تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 231 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

داره خودمونی میشه hm65teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیروز با گالکسی کار کردم یه روز کامل کردم
    در کل واقعا با S^3 راحترم
    سیمبین یه جور جدا سازی عالی بین قسمتهای مختلف داره
    نرم افزار شاخی هم برایش آومده
    فقط همین بس که4 تا بازی استرتژیک براش اومده

---------- Post added 08-12-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 07-12-2010 at 11:57 PM ----------

من میخوام تا قبل عید بخرم با یه ساعت G SHOK کاسیو
    الان فقط 400 تا دارم

---------- Post added at 12:01 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------

هیچ کدومش به angry birds نمیرسه عزیزان!
    قبولت دارم شدید[SIZE="7"][/SIZE]

---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:01 AM ----------

البته نه فقط در زمینه بازیه در کلیات امور

---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------

حداقل روزی دو بازی یا نرم به S^3 اضاف میگردددد

2. 2 کاربر از hm65teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان تعدادی نوکیا N8 داشتم . اگه مایل به خرید هستیم در خدمتم ! قیمت ها هم دونه ای 610 تومنه !

4. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

موقع مکالمه صداش از n82 و satio بهتره بطوریکه در شلوغ ترین ترین خیابون تهران اگه صدای گوشیو تا اخر زیاد کنی و طرف مقابل هم با صدای ارام تر از حد معمول صحبت کنه هیچ مشکلی نخواهی داشت.

در مورد انتن دهی هم باید بگم تا به حال بهتر از n8 ندیدم چون بهترین گوشی ای که تا قبل از n8 دیده بودم motorola c139 بود که توی هر زیرزمینی که همه گوشیهای دیگه (شامل satio و n82 و n73 و n95 8gb و n85 ) بی انتن میشدن براحتی انتن میداد و براحتی تماس برقرار میکرد ولی همین موتورولا c139 توی طبقه منفی 2 پارکینگ فروشگاه هایپر استار(غرب تهران) با وجود اینکه 2 یا 3 تا از 5 تا انتن میده و تماس هم میگیره ولی کمی قطع و وصل میشه و انتنش گاهی وقتها میره و میاد که با کمال تعجب دیدم که n8 براحتی 1 تا3 تا از 7 تا انتن میده که بعد از برقراری تماس بعضی وقتها پر هم میشد و از اون مهمتر بدون رفتن لحظه ای انتن و بدون قطع و وصل میتونستی مکالمه کنی.

نکته جالب توجه در n8 اینه که میزان sar بصورت هوشمندانه تری نسبت به بقیه گوشیها تغییر میکنه که باعث کاهش مصرف باتری و همینطور کمتر شدن ضرر به مغز و بدن میشه.اینو وقتی فهمیدم که دیدم در جایی که گوشیهای دیگه مثل n82 موقع مکالمه انتنشون تا اخر پره تعداد خطهای انتن در n8 بعد از زدن دکمه سبز(برقراری تماس) کم میشه یعنی گوشی نیاز به مصرف انرژی بیشتر برای حفظ کیفیت خوب مکالمه نداره و همین کفایت میکنه.
    برعکس این موضوع هم صادقه مثل طبقه منفی 2 پارکینگ هایپر استار که n8 تا قبل از زدن دکمه سبز 1یا 3 تا انتن داره ولی بعد از زدن دکمه سبز انتن برای لحظاتی پر هم میشد.
    ممنونم ازت
    باید اضافه کنم که تغییرات میزان سار گوشی بستگی به شبکه داره بهتر بگم در کشاکش و ارتباط کامل با شبکه هستش. چون شبکه های GSM بصورت IN طراحی شدند هر چقدر میزان فاصله یک Transsmiter از BTS در هگزاگرامHexagram مربوطه به سلول تقسیم بندی شده نزدیکتر باشه گوشی از حد توان پایین خود بهره خواهد جست و آنتن BTS از میزان توان پایین برای ترنزفر سیگنال استفاده خواهد نمود. در مناطق صعب الدخول سیگنال و مناطق کاور شده و Zero شده توسط دستگاههای Jammer میزان توان گوشی به حداکثر خود بر اساس وات بر کیلوگرم در 10گرم بافت بدن در عرض مدت 6ثانیه خواهد رسید و به تبع اون مصرف منبع تغذیه یا همون باتری زیاد خواهد شد!
    حالا بنده دقیقا نمی دونم مهار سار در ان8 طبق فرموده دوستمون به چه روش هوشمندانه ای توسط نوکیا طراحی شده و واقعا علاقمند به تحقیق روی این موضوع هستم ولی باید عرض کرد میزان سار ان8 خیلی زیاده ! درسته از حد استاندارد که برای اروپا2 و آمریکا 1.6 هستش تجاوز نکرده ولی بازم میزانش زیاده. بعضی برند های دیگر میزان کمتری دارند. بیشتر بودن سار قوی بودن آنتن دهی رو هم موجب میشه ودر تقابل ضرر بیشتر
    قربان همه شما
    Last edited by Help118; 09-12-2010 at 20:53.

6. 2 کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

یک سوال اساسی از دوستانی که ان8 رو خریداری کردند و بخصوص تجربه کار کردن با ایکس 6 رو داشتند!
    اگر با گوشی ایکس 6 نوکیا کارکرده باشید مثل من و سایر دوستان حتما متوجه خواهدی شد که صدای مکالمه در این گوشی ضعیفه! حتی ولوم رو تا آخرش هم که تنظیم می کنی پی می بری که نسبت به سایر گوشی ها کمتره (صدای بازر مخاطب رو میگم ----- کاری به اسپیکر ندارم ها. اسپیکر گوشی رو بیخیال شوید) حالا شماهایی که ان8 رو تهیه کردید تستی زدید؟ صدای مخاطب واضح و بلنده؟ از ایکس 6 بهتره یا مثل اونه؟
    گوشی های جاوای نوکیا (شایدم بعضی سیمبیان هاش---- البته تو ایکس 6 ندیدم) یه قابلیتی تو تنظیمات مکالمه call setting داشتند به نام Voice Clarity یعنی شفافیت صدای مخاطب! این قابلیت باعث می شد از حدتوان بیشتر گوشی استفاده بشه مصرف باتری یوخده بالاتر میرفت ولی صدای مکالمه خیلی شفا تر و بلند تر بود. ان8 این قابلیت رو تو منوهاش داره؟
    6700 کلاسیک داشتم صدای مکالمه با توجه به نازکی گوشی واقعا محشر بود کلا بگم رو صدای اون گوشی ای نداشتم!
    از اساتید کس دیگه ای هست نظری داشته باشه؟

8. این کاربر از Help118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

شما دیگه خیلی فنی داری بحث میکنی و معلومات من در اون حد نیست که بتونم جواب بدم ولی این چیزی بود که من با چشمای خودم در n8 دارم میبینم که در بقیه گوشیها اینطور نبود.

یه دلیل دیگه که میتونم بگم اینه که من در خونه خودمون که پوشش انتن بسیار خوبی داره اگه با n82 به مدت 15 دقیقه صحبت میکردم کمی احساس داغ شدن در سر و خستگی پیدا میکردم ولی در n8 اینطور نیست.

تا اونجایی که من تحقیق کردم اینطور نتیجه گرفتم که اگه میزان sar فقط به شبکه و bts ارتباط داشت و خود گوشی کنترلش نمیکرد اونوقت همه گوشیها عین هم انتن میدادن و هیچ تفاوتی نبود که این اشتباهه. بنابراین خود گوشی هم حتما در تعیین حداکثر sar دخیل هست.

توی دفترچه گوشیها هم نوشته که مثلا فلان مقدار حداکثر sar در فلان گوشی هست و از یه گوشی به گوشی دیگه تفاوت داره و این خودش دلیلی هست براینکه حداقل فقط به شبکه مربوط نیست و خود گوشی هم میتونه کنترلش کنه بسته به اینکه چطور طراحی و برنامه ریزی شده.
    حتی در یک گوشی خاص هم (مثل n82) میزان sar در type های مختلف با هم فرق میکنه(با وجود سخت افزار یکسان) مثلا:
    Nokia N82 Type RM-313 دارای sar=1.35 هست ولی Nokia N82 Type RM-314 دارای sar=1.07 هست
    Last edited by ali_power42; 08-12-2010 at 12:34.

10. 2 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام!
    بالاخره رسید به دستم....!
    ولی یه مشکلیه ... بعضی mp4 ها و wmv هارو اجرا نمی کنه!!!
    نمی دونم واسه چی اینطوریه!
    فنلاندی هم هستش!
    و اینکه سایت مرجع می خوام واسه دانلود برنامه و بازی و تم و .... !؟!

با تشکر
    برنامه Wondershare HD Video Converter عالیه. من برای N97 ازش استفاده میکنم. حواست باشه دو تا فرمت از mp4 داره. اونی که H.264 هست روی گوشی من جواب نمیده.اون یکی رو انتخاب کن. برای Xvid هم من کانورت کردم باهاش پخش کرد

12. این کاربر از patybor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hm65teh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال
    دستتون درست
    گوشی داراش جواب بدن
    1 نرم افزارای جاوا سنگین هم روش نصب میشه مثل قران 15 مگی شرکت سوشین نت؟
    2 یه هندذفری میخورد گوشی تلوزیون نشون میداد اومده تو بازار ؟
    3 دوستانی که دارن مموری چند گیگ انداختن روش اگه 32 سرعتش چه جوری؟
    4میگن توهر کشوری فقط سه رنگ گارانتی اصلی است اون سه رنگ کدومن؟

14. این کاربر از hm65teh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

برنامه Wondershare HD Video Converter عالیه. من برای N97 ازش استفاده میکنم. حواست باشه دو تا فرمت از mp4 داره. اونی که H.264 هست روی گوشی من جواب نمیده.اون یکی رو انتخاب کن. برای Xvid هم من کانورت کردم باهاش پخش کرد
    این برنامه که میگین flv,mpg,avi,wmv هم ساپورت می کنه؟!
    لینک دانلود ازش میدین؟

اگه کسی دیگه نرم افزار خوبی داره بده ممنون میشیم...

16. این کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این برنامه که میگین flv,mpg,avi,wmv هم ساپورت می کنه؟!
    لینک دانلود ازش میدین؟

اگه کسی دیگه نرم افزار خوبی داره بده ممنون میشیم...
    برنامه Total Video Converter 3.70 بهترین برنامه برای تبدیل انواع فرمتها برای انواع گوشیهاست و فرمتهایی هم که گفتی را پشتیبانی می کنه
    توی گوگل سرچ کن و نسخه کرک شده برنامه رو پیدا کن
    موفق باشی

18. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز nafe-bandar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

نه...
    من می خوام کانورت نکنم ...
    مستقیم برای پخش در گوشی می خوام...
    وجود داره همچین پلیری؟!؟!

20. این کاربر از nafe-bandar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •