این چیزی که شما میگید رو در مورد معافیت پزشکی شنیدم اما در مورد معاف رزم نه.حتی پرس و جو هم کردم گفتن قید نمیشه.
این چیزی که شما میگید رو در مورد معافیت پزشکی شنیدم اما در مورد معاف رزم نه.حتی پرس و جو هم کردم گفتن قید نمیشه.
بچه ها این قانون کسری خدمت حضور پدر در جبهه رو از سال آینده برمیدارن؟
پدر من در جبهه حضور داشته, اگر آخر امسال مدارکم رو ارسال کنم با توجه به اینکه اعزامم میفته برا سال بعد کسری خدمت به من تعلق نمیگیره؟
راستی یه جایی خوندم سردار کمالی گفته بود قوانین خدمت در سال 90 هیچ فرقی نمیکنن. یعنی این قضیه که میگن خدمت از سال آینده 24 ماه میشه درست نیست؟
Last edited by farhad_persona; 11-01-2011 at 16:12.
الان دیگه استخدام کجا بود دوست عزیز ؟
همین الان خیلی ها هستند که با وجود داشتن کارت پایان خدمت دارن غاز چرونی می کنند
داداش من معاف از رزم بودم رو کارتمم نخورده!!
با تشکر از دوست خوبمون induce
تا اونجایی هم که من می دونم در مورد معاف از رزم تویه کارت قید نمیشه مگر اینکه جدیدا این قانون اومده باشه .
در مورد کسری هم اعتبارش تا آخر امسال بوده و واسه سال دیگه هنوز چیزی اعلام نشده ، حذف ، تغییر یا تمدید معلوم نیست .
از سال دیگه هم سربازی 24 ماه میشه اما تا اونجایی که می دونم کم شدن به ازای مدرک و ... وجود داره و اینطوری اگه الان لیسانس 17 ماه خدمت می کنه سال دیگه میشه 18 ماه ! اگه دوستان دقیق تر می دونن تکمیل کنن .
سلام دوستان
منم پدرم جبهه داره تو رو خدا یکی با سند و مدرک بگه که قراره بردارن قانون کسری و 24 ماه شدن خدمت همه فقط میگن قراره اینجوری بشه یا شنیدیم
یه منبع معتبر بگید آدم بدونه چیکار کنه من درسم تموم شده موندم چیکار کنم؟
منم خودم تحت همین شرایطم ! همونطور که گفتم هنوز هیچی مشخص نشده . هیچ منبعی نیست و چون روزانه اخبار سربازی رو دریافت می کنم در همین حدی هست که عرض کردم . باید منتظر بود .
بستگی به یگانت داره، ما وقتی رفته بودم یگانم، با اینکه افسر بودم فرمانده قرارگاه گفت شماها تهرانی ها چون هر روز میرید خانه مرخصی استحقاقی ندارید!
منم گفتم آره؟ گفت آره
منم خیلی ساده یه نامه نوشتم به بازرسی ستاد نیرو، رونوشت عقیدتی، البته نامه همچین نامه بودا
خلاصه فرمانده قرارگاه رو خواستن ستاد و کله پا شد، یکی دیگه آمد
سلام
تو آموزشی یا یگان میشه مخفیانه گوشی برد؟
اگه بفهمن چی کار میکنن؟
کلا برای سرگرم شدن میشه چیزی برد که آدم حوصلش سر نره؟
ممنون
اگه دیپلم هستی با زیر دیپلم که تو بیشتر پادگانهای ایران اینقدر دچار کمبود خواب میشی
که یه لحظه بیکار بزارنت سر ِ پا خوابت میبره. پس واسه این قشر لازم نیس به نظر من.
ولی خوب اگه لیسانس و بالاتر از اونی و مخصوصاً اگه بیفتی پادگان مالک اشتر اراک اونا خودشون
فضا و بستر رو طوری فراهم میکنن که فک میکنید اومدین پیک نیک. پس حوصله ت سر نمیره.
کلاً تو اموزشی فکر گوشی بردن نباش. مخصوصاً اینکه کنترلشون بیشتره و بیشتر تو دیدی هر چند
آموزشی نسبت به یگان اضاف خدمت نداره.
سر ِ یگانم که دیگه بستگی به خودت داره و جایی که خدمت میکنی. من 10 شب یه بار یه پست 3 ساعتی دارم.
تو کانکس هستش و فقط واسه پستهام گوشی میبرم. ولی خوب تو تایم اداری گوشی نیازی ندارم.
چون هم سرگرم هستم و هم اینکه بعد از تایم اداری چون خونه هستم پس نمیبرم با خودم.
ولی خوب همین هم خدمتیهای من با توجه به اینکه تایم اداری هم هستن بازم میارن گوشی با خودشون.
ولی خوب هر چی خدمتت تو یگانهای اصلی نزدیک تر بود (مثلاً ستاد فرماندهی نیروی انتظامی)
باید بیشتر مواظب بود چون کنترل اونجا بیشتره تا جایی مث یه پاسگاه. دیگه خودت میری سرباز میشی
و همه چی رو میفهمی. هر چی هم الان من و این بگیم یه جوریه تو ذهن ِ تو. خودت همه چیزو تجربه میکنی.
موفق باشی و سربلند.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)