تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 507 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز arashlolos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تو یه ویلا نیمه سنتی قلعه رودخان! امضام...

پيش فرض

تو بانک با موبایل حرف میزنن رو چی میگی؟؟؟!!!!!!!
    صداشون بیرون از بانکم میرسه!
    مرده بغلت تو صف واستاده(بعضی بانکای عقب افتاده هنوز صفیه نه شماره ای!) یهویی میبینی یه آهنگ شاد با ولوم آخر به گوشت میرسه گوشیو از جیبش درمیاره صداش تیز میشه همه نیگا میکننش بعد با صدای بلند میگه:سلام ...قربانت...چاکرم...الان دارم واریز میکنم کلی هم حرفای الکی میزنه تا قشنگ ارضا بشه...بعد که تموم میکنه با دوبرابر صدای قبلی با متصدی بانک صحبت میکنه کلی هم قربونش میره و خداحافظی و نوکرشم هست...!
    ولی بگم نسل اینا دیگه داره منقرض میشه این دیگه اوجش بود بعید میدونم شماها بازم از این چیزا ببینید

2. 3 کاربر از arashlolos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

در 100 درصد موارد دیدم زن ریز ریز بیشتر نزدیک میشه، شونه به شونه میشه،
    خوب به این شدت ها هم نیست!!!!ولی خوب نباید بی انصاف بود همه جا و همه قشرها خوب و بد داره قبول دارم.
    من خیلی اهل سوار شدن وسیله نقلیه شرکت واحد نیستم .هیچ رقمشو چه پولی چه تند رو چه کند رو چه کارتی
    بدم می یاد عمر ادم تلف میشه.به خاطر همین خیلی تجربه پیدا کردم
    اما انصافا بوده زمانی که یه آقای کاملا محترم کنار دستم نشسته و انقدر معذب بوده که خود من خجالت کشیدم.اینم هست
    -----------------------
    تو بانک با موبایل حرف میزنن رو چی میگی؟؟؟
    ماشالا اون که دیگه مرز نداره

4. این کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقایون اون دسته هاشون که با اتوبوس اینور اونور میرن...دانشجوئن دانشگاشون شهرای دیگس مجبورن با اتو برن توجه کنن که وقتی دختری خواست پیاده بشه و بلند میشه و می ایسته که راننده تو مکان مورد نظر توقف کنه و شما هم دقیقا جایی نشستید که دختره کنار شما ایستاده(ردیف جلو مثلا) ، دقت کنید تو این مواقع ممکنه از کنار اتوبوس ماشینی رد بشه که راننده مجبور به کج کردن ناگهانی فرمون بشه و منجر بشه اون فردی که ایستاده بیوفته بغلتون
    چون بعدا دیگه نمیشه به مسافرا جواب پس داد که فلان و بهمان

این بلا دو بار سر من اومده
    مواظب باشید

6. 4 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahinfarasystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا حال دوستان بد نشه.اونم وقتی یه قاشق پر از برنج و خورشت گذاشتی دهنت
    بیچاره اون بغل دستی و از همه مهتر روبروئیت
    نه که بی ایراد باشه نه.مسافر و راننده نداره
    ولی چون این اتفاق برای من افتاده.و انفولانزای بدی گرفتم.تمام بدنم (سلول به سلول) درد می کرد.

ولی خوب خیلی چیزای توی وسایل نقلیه عمومی رعایت نمی شه
    1- همین با تلفن همراه صحبت کردن.ببخشید یارو چکش برگشت خورده یهو توی ماشین شروع می کنه به فش بییییییییییییییییب
    2- اول صبح چت خواب زدی. راننده صدای این خانوم صداقتی رادیو زیاد می کنه کلی با صدای اون حال می کنه و می خنده
    3- ماشین بغلی بد می پیچه راننده توی ماشین یهو داد می زنه و شروع می کنه به فش بییییییییییییییییییییب
    و ....
    از همه بدتر وقتی که یهویی راننده هوس می کنه شیشه رو بده پائین .ببخشید حموم هم نرفته دیگه داشته باش شرایط ماشینو
    یا اینکه مونده پشت چراغ می خواد یه عطری ادکلنی چیزی بزنه.(خوب مرد عاقل نمی گی شاید مسافرت از این بو حالت تهوع بگیره

یا خدا نصیب گرگ بیابون نکنه(توهین به آقایون نشه هاااااا) دیرت شده عجله داری. قسمتت یه پراید میشه که دو تا آقای می چپن عقب و تو می مونی.از این ور دستگیره در هم هست که مثل خنجر رفته توی پهلوت از اونور آقای وسطی که خدا خدا می کنه ترمزی پیچی ، یه حرکتی بشه یا خوابش ببره ..............دیگه خودتون بهتر می دونید

واقعا متاسفم برای بعضی از آدما توی این جامعه
    سلام
    این مورد منو خیلی اذیت میکنه. به خدا بارها شده نفر وسط افتادم (یا تک با 2 تا خانوم پشت) تا سر حد آبمیوه گیری مچاله شدم، تا مبادا ناراحت یشن ولی در 100 درصد موارد دیدم زن ریز ریز بیشتر نزدیک میشه، شونه به شونه میشه، خودشو سر پیچا راحت ول میکنه. الکی با زیپ کیف ور میره.

یکی بود که دیگه خیلی راحت راحت بود و من ناراحت گفتم خودمو خلاص کنم و منم راحت بشینم که جلوی همه آبروی ما رو برد. آقا یعنی چی.... درست بشینین و .... . میخواستم همونجا دستمه بندازم دهنمه جر بدم.
    تو بانک با موبایل حرف میزنن رو چی میگی؟؟؟!!!!!!!
    صداشون بیرون از بانکم میرسه!
    مرده بغلت تو صف واستاده(بعضی بانکای عقب افتاده هنوز صفیه نه شماره ای!) یهویی میبینی یه آهنگ شاد با ولوم آخر به گوشت میرسه گوشیو از جیبش درمیاره صداش تیز میشه همه نیگا میکننش بعد با صدای بلند میگه:سلام ...قربانت...چاکرم...الان دارم واریز میکنم کلی هم حرفای الکی میزنه تا قشنگ ارضا بشه...بعد که تموم میکنه با دوبرابر صدای قبلی با متصدی بانک صحبت میکنه کلی هم قربونش میره و خداحافظی و نوکرشم هست...!
    ولی بگم نسل اینا دیگه داره منقرض میشه این دیگه اوجش بود بعید میدونم شماها بازم از این چیزا ببینید
    انقدر بدم میاد این زنا هی میان تو قسمت مردونه ... چه تو اتوبوس چه تو مترو
    پرروها میان تو اتوبوس زنونه خالیه خالیه ها اما باز میان تو مردونه!

این دفعه منم سوار اتوبوس شدم مردونه خالی بود رفتم تو زنونه .قشنگ رفتم اون ردیف آخر آخرم نشستم خیلی ضایع بود . همون یه بار بسه همه ی زنا چپ چپ نگام میکردن

همیشه برای مردای مسن پا میشم اما برای زنای مسن عین پرروها میشینم سرجام.......
    دوستان ببخشید باز داریم میریم سر خونه اولااااااا

تجربه ای باید نوشته بشه که به درد من نوعی بخوره که تو فلان موقعیت استفاده کنم

اینا بیشتر شبیه درد دل و انتقاد بود......

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

در مورد خرید ماشین و ....

اول این که اگر ماشین ایرانی می خرید حتما صفر کیلومتر بگیرید اگر پول صفر ندارید نگیرید چون همش ضرر

من ماشینم تو خرج افتاده میخوام ردش کنم

ماشین کارکرده اگر خوب باشه صاحبش نگه میداره یا میفروشه با آشناهاش (تجربه خرید 8 ماشین)

ماشین کارکرده خرج داره و خرج _ خرج میاره

من امروز ماشینمو بردم کولرشو گاز کنم 250 هزار پیاده شدم( جوش رادیاتور7000 - گاز کولر40000 - تعویض اواماتور(68000تومان) در اوردن دیاق و تعویض 45000چون قبلا یه ضربه کوچیک داشته زده کل دستگاه کولر رو داغون کرده 25000 دستمزد تعویض و کلی خرج دیگه )

در صورتی که کسی (خیلی اروم) به سپر جلو زد سریع کولر رو تست کنید چون رادیاتور و شیلنگ کولر زود خراب میشه

همیشه پیش اشنا برید اگه ندارید برید نمایندگی

هر 8 ماه با دستگاه انژکتورتون رو بشورید

9. 9 کاربر از mehran_286 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Doctor.Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مــــ شــــ هــــ د (ع)

11

همیشه شبا زود بخوابید تا صبحا زود بیدار شید - یه هفته این کارو بکنید تاثیرشو خودتون میفهمید .

در ضمن اگر صبح دیر بیدار میشید تا 1 ساعت هیچ تصمیمی نگیرید . به هیچ وجه .
    چون هنوز ذهن خسته اس و به حالت عادی بر نگشته ...

----------
    نمیدونم من چرا بیشتر تجربیاتی که میگم میره به قسمت اسپم . یعنی واقعا انقدر پیش و پا افتادس تجربیاتم که Delete بشه ؟؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

افسرده و منفی گرا نباشید.باعث میشه از زندگیتون عقب بیفتید.از اشتباهات گذشتتون درس بگیرید.
    به دوستان دبیرستان،دانشگاه که رفتن پی زندگیشون فکر نکنید.مخصوصا اونهایی که حتی بهتون یه زنگ یا ایمیل هم نمیدن.
    من که از این موضوع خیلی ضرر کردم

پروفشنال Sayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اگه یه وقت میخاستین دوغ، دلستر، نوشابه یا...... یخرین و رفتین سوپر مارکت و بسته بود بر نگردین خونه... یا راه دور تر نرین...
    چون جاهای دیگه هم از اینجور چیزا داره:
    ساندویچی، رستوران ، هتل، بعضی از روزنامه فروش ها و.....

13. 4 کاربر از Sayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه تجربه ی خیلی طلایی از یکی از بزرگان هست که میگه
    برای بدست آوردن چیزهایی که تاکنون نداشتید باید کسی باشید که تاکنون نبودید

15. 5 کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

تجارب رو باید تجربه کرد تا بشه ازشون استفاده کرد واسه همین:
    سعی کنید از اونچه که میترسید غلبه کنید و در واقع با این غلبه بر ترس ها یاد بگیرید.

17. 3 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •