تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 70 اولاول ... 185864656667686970 آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 697

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

/نشست خبري سرمربي تيم ملي/- كامل
    كي‌روش: از اين پس اشك بازيكنان حريف را خواهيد ديد
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: بايد كاري كنيم كه بازيكنان تيم‌هاي مقابل گريه كنند و اين مأموريت ما است تا سخت كار كنيم تا حريفان به گريه بيفتند.

به گزارش خبرگزاري فارس، نشست خبري كارلوس كي‌روش سرمربي تيم ملي ايران با حضور عباس ترابيان سرپرست و خسرو والي‌زاده مدير رسانه‌اي تيم ملي آغاز شد.
    كي‌روش در اين نشست صحبت‌هاي زير را مطرح كرد:

*در كمتر از چهار هفته نمي‌توان تمام جزييات فوتبال ايران را بررسي كرد
    همان‎طور كه قول داده بودم هر سه-چهار هفته يك بار به شما رسانه‌ها گزارش خود را مي‌دهم. در قدم اول كار من مطالعه و بررسي فوتبال ايران بود. همان‏طور كه مي‌دانيد من كمتر از 4 هفته است كه در ايران حضور دارم و اين زمان براي بررسي تمام جزئيات فوتبال سرزمين پهناور ايران زياد نيست. در اين زمان نمي‌توان به راه‎حل نهايي در مورد فوتبال ايران رسيد. پس به اين دليل كار را در دو بخش در نظر گرفتيم، يك بخش كوتاه‎مدت و يك بخش بلندمدت.

* در قدم اول بايد از سد عراق و مالديو بگذريم
    بايد ابتدا از تيم‌هاي عراق و مالديو بگذريم و سپس به بازي‌هاي مرحله سوم انتخابي جام جهاني و بازي‌هاي نهايي المپيك برسيم. قدم بعدي حضور در جام جهاني و در المپيك است. ما مسائل تيم ملي را به دو بخش داخل و بيرون زمين تقسيم كرديم. انتخاب كادر فني در داخل زمين بود كه اولين قدم‌مان انتخاب كادر فني براي تيم اميد ايران بود.

* براي انتخاب بازيكنان فيلم‌هاي زيادي ديده‌ام
    يكي ديگر از اولويت‌هاي ما انتخاب بازيكنان است كه براي اين مسئله زمان زيادي را صرف ديدن فيلم‌هاي مسابقات و تجزيه و تحليل آن كردم و سپس بازي به بازي و مسابقه به مسابقه جلو رفتيم تا وضعيت براي ما روشن‌تر شود ولي هنوز در ابتداي يك راه بسيار بسيار طولاني هستيم.
    ذهن من در مورد انتخاب بازيكنان و تيم ملي ايران روشن شده است ولي همانطور كه گفتم هنوز در مسير ابتداي يك مسير طولاني قرار داريم.

* بايد در زيرساخت منابع انساني و تجهيزات به سطح حرفه‌اي برسيم
    من زمان زيادي را صرف مطالعه زيرساخت‌هاي تيم ملي كردم و مي‌خواهيم زيرساخت‌هايي را ايجاد كنيم كه از تيم ملي حمايت و پشتيباني كند. مطالعات من به نتايج مهمي رسيد، اينكه در سه حوزه تجهيزات، زيرساخت‌ها و منابع انساني بايد به سطح حرفه‌اي برسيم. البته اگر از من بپرسيد، منابع انساني در اولويت قرار دارد زيرا اگر سالن و تجهيزات ايده‌آل داشته باشيم اما افراد مناسب نباشند كه از اين تجهيزات استفاده كنند اين تجهيزات فايده‌اي نخواهد داشت.

* دو مربي ديگر به كادر فني اميد اضافه مي‌شوند
    مربيان تيم اميد را انتخاب كرديم و عليرضا منصوريان به عنوان سرمربي و ماركار آقاجانيان به عنوان كمك مربي در تيم اميد فعاليت خواهند كرد. اين نفرات مورد حمايت كامل فدراسيون و تيم بزرگسال نيز قرار دارند.
    دو مربي ديگر نيز به كادر فني اميد اضافه خواهند شد. يك مربي دروازه‌باني و يك مربي بدنساز. با حضور اين دو نفر كادر فني كامل مي‌شود و به ديدار عراق خواهيم رفت. تمام كادر فني تيم اميد ايراني خواهند بود.

* سرمربي زير 19 سال در 15 روز آينده انتخاب مي‌شوند
    با بررسي‌ها و مطالعاتي كه داشتم از طريق فدراسيون اكبر محمدي و آذرپور كار استعداديابي را در اين رده از سني (زير 19سال) آغاز كرده‌اند كه به كارشان ادامه مي‌دهند چون هنوز وقت پيدا نكرديم تا كادر فني را براي اين رده سني انتخاب كنيم اما حداكثر تا 15 روز آينده سرمربي، مربي، بدنساز و مربي دروازه‌بانان تيم زير 19سال را انتخاب و رسما اعلام خواهيم كرد.

* از طريق رسانه‌ها با هواداران تيم ملي ارتباط مستقيم خواهيم داشت
    در راستاي انجام كار حرفه‌اي، تيم ملي بزرگسالان ارتباط قوي و منظمي با رسانه‌ها خواهد داشت چون معتقديم با ارتباط حرفه‌اي و قابل احترام با رسانه‌ها مي‌توانيم به طور مستقيم با هواداران تيم ملي در ارتباط باشيم. بر همين اساس خسرو والي زاده را به عنوان مدير رسانه‌اي تيم ملي انتخاب كرده‌ايم. شما مي‌توانيد اخبار دقيق و صحيح تيم ملي را از طريق ايشان پيگيري كنيد و آن را به اطلاع هواداران فوتبال برسانيد.

* پيشنهاد تأسيس سايت براي تيم ملي
    اولين پيشنهاد والي زاده اين بود كه يك سايت براي تيم ملي ايران راه اندازي كنيم تا اصحاب رسانه و مردم از ريز اخبار تيم ملي چه در درون و چه بيرون باخبر باشند.

* يك لابراتور براي بازيكنان ايجاد مي‌كنيم
    آنچه مهم است اينكه تيم ملي با عملكرد بازيكنانش مي‌تواند به موفقيت برسد به همين دليل يك لابراتوار براي بازيكنان راه اندازي مي‌كنيم.
    در اين دپارتمان تمام مسائل شخصي و فني از جزئيات بازيكنان تهيه مي‌شود تا در مورد آن بررسي لازم انجام شود. در حقيقت از اين طريق ارتباط مستقيمي را با دپارتمان فني باشگاه‌ها برقرار مي‌كنيم تا در صورتي كه براي يك ملي پوش اتفاقي بيفتد از اين طريق اطلاعات را كسب كنيم و اين يك ارتباط مستقيم با ملي پوش و باشگاه خواهد بود.

