از من یک شلنگ زانو مانند زیر مخزن داشت که پاره شده بود و مخزن خالی شده بود.
از من یک شلنگ زانو مانند زیر مخزن داشت که پاره شده بود و مخزن خالی شده بود.
هیدرولیک برای پراید هیچ مشکلی نداره
برخی افراد فکر میکنن چون پراید کمی وزن سبکی داره و فرمونش عمدتا چابک هست دیگه اگر هیدرولیک باشه
ماشین چپ میکنه و خلاصه بسیار صحبت های دیگه.
در مرحله اول اگر خطری بخواد ماشین رو تهدید کنه این راننده هست که رابطه مستقیم داره با عملکردش موقع رانندگی.
همونطور که دوستمون هم توضیح دادن خیلی هم مفید هست برای پراید.
یه 131 دوگانه کارخونه ای(مدل 90) دارم که اخیراً بد روی گاز میره !
بعضی وقت ها خوبه ولی بعضی وقت ها 30-40 کیلومتر هم میرم روی گاز نمیره !!!![]()
سلام. چندتا سئوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید
دزدگیر رو دادید نمایندگی بست؟
از بیرون خریدید یا خودشون دارن؟
چند درومد دزدگیره و مارکش چیه؟
ولی من زیر ماشینو نگاه کردم اصلا پارگی ونشتی نداشت
و لی امروز یکی بهم گفت میتونه از ترموستات باشه وترموستات قفل کرده باشه
نظر شما چیه؟اینم بگم که وقتی گرمای اب بالا میره و2تا از 8خونه روشن میشه
بخاریو که روشن میکنم حرارت اب به 4خونه میرسه ولی بخاری گرمایی نداره
اگر ماشینتون گارانتی داره میشه بدی نمایندگی براتون نصب کنن
البته اگر به سیم کشی ماشین آسیب نرسه و مشکلی پیش نیاد بیرون هم بدی نصب میکنن.
برای مشاوره خرید دزدگیر به تاپیک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ماشین رو که روشن کردی کلید گاز رو بزن تا خاموش بشه چراغش بعد حدود 5 دقیقه بزار ماشین با بنزین کار کنه تا یک خونه از درجه دمای موتور روشن بشه (معمولا من میزارم 2 خونه روشن بشه ) بعد کلید رو بزن و حدود 10 ثانیه صبر کنه ماشین روی گاز بره این طوری بهتر کار میکنه
ماشین چون اول روشن میکنی موتور سرده بد کار میکنه مال من هم اول اینطوری بود حالا خوب شده
سلام به همگی. طبق معمول باز هم سوال دارم مزاحم شدم. چند وقت پیش بدون هیج دلیلی وقتی ماشینو روشن کردن متوجه شدم چراغ روغن که همیشه 4 5 ثانیه بعد از استارت خوردن خاموش می شد روشن موند. تعجب کردم. موتور و خاموش کردم گفتم احتمالا قاطی کرده. دوباره روشن کردم دیدم نخیر خاموش نمیشه حتی 2 3 دقیقه به همون حال موند. دفتر چه رو دیدم نوشته بود سریعا ببیرید تعمیرگاه مجاز. !!! چند تا گاز به ماشین دادم صدای موتور عوض شده بود یه صدای نمیدونم خشکی تو موتور بود. انگار مثلا روغنی تو موتور نیست. با گاز دادن چراغ خاموش شد و دیگه روشن نشد. روغنی که تو ماشین ریخته بودم بهران تکتاز بود اما فیلتر روغنو عوض نکرده بودم. بعد از 4000 تا کار کردن چراغ روشن شده بود. وقتی خاموش شد. گفتم حتما سرد بوده. خلاصه رفتیم سر کار و ماشینو گذاشتیم پارکینگ و بعد از ظهرش باز هم همین اتفاقات تکرار شد. سریع بردم یه تعویض روغنی. گفت روغنت کمه !!! در حالی که صبح چک کرده بودم و فول بود. و ماشین نه روغن ریزی داره نه روغن سوزی. با تمام این اوصاف دادم روغن و فیلتر روغن و فیلتر هوارو عوض کرد که یه 60 تومنی پیاده شدم. ایرانول 12000 ریختم قوطی 4 لیتریش در آمد 28000 تومن !!! ببخشید خیلی دارم حرف می زنم. خلاصه روغن عوض شد و ما استارت زدیم دیدم چراغ سریع خاموش شد. خوسحال شدیم که مشکل جدی نبود. رفتم خونه. صبحش با استرس استارت زدم دیدم چراغ خاموش شد. خیالم 100 درصد راحت شد. رفتم سر کار بعد از ظهر باز هم چراغ روشن موند. شاکی رفتم پیش تعویض روغنیه. گفت احتمالا فشنگیته. دادم اونم عوض کرد. 3 4 بار خوب بود. الان باز روشن می مونه. روغن 1000 تا کار نکرده. ضمن اینکه تازگی استارت هم نمیخوره. یعنی کلیدم که میچرخونم گاهی صدای برفک میده. باتریش نیست. تازه آب باتریو دادم چک کردن و اضافه کردن. در ثانی ماشین باتیش بخوابه استارت می خوره روشن نمیشه. این استارت نمیخوره. نه همیشه ها. وقتی ماشین سرده و یه شب تو پارکینگ بوده گاهی اینطوری میشه. تعویض روغنیه داخل باک یه مکمل ریخت. یه بار اون موقع اینطوری شد. که باک تموم شد خوب بود. امروزم من صبح داخل باک یه انژکتور شور ریختم. بعد از ظهر ماشین با بدبختی روشن شد. ممکنه مربوط به اینا باشه؟؟ شرمنده خیلی حرف زدم. ببخشید. ترو خدا راهنمایی کنید. مثل همیشه.
چه سوت و کوره... هیچ کس جواب منو نمیده؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)