اگه مستر گذاشت اين بنده خدا نفس بكشه
خسته نباشي اقا محمد خواهش میشه
1- ترم پيش معدلت چند شد؟18.80
2- چه هنر خاصي داري ( نقاشي- موسيقي- شعر- ....) تو چرت و پرت گفتن و استدلال کردن استعداد دارم
3- چه قدر به جملاتي كه تو امضاي بچه هاست دقت مي كني؟ بعضی وقتها می خونم
4- از كدوم اواتار بيشتر خوشت اومده؟ تا الن که نگاه کردم اواتور اشکان و خودم و بی بی قشنگتره
5- چرا اين آواتار را انتخاب كردي؟ چون هم قشنگ بود و هم اندازه اش خوب بود
6- چرا تو كاربراي مورد علاقه ات اسم هيچ دختري نبود ؟ برمي گرده به اين كه .....؟ يا نه كلا پيام هاي هيچ كاربر دختري را زياد دنبال نكردي؟ نه اینطوریا هم نیست پست های خانم کویر و خانم مونیکا هم قشنگه
7- هيچ وقت تاپيك مخصوص خانم ها را مطالعه مي كني؟ نه
8- لهجه مشهدي داري؟ نه
9- به نظرت اگه بچه هاي ديگه هم بيان و سوال بكنن اين جا جاي باحال تري نمي شه؟ چرا توپس میشه اون موقع حال میده
بیت
انان که در 30 ثانیه ده پست میزنند
ایا شود که یک پست هم به من بینوا زنند
10- دوست داري مهندس كامپيوتر بشي . هيچ وقت سعي كردي با رفتن به انجمن كامپيوتر پي سي اطلاعاتت را افزايش بدي؟ من خواهرم کامپیوتر میخونه و در مورد کامپیوتر و برنامه نویسی یه اطلاعات کمی دارم انشاءالله در طول هفته های اتی به انجمن اهای اموزشی هم میروم
11- ادم فضولي هستي؟ نه فکر نمیکنم
12- قبول داري هر كس عقيده اي داري و تا جايي كه ازادي ما به ازادي بقيه لطمه نزنه ازاديم؟
اره کاملا
13- بد حجابي يعني چي؟ چرا بنش مي كردي؟ چون خودم که یک پسرم از این وضع نارا ضیم
منظورم ارایش های تند و لباس هاو روسری های کوچک وتنگ و این حرف هاست
14- مشكل اصلي جامعه امروزي چيه؟ درک پائین بعضی از افراد جامعه و بی جنبه بودن
15- فرق انجمن متفره با چت روم چيه؟ ( من خودم قبول ندارم كه مثل همن نظر شما را مي خوستم ) من تا حالا نه چت کردم نه رغتم تو چت روم به همین خاطر نظر کارشناسی نمیتونم بدم ولی اینجا خیلی بهتره چون مدیر داره
16- به بزرگ تر ها احترام مي ذاري؟ ( يادت باشه اكثر ماها بزرگتريم ها ) من جسارت نمیکنم
حتما خودتون دیدین که تو بیشتر پست هام کلمه معذرت میخواهم وجود داره که اون هم برای این است که اگر با کسی شوخی کرده باشم یا به کسی بی احترامی شده باشد معذرت بخواهم
17- مامانت از دستت راضيه؟ اره با با
در ضمن از اونجايي كه با توجه به صحبتات به نظر مي رسه پسر سر به راه مثبت معتقد و درس خوني باشي بهت تبريك مي گم و اميدوارم به اين شيوه ادامه بدي و در زندگي موفق باشي[/]
من هم تشکر میکنم از این که دیر پاسخ دادم معذرت میخواهم