* يك تيم، يك هدف، يك رويا
    بايد ديدگاهمان را به تيم‌هاي ملي تغيير دهيم و نبايد فكر كنيم كه آنها جزيره‌هاي جدا از هم هستند. در واقع بايد به گونه‌اي عمل كرد كه بايد تمام اهداف تيم‌هاي ملي در راستاي اهداف بلند مدت تيم ملي بزرگسالان باشد.
    كار تيمي در حقيقت كليد موفقيت ما است اما كارهاي فني بايد در يك راستا و يك سو باشد و اين يعني يك تيم، يك هدف و يك رويا.

* اهدافمان توسط يك سوپر من برآورده نمي‌شود
    اگر خواهان موفقيت تيم هستيم بايد بدانيم كه اين اهداف توسط سوپرمن انجام نمي‌شود و راه‌حل جادويي نداريم كه يك شبه راهمان را طي كنيم. در همين راستا كشور را به چند منطقه تقسيم كرديم تا دپارتمان‌هاي استعداديابي را برقرار كنيم اما مهمترين فاكتور رابطه ما با باشگاه‌ها و ارتباط با مربيان و مسئولان آنها است.
    يكي از راه‌هاي موفقيت اين است كه ما يك ايده مشترك داشته باشيم و اگر اين تعامل نشود نمي‌توان انتظار موفقيت را داشت.

* از باشگاه‌ها و مربيان عذرخواهي مي‌كنم
    بايد از مربيان و باشگاه‌ها به اين دليل كه هدف اولم ارتباط شخصي با مربيان بود اما به دليل كمبود زمان به آن نرسيده‌ام عذرخواهي كنم.
    ليگ به روزهاي آخر خود نزديك مي‌شود و زمان كمي براي انتخاب بازيكن داشتم و زماني براي ارتباط با مربيان پيدا نشد اما اعلام مي‌كنم صد در صد با همه مربيان در ارتباط خواهم بود و با اعضاي كادر فني‌ام به زودي اين ارتباط را با آنها برقرار مي‌كنم.

* از اين پس اشك بازيكنان حريف را خواهيد ديد
    براي بازيكنان تيم ملي يك پيغام دارم. ما حرفه‌اي كار كرديم تا تمام بازيكنان را زير نظر بگيريم زيرا روياي همه اين است كه در تيم ملي بازي كنند و ما منصفانه‌ترين و بهترين انتخاب را داشته باشيم.
    در كنفرانس قبلي گفتم كه اشك بازيكنان ايران پس از شكست مقابل كره جنوبي و جام ملت‌هاي آسيا مرا تحت تأثير قرار داد و اين موضوع نشان مي‌دهد كه چقدر بازيكنان به بازي در تيم ملي مفتخر هستند. پيغام من اين است كه از اين به بعد اشكي در كار نيست و الان وقت اين است كه اين اشك‌ها تبديل به عرق شود و اين موضوع يعني اينكه بايد سخت كار كنيم چرا كه در گام بعدي بايد كاري كنيم كه بازيكنان تيم‌هاي مقابل گريه كنند. اين مأموريت ما است تا سخت كار كنيم، عرق بريزيم و كاري كنيم تا حريفان گريه كنند.

* تيم‌هاي جلوتر از ما در رده‌بندي فيفا براي جايگاه‌شان زحمت كشيده‌اند
    موضوع ديگر كه بايد با هواداران به اشتراك بگذارم اين است كه الان تيم چهل و هفتم رده‌بندي فيفا و هفتم آسيا هستيم و اين يعني اينكه 6 تيم در آسيا از ما بهتر و جلوتر هستند. علت اينكه تيم ايران بايد در مرحله دوم انتخابي جام جهاني شركت كند همين رده‌بندي در نظر گرفته شده از سوي فيفا است.
    من در مورد زماني صحبت مي‌كنم كه تصميم گرفته شد از سوي فيفا ايران از اين زمان كارش را براي جام جهاني آغاز كند و اين موضوع يعني اينكه ما كشورهايي را جلوي خودمان داريم كه بايد از آنها پيشي بگيريم. ما بايد پيشرفت كنيم و براي موفقيت رو به جلو گام برداريم.

به هواداران مي‌گويم برخي از كشورها 30 سال كار سخت انجام داده‌اند تا موقعيت حال حاضر را داشته باشند. قبل از جام جهاني آفريقاي جنوبي تيم ملي پرتغال در رده سوم جهان بود. ما 28 سال زحمت كشيديم تا به اين هدف برسيم ضمن اينكه فرانسه كه جام جهاني را به وجود آورد تنها در جام جهاني 98 قهرمان شد و تا براي اسپانيا 30 سال كار سخت انجام شد تا قهرمان جهان شدم. پس بايد كار كنيم و من هم از شما مي‌پرسم كه آيا آماده هستيد چرا كه ما آماده‌ايم.
    در اين زمان خبرنگاران با تشويق‌هاي خود پاسخ كي‌روش را دادند و اعلام آمادگي كردند. در ادامه اين نشست نوبت به خبرنگاران رسيد تا سؤال‌هاي خود را مطرح كردند.

* نمازي را از سال 1996 مي‌شناسم
    براي من مهم بودكه رزومه مربيان مدنظرم را بررسي كنم. به همين دليل از بين گزينه‌هاي موجود بررسي‌هاي لازم را انجام دادم و با برخي نيز نشست برگزار كردم.
    مطمئنا مربيان خوب و لايقي هستند كه شايسته حضور در تيم ملي هستند اما زمان كمي تا پايان ليگ باقي مانده و برخي از مربيان با تيم‌هايشان در آسيا بازي مي‌كنند. از بين گزينه‌هايي كه داشتم رزومه آنها را بررسي كرده و اطمينان خاطر خوبي از عليرضا منصوريان و ماركار آقاجانيان پيدا كردم. به نظرم آنها مي‌توانند وظايف خود را در تيم المپيك انجام دهند. ضمن اينكه تصميم گرفتيم يك مربي يعني نمازي را هم دركادر فني تيم ملي داشته باشيم.
    مربيان تيم‌هاي ملي قرار نيست جدا از هم كار كنند. آنها از حمايت و كار تيمي ما برخوردار هستند و ما براساس بررسي‌هايي كه داشتيم اين تصميمات را گرفتيم.

خبرنگاري كه در مورد رزومه اميد نمازي متقاعد نشده بود در مورد رزومه اين مربي سوالش را تكرار كرد كه كي‌روش در پاسخ به اين سؤال گفت: از طريق اينترنت مي‌توان جزئيات رزومه او را جستجو كرد.
    من پيش از اين با نمازي كار كردم و زماني كه در آمريكا سرمربي تيم مترواستار بودم در سال 1996 او بازيكن من بود و شخصيت او را به خوبي مي‌شناسم.

* مي‌توانم شما را تحت پيگيرد قضايي قرار بدهم
    كي‌روش در پاسخ به سوال خبرنگاري كه پرسيد شما در تيم جوانان پرتغال داراي بازيكنان دوپينگي بوديد و آيا مي‌خواهيد اين رويه را در فوتبال نيز ادامه دهيد گفت: بهتر است اول در مورد اين مسئله واضح توضيح بدهيد زيرا اين آخرين باري است كه در مورد چنين مسئله‌اي حرف مي‌زنم. من مي‌توانم شما را تحت پيگرد قضايي قرار بدهم اما مي‌خواهم بپرسم اين اطلاعات را از كجا آورده‌ايد كه من در تيم جوانان و بزرگسالان پرتغال بازيكن دوپينگي داشتم؟

خبرنگاري كه اين سؤال را پرسيده بود فهرستي از بازيكنان دوپينگي پرتغال را بيان كرد.
    كي‌روش در ادامه گفت: از سؤال شما تشكر مي‌كنم. سؤال خوبي پرسيديد ولي براي رسانه‌ها متأسفم كه چون داستان جديدي نمي‌توانند بسازند چنين حرف‌هايي بيان مي‌شود. بازيكناني كه شما نام برديد زماني مرتكب دوپينگ شده اند كه من اصلا در پرتغال نبودم و از سال 1995 پرتغال را براي مربيگري ترك كرده بودم.

تمام مواردي كه مطرح شد مربوط به زماني است كه من در پرتغال نبودم. پس نمي‌دانم چطور من را به بازيكنان دوپينگي ارتباط مي‌دهيد. تيم جوانان پرتغال در سال 1981 با حضور من قهرمان شد. در مورد فرناندو بايد بگويم كه خود او به من گفت اولين آزمايشش مثبت بود ولي در آزمايش دوم مشخص شد كه به دليل اينكه ماده‌اي در بدنش بوده تست دوپينگش مثبت اعلام شد. هواداران فوتبال بايد بدانند اين مسائل به من ارتباطي نداشته است. باز هم تأكيد مي كنم بازيكنان دوپينگي زماني بوده اند كه من در پرتغال نبودم و مربي اين بازيكنان در هيچ باشگاهي نبودم.

* دادگاه cas من را تبرئه كرد
    من فقط يك بحث دوپينگ داشتم كه در جام جهاني 2010 اتفاق افتاد. آن زماني بود كه كادر پزشكي مسئولان دوپينگ يك روز قبل از مسابقه مهم مي‌خواستند صبح زود بازيكنان را از خواب بيدار كنند. به آن پزشك گفتم نبايد اين كار را كنيد و اگر به انجام اين كار اصرار كنيد تيم ملي ما را تخريب مي‌كنيد اما آنها بازيكن من را صبح زود بيدار كردند و من موافق اين قضيه نبودم آن هم در شرايطي كه در كنگره فيفا در جام جهاني اعلام شد كادر پزشكي آزمايش دوپينگ، حق بيدار كردن بازيكن را ندارد و در دادگاه اين مسئله بررسي شد و مشخص شد كه من مقصر نبودم.

* تهديد به جدايي نكردم
    كي‌روش در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر اينكه سيدجلال يحيي زاده يكي از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي خبر از تهديد شما مبني بر جدايي از فوتبال داده است گفت: نه من تهديد به جدايي نكرده‌ام.

* ملاك براي دعوت به تيم ملي سن بازيكنان نيست
    وي در پاسخ به اينكه گفته بود سن بازيكنان ايران زياد است گفت: من قرار نيست انقلابي در تيم ملي ايجاد كنم يا بازيكن جديد بياورم يا محافظه كاري كنم. در هر برهه از زمان بهترين‌ها به تيم ملي دعوت مي‌شوند. من فيلم بازي‌هاي تيم ملي ايران در جام ملت‌هاي آسيا را ديده‌ام و آن را تجزيه و تحيل كرده‌ام ولي آنها فقط بخشي از اطلاعات بود و بعد از آن فيلم بازي‌هاي ليگ و مسابقات را ديده‌ام و در نهايت تصميم خود را مي‌گيرم.

رايان گيگز در منچستر 37 سال سن دارد و در بازي با شالكه درخشيد. بنابراين سن بازيكنان ملاك نيست و بهترين ها را به تيم ملي دعوت مي‌كنم اما در منچستر يونايتد بازيكن 18-19 و 20 ساله نيز داريم كه به مرور به تيم اضافه مي‌شود. مشكل سن بازيكنان نيست بلكه زماني كه من به ورزشگاه مي‌روم و فهرست بازيكنان را مي‌بينم از آنها در مورد سن بازيكنان مي پرسم اكثر بازيكنان 27-28 و 30 سال دارند و بازيكن جوان تيم ها 24 و 25 ساله هستند. تمام تلاشم اين است كه خون تازه‌اي به تيم ملي تزريق شود اما زماني كه بخواهم بازيكني را به تيم ملي دعوت كنم در مورد رنگ پيراهن و سن و قد آن نمي‌پرسم تمام فكرم اين است كه بهترين ها را تيم ملي دعوت كنم.

به گزارش فارس، كي‌روش در ادامه نشست مطبوعاتي با تاكيد دوباره اين مطلب كه با نمازي كار كرده‌ام در مورد مربي زير 19 سال گفت: من نگفتم محمدي و آذر‌پور را سرمربي تيم ملي كرديم اما از آنجايي كه آنها شرايط تيم ملي را مي‌دانستند و كار استعداديابي را انجام مي‌دادند چون اولويت‌هاي ديگري داشتيم تصميم گرفتيم كه اين دو نفر به كار خود ادامه دهند و بعدا مربي زير 19 سال انتخاب شود.

* رساندن تيم ملي به جام جهاني يك موفقيت بزرگ است
    كي‌روش در پاسخ به سؤال يكي از خبرنگاران كه پرسيده بود وي به عنوان نفر اول نيمكت هيچگاه سابقه موفقي نداشته است گفت: 31 سال سابقه مربيگري دارم كه از اين سال‌ها تنها 8 سال نفر دوم بود. اين موضوع درست نيست كه خودم در مورد عملكردم صحبت كنم و شما بايد اين موضوع را تائيد كنيد اما من از اين 31 سال نيمي از فعاليتم در تيم‌هاي ملي و بقيه‌اش در باشگاه‌ها بوده است.

رزومه مرا بررسي كنيد متوجه مي‌شويد در تيم‌ مترو استالز، ناگويا و ساير تيم‌هايي كه بودم چه موفقيت‌هايي داشتم و در هر كدام جام‌هايي را به دست آوردم. رزومه من بهترين پاسخگوي شما است.
    در آفريقاي جنوبي توانستم تيم ملي پرتغال را رهبري كنم. در دنياي فوتبال رساندن يك تيم به جام جهاني خود يك موفقيت محسوب مي‌شود اما باز هم تاكيد مي‌كنم كه درست نيست خودم بخواهم در مورد خودم صحبت كنم.

* فوتبال يعني اينكه در آينده چه نتيجه‌اي مي‌گيرد
    در مورد كارهايي كه در گذشته انجام داده‌ام اهميتي ندارد صحبت كنم چرا كه فوتبال يعني اينكه در آينده چه نتيجه‌اي خواهيد گرفت. اميدوارم در ايران با حمايت فدراسيون و باشگاه‌ها به اهدافمان برسيم.
    كي روش در ادامه اين نشست با تعجب از اينكه چرا خبرنگاران سؤالات بنيادي و پايه‌اي نمي‌پرسند در اين مورد گفت: يكي از سؤال‌هاي اساسي كه توقع داشتم به عنوان اولين سؤال آن را مطرح كنيد اردوي آمادگي تيم ملي چه زماني آغاز مي‌شود.

*اعلام برنامه‌هاي تيم ملي و زمان اردوها
    كي‌روش در ادامه اين نشست برنامه‌هاي پيش روي تيم ملي را برشمرد و گفت: به همكاري و تعامل باشگاه‌ها نياز داريم. اميدوارم با يك ارتباط و تعامل خوب اين اردوها انجام شود چرا كه مي‌خواهيم بهترين‌ها مقابل عراق بازي كنند. چه بازي تداركاتي داشته باشيم يا نداشته باشيم بايد بازيكنان را آماده كنيم.
    پس از پايان مسابقات ليگ برتر كه بيستم مي خواهد بود اردوي تيم ملي به مدت سه روز از تاريخ 23 مي با حضور بازيكناني كه تيم‌هاي آنها در ليگ قهرمانان آسيا قرار ندارند برگزار مي‌شود. در همين تاريخ تيم اميد ايران يك اردوي پيش مقدماتي برگزار خواهد كرد. اردوي نهايي اين تيم‌ها در تهران از تاريخ 30 مي استارت مي‌خورد.

قرار است طبق هماهنگي‌هاي انجام شده 27 يا 28 ژوئن ايران را به مقصد كمپي در اروپا ترك و تا نهم و دهم جولاي در اين كمپ اردوي آماده‌سازي را برگزاركنيم. سپس ملي پوشان پس از بازگشت به ايران از تاريخ سيزدهم جولاي براي بازي به مالديو كار خود را از سر خواهند گرفت.
    اسامي ملي پوشان هم 22 مي (اول خرداد) و دو روز پس از پايان مسابقات ليگ اعلام مي‌شود.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حاشيه كنفرانس مطبوعاتي سرمربي تيم ملي
    اعتراض خبرنگاران به گزينش سوال‌ها
    تهديد كي‌روش به شكايت از يك خبرنگار

سرمربي جديد تيم ملي فوتبال ايران براي دومين بار پس از ورود به ايران پاسخگوي سوالات خبرنگاران بود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دومين نشست خبري كارلوس كي‌روش كه امروز پنجشنبه در هتل آكادمي ملي فوتبال برگزار شد، حاشيه‌هاي زيادي به همراه داشت كه مهمترين بخش آن گزينش سوال خبرنگاران بود؛ اتفاق عجيبي كه با واكنش شديد خبرنگاران همراه شد.

از ساعت ‌٣٠/١١ خبرنگاران رسانه‌هاي مختلف وارد سالن كنفرانس شدند و با هم ديدار و احوالپرسي كردند.

كنفرانس مطبوعاتي كه قرار بود ساعت ‌١٢ آغاز شود با كمي تاخير روبرو شد تا همه به شوخي بگويند كي‌روش خيلي زود با فرهنگ فوتبال ايران هماهنگ شده است!

ساعت ‌٠٥/١٢ دقيقه كي‌روش به همراه ترابيان، سيموئز و گاسپار از داخل زمين چمن كمپ‌ تيم‌هاي ملي وارد سالن كنفرانس شد.

عكاسان قصد داشتند براي تهيه عكس از كي‌روش وارد زمين چمن شوند كه فرياد ترابيان مانع اين كار شد و آنها مجبور شدند از خارج از زمين اقدام به گرفتن عكس كنند ولي عكاسان تا رسيدن كي‌روش به سالن كنفرانس از كنار او دور نشدند.

خبرنگاران رسانه‌ها بايد پيش از شروع كنفرانس سوالاتي كه مي‌خواستند از كي‌روش بپرسند را در اختيار مسوولان تيم ملي قرار مي‌دادند تا بر اساس آن ترتيب پرسيدن سوال‌ها مشخص شود كه اين امر مورد اعتراض شديد خبرنگاران قرار گرفت و در طول كنفرانس نيز حاشيه‌هايي به همراه داشت.

پس از شروع كنفرانس كارلوس كي‌روش در پايان صحبت‌هايش و پيش از شروع سوالات خبرنگاران از آنها پرسيد آيا آماده سخت كار كردن براي موفقيت تيم ملي هستند يا خير؟ كه با پاسخ مثبت آنها روبرو شد.

در بخشي از كنفرانس عباس ترابيان بخشي از سوال يك خبرنگار را براي كي‌روش ترجمه كرد چرا كه مترجم كي‌روش متوجه سوال نشده بود.

در ادامه خبرنگاري از كي‌روش سوال كرد آيا مي‌تواند مانند پرتغال براي فوتبال ايران يك نسل طلايي درست كند؟ كه او در پاسخ به فارسي گفت: انشالله.

از اين لحظه به بعد كنفرانس مطبوعاتي شاهد يك جنجال رسانه‌اي بود. جريان از آنجا آغاز شد كه خبرنگاري از كي‌روش پرسيد آيا همانگونه كه در زمان مربي گري‌اش در پرتغال چند بازيكن اين تيم به دليل دوپينگ محروم شدند اين روند را در ايران هم پيش خواهد گرفت؟ كه او پاسخ داد اميدوار است آخرين باري باشد كه چنين سوالي از او مي‌شود چرا كه در آن صورت از خبرنگاري كه اين سوال را بپرسد شكايت خواهد كرد.

او سپس در رابطه با اين سوال پاسخ داد ولي پاسخ او خبرنگار موردنظر را قانع نكرد و او همچنان به پرسيدن سوالش اصرار ‌ورزيد.

اين كار اين خبرنگار باعث شد دقايقي جو كنفرانس متشنج شود كه در اين حال مدير رسانه‌اي تيم ملي و عباس ترابيان سعي در آرام كردن فضا داشتند.

اين ماجرا پايان جنجال اين كنفرانس نبود چرا كه پس از آرام شدن فضا، خبرنگاري با انتقاد از مدير رسانه‌اي تيم ملي از او پرسيد چرا سوالات خبرنگاران را پيش از شروع كنفرانس بررسي كرده و ترتيب پرسيده شدن سوالات را تغيير داده است. اين خبرنگار پس از پايان كنفرانس نيز به همراه چند تن ديگر همچنان به اعتراض خود ادامه داد كه والي زاده در پاسخ او دليل اين كارش را كم بودن زمان و حاشيه‌اي بودن سوالات آنها اعلام كرد!

پاسخ والي زاده بيش از پيش باعث اعتراض خبرنگاران شد.

زمان سوالات خبرنگاران كه قرار بود به درخواست كارلوس كي‌روش تنها ده دقيقه باشد به دليل بحث‌هاي حاشيه‌اي بيش از يك ساعت به طول انجاميد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اقدامي غير حرفه‌اي در حضور مربي حرفه‌اي
    سانسور شدن سوالات خبرنگاران مقابل چشمان كي‌روش

خبرگزاري فارس: در دومين نشست خبري سرمربي تيم ملي ايران، برخي از سوال‌هاي خبرنگاران در چند قدمي كي‌روش سانسور شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، دومين نشست مطبوعاتي كارلوس كي‌روش پس از امضاي قراردادش به عنوان سرمربي تيم ملي ايران امروز در هتل آكادمي تيم هاي ملي ايران برگزار شد كه سانسور شدن برخي از سوالات، مهم ترين بحث حاشيه اي اين نشست بود.
    پيش از آغاز نشست به بهانه ايجاد نظم و ترتيب در نشست خبري از خبرنگاران خواسته شد كه ضمن معرفي كامل خود، نام رسانه‌شان را در يك برگه نوشته و سپس سؤال مورد نظرشان را در همان برگه مطرح كنند.

به هر حال خبرنگاران براي آنكه مبادا مقابل چشمان سرمربي پرتغالي و البته بين المللي تيم ملي بي نظمي‌اي را مرتكب شوند و برخلاف ميل باطني به اين خواسته نه چندان معقول تن در داده و سوال ها را روي برگه نوشته و تقديم مدير رسانه اي كردند.
    تا اين مرحله مشكل زيادي به وجود نيامده بود، اما با تغيير روش ناگهاني و هنگامي كه سوال ها تقديم مدير رسانه اي شد و به يكباره تصميم گرفته شد كه هيچ ترتيبي در خصوص ارائه سوال ها رعايت نشود و برخي سوال ها هم سانسور شوند. با اين محافظه كاري در نشست خبري كه بايد خبرنگاران به صورت مستقيم و شفاف سوال ها و ابهامات موجود در اذهان عمومي را از سرمربي تيم ملي جويا شوند، جلسه از سير طبيعي خارج شد و " بايد و نبايد " سرلوحه كار اصحاب رسانه قرار گرفت.

با اين روش اختلاف ها و انتقادها سربازد و تعدادي از خبرنگاران به شدت به اين نحوه برخورد با خبرنگاران اعتراض كردند.
    خبرنگاران كه براي برقراري نظم در كنفرانس كي‌روش تابع خواسته جديد شده بودند،‌ ناگهان متوجه شدند كه برخي سوال ها سانسور مي شود و بعضاً تمايلي براي مطرح كردن برخي ابهامات از سرمربي تيم ملي مشاهده نمي شود. بحث اختلاف در مبلغ قرارداد و اينكه شايعه شده اگر بخش اول مبلغ قرارداد وي داده نشود، كي‌روش ايران را ترك خواهد كرد؛ از جمله همين سوال هاي سانسوري بود كه براي مطرح شدن آن در اين نشست خبري رغبتي ديده نمي‌شد! البته نبايد فراموش كرد كه با عدم پاسخگويي به اين سوال بازهم ابهام در مورد پرداخت يا عدم پرداخت بخش اول قرارداد كي‌روش ميان افكار عمومي تشديد شده و دوباره آتش شايعات شعله‌ور مي شود.

به هر حال در فدراسيون فوتبال ايران نشست مطبوعاتي‌هاي متعددي براي سرمربيان قبلي تيم ملي از جمله علي دايي و افشين قطبي برگزار شده و تا كنون چنين نوآوري را در اين فدراسيون شاهد نبوده ايم. شايد اين تصميم به دليل حضور يك مربي بين المللي بنام كي‌روش باشد، اما دوستان نبايد فراموش كنند كه سرمربي پرتغالي بهتر از هر كسي با قوانين بين المللي رسانه اي به ويژه جايگاه خبرنگاران ورزشي آگاه است و از رفتار امروز مسئولان با خبرنگاران، مي توان چنين استنباط كرد كه وي در هيچ جاي دنيا نديده بود كه خبرنگاران در نشست مطبوعاتي بايد به صورت مكتوب سوال هايشان را مطرح كنند و ازهمه مهم تر اينكه مقابل چشمان همان خبرنگاران و در چند قدمي كي‌روش برخي از پرسش ها سانسور شوند!

كساني كه اين تصميم جديد را گرفته اند بايد بدانند كه كي‌روش يك مربي حرفه اي فوتبال است و راحت تر از هر فرد ديگري مي تواند سوال هاي انتقادآميز يا ابهامات را پاسخ دهد، بنابراين در نشست هاي بعدي مي توان راحت تر در كنار كي‌روش نشست و پرسش و پاسخ اين مربي با خبرنگاران را شنيد.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ترابيان: با تصميم كي‌روش ديدار دوستانه با ونزوئلا لغو شد

عباس ترابيان در گفت و گو با سايت فدراسيون فوتبال درباره لغو بازي ايران و ونزوئلا گفت: ما قرار بود 17 خرداد ميزبان تيم ملي ونزوئلا باشيم، صحبت هاي اوليه هم انجام شده بود اما قرارداد اين بازي امضا نشده بود. به همين دليل براساس تغييرات جزئي که در مسابقات جام حذفي ايجاد شد و همين طور مطابق نظر سرمربي تيم ملي، اين بازي انجام نخواهد شد.

ترابيان درباره نظر کي‌روش گفت: سرمربي تيم ملي معتقد است به خاطر پايان رقابت هاي ليگ برتر خستگي مفرطي در بازيکنان باشگاه ها وجود دارد، به همين دليل ترجيح داد به جاي اين بازي بازيکنان پس از آخرين بازي شان در ليگ برتر 10 روز استراحت مطلق داشته باشند تا خستگي ماراتن سخت ليگ برتر را پشت سر بگذارند و با شور و نشاط بيشتري در اردوي تيم ملي حاضر شود. البته بازي با ماداگاسکار همچنان بر جاي خود باقي است و قراردادش به زودي امضا مي شود.

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

تو سایت فیفا مسول کمیته داوران رو نوشته مسعود عنایت!!!

کد:

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگربه تیم ملی دعوت بشوم می آیم

سایت گل - علي كريمي در گفت‌و‌‌گو با وب‌سايت رسمي خود در‌خصوص حضورش در آلمان و تيم شالكه می گوید‌: اگر چه فرصت چنداني براي بازي پيدا نكردم، اما همين كه به عنوان يك ايراني در صف تيمي مدعي در بالاترين سطح جهان قرار گرفتم، احساس غرور و شادماني داشتم و در اين مدت تمرينات بسيار منظم و سنگيني را پشت سر گذاشته و با وجود چندين مصدوميت در شرايط خوبي قرار دارم‌.
    كريمي در‌خصوص شايعاتي مبني بر حضورش در پرسپوليس براي فصل آينده عنوان كرد‌: قرمزي پرسپوليس از تن و روان من پاك نمي‌شود‌. بي‌ترديد چنانچه در ايران باشم در اين باشگاه را خواهم زد و در صورتي كه اين در باز شود، آدرس ديگري را نمي‌شناسم.
    هافبك سابق تيم ملي و پرسپوليس در‌خصوص اتفاقات اين روزهاي پرسپوليس گفت: از آنجايي كه اين باشگاه داراي هواداران ميليوني و همواره زير ذره‌بين قرار دارد تا حدودي در جريان اخبار آن قرار گرفتم و اميدوارم با تلاش و همت گروه مديريت، كادر فني و فداكاري بازيكنان و غيرت و همت آنها جام حذفي و سهميه آسيايي را كسب كنند.
    وي در‌خصوص حضور كارلوس كي‌روش در تيم ملي فوتبال ايران و انگيزه‌اش افزود: تنها مكاني كه مي‌توانيم بدهكاري‌هاي خود را به اين مرز و بوم و مردم خوب و مهربانش ادا نماييم،‌ خدمتگزاري صادقانه و تا پايان جام براي تيم ملي و چنانچه مورد توجه مربي بزرگي مثل كارلوس قرار بگيريم اين فرصت خدمتگزاري را از دست نخواهم داد و در غير اينصورت براي تيم ملي كشورم آرزوي موفقيت مي‌كنم.
    كريمي با اشاره به بيماري ناصر حجازي گفت: از خداوند براي ناصرخان حجازي آرزوي سلامتي مي‌‌كنم. همين‌طور قهرماني سپاهان را كه مزد انضباط تيمي و سازماندهي مديرانشان بود تبريك مي‌گويم و از تمام دوستان خبرنگار عزيز كه مي‌دانم زحمات زيادي را متحمل مي‌شوند، تقاضا دارم توجهي به مصاحبه‌هاي غيرواقعي و خارج از وب‌سايت شخصي‌ام نداشته باشند تا همه در كنار هم در فضايي آرام قرار داشته باشيم.
    كاپيتان سابق استيل آذين در مورد سقوط اين تيم به ليگ دسته اول نيز گفت: تيم خيلي خوبي داشتيم و مي‌توانستيم گام‌هاي بعدي را هم بهتر و موفق‌تر برداريم‌ اما مجموعه‌اي از ناهماهنگي‌ها و كم‌كاري‌ها باعث شد تا بهترين فرصت براي يك تيم خصوصي از بين برود‌.
    علي كريمي ادامه داد: من به شخصه خود را بيش از همه مقصر مي‌دانم و در اين راه احساس گناه مي كنم. از سويي خجالت زده‌ مالك باشگاه هستم و از سوي ديگر شرمنده تعدادي از بازيكنان كه به خواست من به اين باشگاه آمدند و دچار لطمات جبران‌ناپذيري شدند.
    وي با اشاره به اظهارات مهريزي مديرعامل پيشين باشگاه استيل آذين گفت: هدايتي و مهريزي سال‌هاي طولاني با يكديگر دوست و همكار بودند و در كنار يكديگر تجارت كردند اما آنچه به من مربوط مي شود اين است كه حقيقتاً به خاطر شكست‌‌ها و عدم‌كارايي در جريان مسابقات به نوعي دچار وجدان درد شده و در پي آن بودم كه بار گناهان خود را نسبت به اين قصور و ناكامي جبران كنم.
    وي ادامه داد: به همين خاطر با خلوص نيت و طي نامه‌اي به آقاي هدايتي باقيمانده طلبم را بخشيدم و هرگز اين تصور را نداشتم كه پولم سوخت مي‌شود. چون هدايتي همواره نسبت به تعهداتش احساس مسئوليت كرده و من حتم داشتم تحت هر شرايطي مطالباتم را مي‌گيرم.
    كريمي اضافه كرد: مهريزي هم در مقطعي براي باشگاه زحمات زيادي كشيد. به‌خصوص سال اول كه توفيقات قابل توجهي هم داشتيم. اميدوارم كه سوء تفاهمات برطرف شود و اين دو دوست قديمي مشكلات خود را حل و فصل كنند.
    Last edited by Kianoosh; 18-05-2011 at 12:30.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض ليوان هنوز هم دست كفاشيان نيست!

در فدراسيون فوتبال، موفق شو و برو؛ ناكام باش و بمان

‌ بركناري حسين شمس از سرمربيگري تيم ملي فوتسال را مي‌توان شاهكار جديد فدراسيون فوتبال (و نه آخرين آن) دانست، فدراسيوني كه در آن افراد موفق اخراج مي‌شوند و افراد ناكام پاداش مي‌گيرند، فدراسيوني كه مشخص نيست چه كسي در آن حرف آخر را مي‌زند.

* مصاحبه جنجالي‌، جريمه ميليوني و شش ماه ممنوع‌المصاحبه شدن
    همه چيز از يك مصاحبه جنجالي آغاز شد. ماه‌ها بود كه شمس به اشكال مختلف و محترمانه مصاحبه مي‌كرد و خواستار اهداي پاداش‌ شاگردانش مي‌شد؛ اهداي پاداش هفت ميليوني كه قرار بود در صورت قهرماني در جام ملت‌هاي آسيا، بعد از بازگشت از ازبكستان به هر يك از بازيكنان داده شود.

مصاحبه‌ها اما فايده‌اي نداشت تا اينكه شمس كه چند اظهارنظر تاريخي در اصفهان و در كنفرانس‌هاي مطبوعاتي ديدار دوستانه با برزيل داشت، در همان روزها كساني كه مانع پرداخت پاداش‌ها به شاگردانش شده بودند را به خدا واگذار كرد: "متاسفانه هر چه مصاحبه مي‌كنيم فايده‌اي ندارد و هنوز هم خبري از پاداش هفت ميليوني جام ملت‌هاي آسيا نيست. آنها را به خدا واگذار مي‌كنم. ظاهرا فدراسيون فوتبال مي‌خواهد با من قرارداد ببندند اما سازمان تربيت‌بدني مي‌گويد اين آدم زياده خواه را نمي‌خواهيم چرا كه مرتب مصاحبه و صحبت‌ از پاداش بچه‌هايش مي‌كند. متاسفانه صداي‌مان به كسي نمي‌رسد. بازيكنان هر روز به من گله مي‌كنند كه چرا نمي‌توانم پاداش وعده داده شده را براي‌شان بگيرم و من بي‌عرضه هم ديگر نمي‌دانم چه كار بايد انجام دهم. وقتي مصاحبه مي‌كنم مي‌گويند چرا اينقدر مصاحبه مي‌كني و هر بار جريمه‌ام مي‌كنند. خوب است كه بچه‌ها جايي تحصن كنند و يا شيشه‌ها را بشكنند؟ شايد اين طوري صدايشان به رئيس سازمان تربيت‌بدني برسد. "

اين مصاحبه ‌نه تنها پرداخت پول بچه‌ها را به همراه نداشت، بلكه شش ماه ممنوع‌المصاحبه شدن و جريمه ميليوني را براي حسين شمس رقم زد.

* نهايي نشدن همكاري با وجود امضاي كفاشيان پاي برگه قرارداد
    همان روزها گفته مي‌شد كه رئيس سازمان تربيت‌بدني كه از اين صحبت‌ها ناراحت است، جلوي تمديد قرارداد با سرمربي تيم ملي فوتسال را گرفته است. ادعايي كه هرگز با واكنشي از سوي سازمان تربيت‌بدني مواجه نشود تا همچنان همه چيز در اين پرونده مبهم باشد.

حتي عباس ترابيان رئيس كميته فوتسال هم در آن مقطع چنين اظهار داشت: "من چيزي در مورد عدم عقد قرارداد با شمس نمي‌دانم و هنوز هم مي‌گويم او سرمربي تيم ملي فوتسال ايران است. بحثي هم كه در مورد افزايش رقم قرارداد مطرح شده، موضوعي نيست كه من پيگير آن باشم، شمس در اين‌باره مستقيما با كفاشيان صحبت كرده و من دخالتي در آن ندارم. "

با وجود همه اين حرف‌ها، شمس مدتي سكوت كرد و بعد از چند بار حضور بي‌فايده در فدراسيون، سرانجام 12 فروردين خبر امضاي قراردادش را در اختيار رسانه‌ها قرار داد. خبري كه مورد تاييد فدراسيون قرار گرفت و او برنامه‌هايش را نيز اعلام كرد اما بعد از گذشت چند هفته مشخص شد باز هم ابهامي در قرارداد او وجود دارد و گرچه كفاشيان هم پاي اين برگه امضا زده اما،‌ هنوز قرارداد همكاري نهايي نشده است.

با اين وجود استارت تمرينات تيم ملي از روز 18 ارديبهشت زده شد. حسين شمس به عنوان مدرس فيفا به اسپانيا رفت،‌ اما در بازگشت وقتي ديد باز هم مشكل قراردادش حل نشده، بار ديگر تهديد به رفتن كرد و از فشار مرجعي بالاتر از فدراسيون فوتبال براي عدم تمديد قرارداد با وي خبر داد و اين موضوع را به اشكال مختلف در گفت‌وگو با رسانه‌ها مطرح كرد.

شمس در مصاحبه‌اي كه روز گذشته (سه‌شنبه) دراين‌باره داشت، تاكيد كرد كه كفاشيان هم پاي برگه قراردادش امضا زده است تا اينكه اين‌بار رئيس فدراسيون فوتبال وارد عمل شد و اعلام كرد كه "شمس سرمربي تيم ملي فوتسال نيست. "

* خودداري مسئول مستقيم فوتسال از اظهارنظر در مورد داستان شمس
    علي كفاشيان در مصاحبه‌اش با سايت فدراسيون، گفته بود كه "كميته فوتسال درخواستي براي تمديد قرارداد با شمس نداشته و به دنبال مربي خارجي هستيم. "
    گرچه رئيس فدراسيون فوتبال، سهم بسيار بزرگي براي كميته فوتسال در پرونده عدم تمديد قرارداد با شمس قائل شده اما عباس ترابيان علاقه‌اي به باز كردن اين موضوع ندارد و به خبرنگار ورزشي فارس، گفت: "راجع به اين موضوع صحبت نخواهم كرد " تا همچنان ابهامات زيادي وجود داشته باشد.

اگر ترابيان كه قبل از سرپرست روابط بين‌الملل بودن‌، سرپرستي تيم ملي و گذراندن صبح و شبش با كي‌روش؛ رئيس كميته فوتسال بوده، نخواهد در مورد اين اتفاقات صحبت كند، ديگر چه كسي مي‌تواند اظهارنظري داشته باشد؟ اين حق طبيعي رسانه‌هاست كه در اين‌باره پاسخي از رئيس كميته فوتسال دريافت كنند. او مسئول مستقيم فوتسال در ايران است اما درباره مهم‌ترين اتفاق فوتسالي ايران صحبت نمي‌كند.

ترابيان سال گذشته كه اوج مصاحبه‌هاي جنجالي و انتقادي حسين شمس بود، از جنگ لفظي با سرمربي تيم ملي فوتسال بي‌بهره نمانده بود و بعد از پايان ماجراي وحيد شمسايي و شمس، داستان درگيري شمس و ترابيان پيش آمد كه البته اين داستان هم با آشتي‌كنان همراه بود.

به نظر مي‌رسد مصاحبه‌هاي جنجالي شمس سرانجام عرصه را بر او تنگ كرد و مهر ابطال را بر روي حكم سرمربيگري‌اش زد. شايد اگر او از ادبيات بهتري استفاده مي‌كرد امروز اين اتفاقات رخ نمي‌داد و همان‌طور كه نامش براي حضور در تورنمنت چين به عنوان سرمربي رد شده بود، همراه اين تيم به اين سفر مي‌رفت.

* همچنان ليوان دست كفاشيان نيست
    بعد از اينكه در سال 88 تيم ملي فوتبال با علي دايي در مسابقات مقدماتي جام‌جهاني مغلوب عربستان شد، كفاشيان در واكنش به اين سؤال كه بسياري مدعي‌اند در فدراسيون، شما حتي در بلند كردن ليوان هم اختياري از خود نداريد، گفت: "اين ليوان هم دست من نيست. "
    مجتبي شريفي رئيس مستعفي كميته انضباطي هم در گفت‌وگو با خبرگزاري فارس، روي اين جمله تاكيد داشت كه "با دستور علي‌آبادي آمدم و با نظر سعيدلو رفتم. " و در داستان حسين شمس باز هم به نظر مي‌رسد همچنان ليوان دست آقاي رئيس نبوده است.

* همه چيز فدراسيون فوتبال تحت‌الشعاع جذب كي‌روش
    فدراسيون كفاشيان كه از بدو فعاليتش همواره منتقدان زيادي داشته، با جذب مربي سرشناسي چون كي‌روش پرتغالي، اتفاقي بي‌سابقه را در كارنامه خود ثبت كرد اما ظاهرا اين موضوع همه چيز اين فدراسيون را تحت‌الشعاع خود قرار داده است. اين موضوع حتي در انتخاب مربيان تيم‌هاي پايه و معرفي دستيار كي‌روش و سرمربي تيم اميد هم مشهود بوده است.

دراين‌باره وقتي با رئيس و نايب‌رئيس فدراسيون صحبت مي‌كنيم، تاكيد دارند كه اين افراد، انتخاب كي‌روش هستند. سوال اما اين است كه اين مربي چطور در مدت كوتاه حضورش در ايران، نسبت به اين افراد شناخت پيدا كرده و چه كساني آنها را به كي‌روش معرفي كرده‌اند؟ آيا كسي جز نزديك‌ترين فرد ايراني به سرمربي پرتغالي، مي‌تواند چنين مشاوره‌اي به او بدهد؟

* موفق شو و برو، ناكام باش و بمان!
    اتفاقات نشان مي‌دهد كه اين شعار نانوشته "موفق شو و برو، ناكام باش و بمان " در دستور كار فدراسيون فوتبال قرار دارد. فردي همچون اكبر محمدي كه تيمش در مسابقات آسيايي نوجوانان ناكام بود، علاوه بر اين‌كه ابقا شد با ارتقاي جايگاه و مسئوليتش پاداش هم گرفت. او اكنون مربي تيم جوانان است و حتما هم انتخاب شخص كي‌روش بوده! احتمالا هر اتفاقي هم در آينده رخ دهد با نظر كي‌روش است. به هرحال نام بزرگ اين مربي محل خوبي براي سنگر گرفتن و پنهان شدن است.

محمدي كه حرف و حديث در مورد چگونگي حضورش در فدراسيون زياد است، مربيگري در تيم ملي اين رده سني را پاداش گرفته و در مقابل مربي‌اي چون حسين شمس، كه تيمش بهترين عملكرد را در سال‌هاي اخير داشته و همه ناكامي‌هاي فوتبال را پوشش داده، بركنار مي‌شود.
    تيم شمس در جام‌جهاني 2008 برزيل، شگفتي‌ساز شد و فقط چند ثانيه تا راه‌يابي به مرحله نيمه‌نهايي فاصله داشت.

بعد از جام‌جهاني هم اين تيم روند بسيار رو به رشدي داشته و مقابل بزرگان فوتسال جهان بازي تحسين‌برانگيزي ارائه كرده تا در فاصله نزديك به يك سال و نيم تا جام‌جهاني تايلند، حريفان شماره يك‌مان، ايران را يكي از شانس‌هاي فيناليست‌شدن رقابت‌ها بدانند. بدون شك شمس موفق‌ترين مربي فدراسيون بود.

در حالي كه اين تيم بايد اين روزها تمام دغدغه‌اش، برگزاري بازي‌هاي تداركاتي با تيم‌هاي بزرگ، انگيزه دادن به كادر فني و بازيكنان و همچنين حفظ همه توانمندي‌ها باشد، حسين شمس بركنار مي‌شود آن هم تنها به خاطر پيگيري حق شاگردانش.

با اين توضيحات، تنها چيزي كه به ذهن خطور مي‌كند اين است كه در فدراسيون فوتبال ناكام‌ها پاداش مي‌گيرند و به موفق‌ها نيز درب خروج نشان داده مي‌شود!

* جذب مربي خارجي بعد از كنار گذاشتن مدرس فيفا و يكي از بهترين مربيان دنيا
    اين موضوع كه فدراسيون فوتبال هم مثل ساير فدراسيون‌ها نيازهاي مالي‌اش را از سازمان تربيت‌بدني تامين مي‌كند و بايد نظرات سازمان نيز در تصميم‌گيري‌ها تامين شود، انتقادات زيادي را به همراه داشته است.
    مثلا در مورد بركناري حسين شمس و يا انتخاباتي كه برگزار مي‌شود، طبيعتا فدراسيون فوتبال كه از وضعيت اين روزهاي فوتسال و مسابقات پيش رو آگاه است، بهتر مي‌تواند تصميم‌گيري كند، البته اگر تصميم‌گيران، فوتبالي باشند.

خوش‌بينانه‌ترين حالت ممكن اين است كه فدراسيوني كه مدرس فيفا و يكي از مربيان برتر دنيا را بركنار كرده، بهترين مربي دنيا را به خدمت بگيرد كه سابقه بسيار درخشاني دارد، اما آيا اين‌گونه برخورد با فردي كه سال‌ها روي نيمكت تيم ملي نشسته و پنج ماه نيز بدون قرارداد تيمش را تمرين داده و در چند مسابقه تداركاتي نيز به ميدان فرستاده، صحيح است؟

و زماني كه ايران مربي‌ بين‌المللي و سطح بالا كه همواره مورد تاييد فيفا و AFC بوده را داراست، هزينه كردن براي جذب يك مربي خارجي، كاري جز هدر دادن بودجه فوتسال و خارج كردن بيهوده ارز از مملكت نيست؟

اگر فدراسيون فوتبال بودجه لازم براي جذب يك مربي خارجي سرشناس براي تيمي كه در رده‌بندي سال‌هاي اخير فيفا رتبه‌هاي چهارم و پنجم را به خود اختصاص داده، را در اختيار داشته و دارد، آيا نمي‌شد با اهداي جوايز تيم قهرمان آسيا، جلوي اين اتفاقات و اعتراض‌هاي سرمربي تيم ملي فوتسال را گرفت؟

آيا نبايد با اين مسائلي كه در فدراسيون فوتبال رخ داده، بيشتر از قبل دچار ترديد و ابهام شد؟ آقاي كفاشيان واقعا در فدراسيون فوتبال چه خبر است؟ آيا افراد بالادستي براي فدراسيون تصميم‌گيري مي‌كنند؟

(فارس)

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

سرپرست تیم ملی فوتبال کشورمان از اعلام فهرست این تیم پس از برگزاری دیدارهای هفته سی و چهارم لیگ برتر در روز جمعه هفته جاری خبر داد. به گزارش خبرنگار مهر، در حالیکه قرار بود "کارلوس کی‌روش"، سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان نخستین فهرست از بازیکنان منتخب خود را امروز چهارشنبه اعلام کند، عباس ترابیان، سرپرست تیم ملی از معرفی ملی پوشان فوتبال ایران در روز جمعه هفته جاری خبر داد.
    عباس ترابیان در این رابطه به خبرنگار مهر، گفت: برای اینکه در دیدارهای هفته سی و چهارم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور حساسیتی ایجاد نشود و با آگاهی از اینکه هنوز مشخص نیست در این فهرست قطعا چه بازیکنانی حضور دارند و نام چه بازیکنانی گنجانده نشده است، نام بازیکنان تیم ملی فعلا اعلام نمی شود.
    وی در ادامه تصریح کرد: کارلوس کی‌روش تاکید دارد که دیدارهای حساس هفته سی و چهارم لیگ برتر برگزار شود و پس از آن فهرست بازیکنان منتخبش را اعلام کند.
    پس از آنکه اسامی بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان اعلام شد، تمرینات این تیم از روز دوشنبه 2 خردادماه آغاز می شود.

کد:

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .
    میگم ایران میخواد کاندید میزبانی جام باشگاه های جهان بشه ؟؟؟
    اینجا رو ببینید :
    Iran and UAE bid to host 2013 and 2014 World Club Cups
    کد:
    من اومدم ترجمه کنم و یه تاپیک براش بزنم ولی سخت بود و ترسیدم اشتب کنم . یکی از دوستان زبان دان اگه میتونه تاپیکش رو بزنه .

.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام .
    میگم ایران میخواد کاندید میزبانی جام باشگاه های جهان بشه ؟؟؟
    اینجا رو ببینید :
    Iran and UAE bid to host 2013 and 2014 World Club Cups
    کد:
    من اومدم ترجمه کنم و یه تاپیک براش بزنم ولی سخت بود و ترسیدم اشتب کنم . یکی از دوستان زبان دان اگه میتونه تاپیکش رو بزنه .

.
    بله خبرش رو توی تایپیک فوتبال باشگاهی ایران به نقل از ایسنا گذاشتم
    کد:
    منم نمیدونستم جاش کجاست ، اونجا گذاشتم

توهم زدن ، جدی نگیر!
    کفاشیان خواب زیاد میبینه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •