تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 125 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1249

نام تاپيک: طرفداران Dell XPS L501

داره خودمونی میشه WikiJoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

با سلام به همگی و تشکر به خاطر راهنمایی های دوستان
    من هم دیروز یه l502 از نمایندگی زیگورات در کرمان خریدم 1.450.000 با همون مشخصاتی که sepehr123 گفت
    وقتی تو فروشگاه روشنش کردیم و مراحل اولیه و تنظیمات ویندوز طی شد 90 درصد شارژ داشت و فروشنده گفت که باید شارژش رو تموم کنی و بعد به مدت 8 ساعت به شارژ بزنی.
    به نظر شما درسته؟

داره خودمونی میشه behzadhdr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من یک ماه میشه که 501 گرفتم و تو این مدت بار ها به سایت دل رفتم و کد رو وارد کردم مشخصات داده شده کاملا درست بوده و درایور هاشم دانلود کرده بودم
    ولی از هفته قبل رفتم تو سایت دل سرویس تگ رو که دادم نوشت که مدل کالا شما XPS L511z هست.واقعا عجیبه مگه سرویس تگ هم عوض میشه یا اینکه موقتی هست؟
    باید با dell تماس بگیرم؟
    از قسمت change your product دوباره سرویس تگ رو وارد کن (اون صفحه ی کوچیکی که رو صفحه اصلی باز میشه)
    برا منم xps l511z نشون میداد دوباره وارد کردم درست شد

3. این کاربر از behzadhdr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behzadhdr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

با سلام به همگی و تشکر به خاطر راهنمایی های دوستان
    من هم دیروز یه l502 از نمایندگی زیگورات در کرمان خریدم 1.450.000 با همون مشخصاتی که sepehr123 گفت
    وقتی تو فروشگاه روشنش کردیم و مراحل اولیه و تنظیمات ویندوز طی شد 90 درصد شارژ داشت و فروشنده گفت که باید شارژش رو تموم کنی و بعد به مدت 8 ساعت به شارژ بزنی.
    به نظر شما درسته؟
    شارژش رو کامل خالی نکن 10% بشه کافیه، بعد بذار 8ساعت شارژ بشه، زیاد هم بمونه تو شارژ مشکلی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

شما شماره نماییندگی اصفهان را داری اخه من شهرستانم باید سفارش بدم.
    سلام. عذر میخوام اگه یه مقدار دیر جواب دادم.
    بله،حتما
    تلفن: 22-2684020-0311 این شماره دفتر مرکزی هست.نماینده انحصاری شرکت زیگورات در استان اصفهانه.

اینم شماره فروشگاهشه: 6674944-0311 و 6670202-0311

این هم سایتش هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم کارتو راه بندازه.
    موفق باشی

6. این کاربر از sepehr123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام. عذر میخوام اگه یه مقدار دیر جواب دادم.
    بله،حتما
    تلفن: 22-2684020-0311 این شماره دفتر مرکزی هست.نماینده انحصاری شرکت زیگورات در استان اصفهانه.

اینم شماره فروشگاهشه: 6674944-0311 و 6670202-0311

این هم سایتش هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم کارتو راه بندازه.
    موفق باشی
    دوست عزیز شما این طور که فهمیدم از اینا گرفتی اگه آره قیمتش شده 1450 احتمالا شما 1499 گرفتی برو 49 تومان ازشون بگیر یه تیری توی تاریکی بنداز شاید پس بدن که اگه انصاف داشته باشن باید پس بدن. من میدونستم 1450 زنگ زدم گفت سایت زیگورات اشتباه نوشته دیروز زنگ زدم برای یکی از دوستام 1450 گفت.
    البته بودجه من در حد 5110 ولی L502 خداست مبارک باشه.
    راستی تونستی تخفیف چیزی بگیری؟
    Last edited by FremderJunge; 20-04-2011 at 22:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

دوست عزیز شما این طور که فهمیدم از اینا گرفتی اگه آره قیمتش شده 1450 احتمالا شما 1499 گرفتی برو 49 تومان ازشون بگیر یه تیری توی تاریکی بنداز شاید پس بدن که اگه انصاف داشته باشن باید پس بدن. من میدونستم 1450 زنگ زدم گفت سایت زیگورات اشتباه نوشته دیروز زنگ زدم برای یکی از دوستام 1450 گفت.
    البته بودجه من در حد 5110 ولی L502 خداست مبارک باشه.
    راستی تونستی تخفیف چیزی بگیری؟
    ممنون دوست عزیز.
    1- من اینو 29/1/90 گرفتم 1499000 تومن. والا هنوزم این مدل رو توی لیست قیمت اصفهان 1499000 تومن زده.
    منم همین حرفا رو زدم بهشون.گفتن احتمالا تهران که 1450000 میده با باطری 6cell هست.
    من تهران هم زنگ زدم به دفتر مرکزی زیگورات که تو خیابون آفریقاست،قضیه رو گفتم ولی گفت من اصفهان رو نمیدونم چه جوریه!!!!.به نمایندگی های زیگورات توی بازار رضا هم که زنگ زدم میگفتن ما با کانفیگ فول و باطری 9cell میدیم 1450000 تومن.البته میگفت الان موجود نداریم.احتمالا 2 یا 3 هفته دیگه میاریم!!!
    2- شما که دیروز زنگ زدی واسه دوستت قیمت 1450000 رو دادن کدوم نمایندگی بود؟تهران یا اصفهان؟
    3- نه بابا تخفیف 1 ریال هم نداد.گفت قیمت سراسریه.نمیدونم واقعا جایی نیست که این مسائل رو بشه پیگیری کرد؟
    4- دیدم تو 1 یا 2 صفحه قبل دوستمون WikiJoon نوشته بود من از نمایندگی کرمان گرفتم 1450000 تومن و با همین کانفیگی که من گرفتم. اگه واقعا همینطور باشه،اصفهان داره گرونتر میده. اگه WikiJoon که از زیگورات کرمان به قیمت 1450000 خریده،لطف کنه و شماره نمایندگی که ازش خریده رو واسه من بزاره قضیه با یه تلفن حل میشه و مشخص میشه جریان چیه؟!!!
    5- راستی من آخرش نفهمیدم Bluetooth V3.0 اینترنال روی این دستگاه هست یا نه؟ مال من که ظاهرا نداره چون آخرین درایورهاشو از سایت Dell گرفتم و نصب کردم ولی فرقی نکرد. کسی اطلاعی نداره در این مورد؟
    6- از همه اینا گذشته لپ تاپهای جدید دیگه سی دی ویندوز ندارن و ظاهرا ویندوز به یه شکلی مثل Image روی هارد قرار داره(بجز نسخه نصب شده ویندوز که روی هارد هست).حالامن میخوام از این ویندوز به اصطلاح نصب نشده یه Backup روی دی وی دی داشته باشم.شاید همون Backup که بچه ها میگن همین باشه. من تو این موردش وارد نیستم و نمیدونم باید از کجا و به چه شکل این کار رو انجام بدم.در ضمن نمیدونم این Backup که من میگیرم فقط ویندوز هست یا برنامه های همراه اون رو هم میریزه روی دی وی دی؟(منظورم نرم افزارهایی هست که خود کمپانی الان واسه لپ تاپ من نصب کرده).
    لطفا اگه کسی بلده روش این کار رو واسه بنده و بقیه دوستان بطور کامل و قدم به قدم توضیح بده. آخه میترسم همین اول کاری سیستم قاط بزنه و همه چی بپره.(ما که شانس نداریم)
    7- واسه پارتیشن بندی هم یه لینک دانلود نرم افزار میخوام که راحت بتونم 4 یا 5 درایوش کنم.
    8- آنتی ویروس هم یه مک آفی روش بود که رایگان و 10 روزه بود.پاکش کردم ولی نمیدونم ESET Smart Security نصب کنم یا Avira Free؟!!!
    ممنون میشم اگه کمک کنین.
    Last edited by sepehr123; 21-04-2011 at 00:28. دليل: تصحیح متن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

پست آخر بنده چرا نیست ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    استان بوشهر

پيش فرض

بچه ها ميگم امكانش هست كه لپ تاپ l501 با مودم adsl وايرلس tp-link جور در نياد و به اينترنت وصل نشه ؟ به من گفتن كه بعضي وقتا بعضي لپ تاپ ها با بعضي مودم هاي وايرلس جور در نياد ؟ مدل مودم من
    tp-link td8920g هست. نظرتون چيه ؟

من حتي ويندوز رو هم عوض كردم ولي نشد. در حالي كه لپ تاپ دوستم كه توشيبا بود راحت وصل ميشد .
    لطفا راهنمايي كنيد

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

بچه ها ميگم امكانش هست كه لپ تاپ l501 با مودم adsl وايرلس tp-link جور در نياد و به اينترنت وصل نشه ؟ به من گفتن كه بعضي وقتا بعضي لپ تاپ ها با بعضي مودم هاي وايرلس جور در نياد ؟ مدل مودم من
    tp-link td8920g هست. نظرتون چيه ؟

من حتي ويندوز رو هم عوض كردم ولي نشد. در حالي كه لپ تاپ دوستم كه توشيبا بود راحت وصل ميشد .
    لطفا راهنمايي كنيد
    نه شما درایور وایرلست را چک کن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    استان بوشهر

پيش فرض

نه شما درایور وایرلست را چک کن
    البته همه شبكه هاي وايرلس و مودم هاي همسايه هامون رو هم پيدا ميكنه واي كانكت نميتونه بشه. همه تنظيمات لپ تاپ درسته . حتي نمايندگي هم فرستادمش اونا هم چكش كردن و گفتن وصل ميشه و مشكلي نداره مدل مودمشون هم يه مدل ديگه از tp-link بوده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •