ی پوشه به اسم TMST5DAAC بساز و فایل دانلود شده رو باز کن داخلش ی پوشه بنام image هست اونو بریز داخل این پوشه حله...درغیر اینصورت فایل دانلودشده مربوط به مدل شما نیست
sent from my Xperia C3-Dual
ی پوشه به اسم TMST5DAAC بساز و فایل دانلود شده رو باز کن داخلش ی پوشه بنام image هست اونو بریز داخل این پوشه حله...درغیر اینصورت فایل دانلودشده مربوط به مدل شما نیست
sent from my Xperia C3-Dual
فایل رو که مطمئنم درست دانلود کردم.
اینکار رو هم کردم ولی نشد.
فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk
سلام.
مدل تلوزیون من ua32j5880aw ممنون میشم لینک بروزرسانی جدید رو بدید
دوست عزیز
مدل اصلی تلویزیون تان را از منوی سرویس در همان صفحه اول ببینید و آن را در این سایت وارد کرده و فریمورتان را دانلود ونصب کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی پیشنهادی نداره ؟
فرستاده شده از HTC One_M8ِ من با Tapatalk
من فایل آپدیت فیرمور رو از اینجا دانلود کردم و طبق راهنمای توش روی فلش ریختم. فلش رو به تلویزیون وصل کردم و به بخش Support و Update رفتم اما اصلا USB رو برای آپدیت چک نمیکنه و ارور میده پیکربندی شبکه رو بررسی کنید.
من چطور میتونم تلویزیون رو با USB آپدیت کنم؟
مدل 46F8800 هست و فیرمور رو از اینجا گرفتم:
دوست عزیز
برای سری f
برای آپدیت از طریق USB در سری fابتدا به منوی تلوزیون رفته و گزینه تماس با سامسونگ را انتخاب کنید و نسخه نرم افزار نمایش داده می شود .
نام فایل موجود در USB باید همنام با این نسخه ویرایش شود تا برای تلوزیون قابل شناسایی باشد
دفریمور را دانلود کردم بعد از حالت فشرده خارج کرده تو فلش می ریزید
مثلاً اسم پوشه فایلش این است: T-MST12UABC
بعد یه پوشه مطابق نسخه نرم افزاری که در گزینه تماس با سامسونگ است درست می کنید
اطلاعات اولی را تو پوشه دومی می ریزید
بعد فلش را به تلویزیون میزنید به روز رسانی انجام می شود
.
متشکر از پاسختان.
مراحلی که فرمودید رو طی کردم شناسایی شد اما قبل از شروع این پیغام رو داد:
No valid update files found. Please check your USB device and try again
نسخه نرم افزار رو در تماس با سامسونگ طبق عکس زیر نوشته:
نسخه ای هم که من دانلود کردم و اکسترک کردم اسم پوشش اینه T-FXPUABC و داخل این پوشه هم یک فایل info.txt هست که ورژن نرم افزار رو نوشته که 1125.0 هست و یک پوشه به نام image هست که داخلش یه فایل بنام upgrade.msd هست.
طبق فرامیش شما من پوشه جدیدی طبق نسخه نرم افزار تلویزیونم ساختم با نام T-FXPDIRC و محتویات پوشه اصلی رو به این کپی کردم. بعد وصل کردم به تلویزیون و رفتم برای آپدیت اقدام کنم که اون اروری که نوشتم رو نمایش داد.
آیا باید فولدر رو به صورت کامل یعنی اینطور تغییر نام بدم؟
T-FXPDIRC-1110.0
یا همون T-FXPDIRC خالی
و همچنین آیا باید محتویات داخلش رو هم تغییر نام بدم؟
کلاً طبق تصاویر من چه تغییراتی باید بدم که شناسایی و آپدیت شود؟
دوست عزیز
T-FXPDIRC خالی بنویسید.
این روش خود شرکت است.
قبل از هر گونه آبدیت اول از قسمت منو ---> پشتیبانی---> تماس با سامسونگ ---آن را باز کنید و در قسمت اطلاعات محصول ویرایش نرم افزار را یادداشت کنید چون در موقع دانلود فریمورتان باید اسم آن با اسم محصولتان یکی باشد تا بتوانید از آن استفاده کنید مانند این اسمها
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
و طبق سایت سامسونگ باید اینگونه عمل کنید
STEP1. چگونه برای آماده سازی درایو حافظه USB
1- فایل سیستم عامل را از سایت سامسونگ به کامپیوتر تان دانلود کنید.
فرمت نام فایل به شرح زیر است. این به این معنی است که نسخه ای از سیستم عامل می تواند باشد.
بنابراین می توان آن را با یکی از این نسخه ها مطابقت داد.
e.g) T-MST12 **** exe.
T-MST13 **** exe.
T-NVTF6 **** exe.
T-FXP **** exe.
2- درایو حافظه USB را به پورت USB بر روی PC خود وصل کنید. فایل را به درایو حافظه USB کپی کنید.
3- مراحل زیر را دنبال فایل را از زیپ خارج کرده و برای سیستم عامل پوشه ایجاد می کنید. پوشه باید همین نام با فایل داشته و در دایرکتوری ریشه وجود داشته باشد.
3-A. - دوبار کلیک کنید و یا فایل را اجرا و پوشه مقصد را انتخاب کنید. و سپس کلیک کنید "“Extract”.".
3-B. - پوشه اجرایی را به درایور USB تان ذخیره و تایید می کنند که درایور USB کپی شده است
STEP2. چگونه به ارتقاء نرم افزار توسط USB
1. درایو حافظه USB حاوی سیستم عامل را به پورت USB تلویزیون تان قرار دهید.
2. تلویزیون را روشن کرده و در حدود 1 تا 2 دقیقه صبر کنید.
3. با فشار دکمه منو، 'پشتیبانی'، 'به روز رسانی نرم افزار "، و سپس" بروز کن' را انتخاب کنید.
4. پیام برای جستجوی فایل های به روز رسانی نمایش داده می شود. فشار دهید بله.
5. اگر تلویزیونتان نسخه نرم افزار معتبررا پیدا کرد، یک پیام نمایش می دهد. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون به روز رسانی را شروع می کند.
6. فشار دهید بله، پس از آن تلویزیون شروع می شود به روز رسانی. هنگامی که برنامه ارتقاءدهی فریمور را کامل کرد، تلویزیون خاموش می شود و پس از آن به خودی خود روشن می شود.
Last edited by matinpour; 04-04-2016 at 21:27.
دوست عزیز من این کارا رو همه رو کردم و مفصل هم نوشتم اما موقع آپدیت مینویسه No valid.....
فقط هم پوشه T-FXPDIRC نوشتم بدون اضافات. محتویات اکسترکت شده رو هم بهش منتقل کردم اما نمیشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)