت. نمی توانیم از بدشانسی صحبت کنیم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/3/10

حسرت پاتو از حذف میلان: اشتباه دیدار رفت کار دست ما داد

ستاره برزیلی به شدت ناامید شده است

سایت گل- الکساندر پاتو از حذف تیمش از گردونه رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا پس از کسب نتیجه تساوی مقابل تاتنهام به شدت ناامید شده است

دیدار برگشت دو تیم در وایت هارت لین با تساوی 0-0 به پایان رسید و با برد تاتنهام در دیدار رفت، نماینده ایتالیایی از گردونه این رقابتها خداحافظی کرد.

در پایان این دیدار پاتو به گلوبوسپورته گفت:« ما چوب آنچه در دیدار رفت اتفاق افتاد را خوردیم. در لندن خوب بازی کردیم و فرصتهای گلزنی متعددی خلق کردیم ولی نتوانستیم گلزنی کنیم.الان باید برروی رقابتهای سری آ و جام حذفی ایتالیا تمرکز کنیم .»

پاتو ادامه داد:« باید به دیدارهای باقی مانده این فصل فکر کنیم. همه ما می خواستیم پیروزشویم .من 4سال است که اینجا هستم و می خواهم قهرمانی را تجربه کنم.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    By Ghazal Ziari

2011/3/10

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •