براي پروتئين ،كراتين
براي پروتئين ،كراتين
سلام
یه سوالی داشتم من دور شکم کمرم چربی گرفته میخواستم کمی اب کنم ولی اصلا وقت باشگاه ندارم (4سال پاورلیفتینگ کار میکردم حدودا دو سال پیش)
دستگاه یا چیزی نیست بتونم یک کم وزن کم کنم البته موثر باشه
راستی این قدم 190 اینم وزنم 130
(فکر نکنین کوه چربیم استخون بندی درشتی دارم)
شرکت های زیادی هستند که دیگه مدت هاست محصولاتشون وارد نمیشه .
ولی اگر تونستید پیدا کنید ویدر بهترین مارکیه که پیشنهاد میشه .
دوریان یتس هم خوب ولی گرونه .
ناتریشن هم همینطور.
باقی تو یه سطح هستند و پایین و پایینتر میرن .
---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:14 PM ----------
بالاخره یه پاورلیفتر دیدیم !
تو که 4 سال پاور کار کردی چرا میپرسی !
دستگاه هایی که تعریفشو میکنن کاملا معمولی و بدون معجزه هستند !
شما تغذیه ت رو ردیف کن و چربی رو کم کن خود به خود بدون کار خاصی و فقط با کمی پیاده روی و حرکات شکم چربی سوزیت شروع میشه .
کالری دریافتی < کالری مصرفی = چربی سوزی
شوخی نکردم !!!
واقعا پاورلیفتینگ کار میکردم (جالبیش اینه که 18 سالمه)اما تا حالا با این دستگاه های که تبلیغشو میکنن برخورد نداشتم
خوب ما هم ادمیم گول این تبلیغ ها رو میخوریم(غیر از شکم90 و45 وشکم خلبانی مسگری چیزی تو این باشگاه های درب داغون نیست)
Last edited by TIG3R; 01-04-2011 at 13:15.
از دوستان گلی که اطلاعات و تجربه در مورد چربی سوزی از طریق فعالیت ورزشی دارن ، ممنون میشم یه سر به این تاپیک بزنن ، شدیدا کمک لازمیم![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسر اینایی که میگی حرکات پایه ای و فوق العاده تاثیرگذار شکم هستند !
من خودم 8 ساله پاورلیفتینگ کار میکنم . غیر از این حرکاتی که گفتی و یسری حرکات دیگه مثل زیرشکم ( انواع مختلفش : نیمکت و میله بارفیکس و رو زمین و ... ! ) پهلوها و ... دیگه دستگاه یا جادوی خاص دیگه ای برای قوی کردن ، چربی سوزی و شکل دادن عضلات شکمی وجود نداره !
دو مدل رو شکم کار میکنیم .
یه مدل تمرین استقامتی و یه مدل تمرین انفجاری و تحت فشار .
که اولی تمرین عادی و دومی 1 ست با 4 حرکت پشت سر هم هست .
باید برنامه ریزی داشته باشی.
عضله کوچیکیه و همونطور که زود جواب میده به فشار ، زود هم خسته و تمرین زده میشه .
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
پیشنهاد میکنم سوالتون رو همینجا مطرح کنید تا دوستان در بحث شرکت کنند و دنبالش کنیم .
بر منکرش لعنت
شما خودتو با ما تازه کار ها مقایسه نکن(گفتم که با اون باشگاههای
که من رفتم و اون مربی های درب داغونی که من داشتم بهتر از این نمیشد)
ممنون![]()
Last edited by TIG3R; 02-04-2011 at 07:13.
سلام دوستان من لینک یه عکسیو به شما میدم که دقیقا متوجه منظورم بشیدتو این عکس این مردهدر سمت چپ میبینید که پهلو های برجسته ای داره ولی تو عکس سمت راست میبینید که رفته من از این کسی که عکسشو گذاشتم بیشتر پهلو دارم با چه حرکات و وسایل و ورزشی میتونم از بین ببرمشونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
از تمامی دوستان عزیزی که اطلاعاتی در رابطه با راه اندازی باشگاه بدنسازی دارند ممنون میشم منو راهنمایی کنند.
سلام دوستان من لینک یه عکسیو به شما میدم که دقیقا متوجه منظورم بشید کد:
http://www.better-exercise-fitness-for-life.com/images/before-and-after.jpg
تو این عکس این مردهدر سمت چپ میبینید که پهلو های برجسته ای داره ولی تو عکس سمت راست میبینید که رفته من از این کسی که عکسشو گذاشتم بیشتر پهلو دارم با چه حرکات و وسایل و ورزشی میتونم از بین ببرمشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)