دوستان من froyo را ریختم تو مموری بعد رفتم recovery واز طریقnstall custom update.zip نصبیدم 2تا گزینه اومد بعد froyo را انتخاب کردم شروع کرد به اپدیت اما یه دفه وسط کار دوباره ادرس اپدیتو خواست منم بهش داد ماما باز دوباره همونطور شد مجبور شدم ریستارت کنم...وقتی مارک اندروید اومد که یه حالت لادینگ هم داشت اینجا گیر کرد؟مشک
.gif)
ل چیه؟کمکککککک
سلام...
دوستان قبل از نصب حتما factori reset کنید... اینجوری مشکل پیدا میکنه... هنگ و....
کلا برای نصب هر رام باید قبلش factory رست کنی...
این رام رو خودم استفاده میکنم... هیچ مشکلی نداره... کاملا پایداره..
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
مرسی بابت لینک........امیدوارمfroyo مثل floyo هی ریستارت نشه.....دوستان توxrecovery چطور میتونم اپدیتfloyo رو دیلت کنم خیلی جا گرفته
سلام..
folyo هم خوبه... ولی این کاملا پایداره...
folyo پایدار بود ولی کامل پایدار نبود گاهی هنگ داشت ولی خیلی کم... هی ریستارت نمیشد..
فقط توجه کنید قبل از نصب هر رامی باید حتما factory reset کنید...
لطفا توصیه هایی که میکنم رو جدی بگیرین.
---------- Post added at 03:00 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
سلام
بچه ها کسی تونست اور کنه ؟
من با ورژن سومش هم وقتی اور میکنم حتی تو پایینترین فرکانس هم سرعتم کم میشه
سلام..
فعلا در مرحله اولیه و تست هست.. لطفا فعلا اورکلاک نکنید.. دارن روش کار میکنند.. صبر کنید.
از اون گذشته زیاد احتیاج نیست.. x8 خودش 90% بازی هارو اجرا میکنه.
---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 03:00 PM ----------
سلام...
براتون دوباره اپلود کردم این دو تا فایل رو به sdcard اتقال بدین و از طریق ریکاوری قسمت install custom نصب کنید...:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سوالی بود در خدمتیم.