تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 98 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 971

نام تاپيک: تاپیک جامع مشاوره خرید هر نوع موتورسیکلت

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خيلي ممنون از پاسخ، فقط میشه پالس ۱۳۵ و راکزو یه مقایسه بکنید، میدونم کلا کلاس و سبکشون و دنده ها فرق داره، فقط از نظر قیمت قطعات ،خرجها، وجود قطعات تو دراز مدت، افت قیمت اولیه و ارزش و موندگاری بعد از ۴-۵ سال
    ببینید هیچکدوم این موتورها از لحاظ قطعات ارزون نیستن ، نه این دوتا بلکه کلا پالس و آپاچی

هر دو موتورهای خوبی هستن ، 135 که خودم دارم و راکز هم به چشم دیدم که توی جاده قدیم جاجرود خوشگل داشت 110 تا پا به پای ماشین ما راه میومد ! تازه یه مقدارم شیب داشت اون جا !

خرجها هم که هردو موتور کم استهلاک هستن و صفرشون رو بگیرید و مدارا کنید تا یکی دو سال اول جز خرجهای روتین روغن و لنت لاستیک خرج دیگه ای به اون صورت وجود نداره

قطعاتشون هم تولید میشه چون موتورهایی هستند که مداوم دارن تولید میشن و برای سازنده های معتبری هم هستن

ما الان پالس 87 پره ای داریم برای 7 سال پیش ، و هنوزم بازار داره و اتفاقا قیمتشون هم خیلی گرونتر هست به نسبت مدلشون

افت قیمت هم که یه چیز طبیعیه منتها توی اون طرح ویوهای وطنی و موتورهای گم نام زیاده ولی اینا به پشتوانه ی باجاج و تی وی اس افت قیمتشون معمولی و متناسب هست ضمن اینکه در مورد وسیله ی نقلیه ( هر وسیله ای ) افت قیمت رو بگذارید به پای سواری ای که بهتون داده

2. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه number-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان مگه نیرو موتور نمایندگی اپاچی نیست؟]پس این جهانرو چیه؟
    و این که نظرتون راجع به اپاچی 150 چیه؟به غیر از شتاب و قدرت که اصلا برام مهم نیست ایا با 180 فرقی دارن از هر نظر چه ظاهری و ....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام ، بنده تا حالا موتور نداشتم و هیچی تقریبا نمی دونم ، حدود سه تومن می تونم هزینه کنم و قدم 180 و وزنم 100 هست ، روی این موتور معمولی ها خیلی مسخره می شم و راحت هم نیستم ، یه موتور سوار شدم اسمش کویر 150 بود خوشم اومد از بلندیش (به نظرم بلند اومد ) حالا نمی دونم اصلا دست دو بخرم یه نو ؟ افت موتور زیاده ؟ چه گزینه هایی دارم تو این قیمت ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان مگه نیرو موتور نمایندگی اپاچی نیست؟]پس این جهانرو چیه؟
    و این که نظرتون راجع به اپاچی 150 چیه؟به غیر از شتاب و قدرت که اصلا برام مهم نیست ایا با 180 فرقی دارن از هر نظر چه ظاهری و ....
    بله درسته نیروموتور شیراز نماینده ی انحصاری آپاچی و محصولات تی وی اس است که من به اشتباه نوشتم جهانرو

بله فرق که قطعا دارن

آپاچی 180 ترمز عقبش هم دیسکی هست ، 150 کاسه ای هست

و حجم موتور

ظاهری تفاوت انچنانی ای ندارن

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام ، بنده تا حالا موتور نداشتم و هیچی تقریبا نمی دونم ، حدود سه تومن می تونم هزینه کنم و قدم 180 و وزنم 100 هست ، روی این موتور معمولی ها خیلی مسخره می شم و راحت هم نیستم ، یه موتور سوار شدم اسمش کویر 150 بود خوشم اومد از بلندیش (به نظرم بلند اومد ) حالا نمی دونم اصلا دست دو بخرم یه نو ؟ افت موتور زیاده ؟ چه گزینه هایی دارم تو این قیمت ؟
    سلام

افت قیمت موتور بستگی به سازندش داره

موتورهای پالس و آپاچی و این دست موتورهای افت قیمتشون معقول و منطقیه اگه اتفاق خاصیه نیفته ، ولی موتورهای سازنده ی خصوصا وطنی افت قیمتشون زیاده ، مثلا پیشرو پارس ها قیمتی برابر پالس و آپاچی داره صفرشون ولی افت قیمتشون وحشتناکه

بودجتون پایینه متاسفانه و چیزی جز همون موارد معمولی و یا طرح ویو های وطنی و ... به عنوان صفر نمیشه پیشنهاد کرد به شما ، کارکرده هم پالس مدل پایین و یا آپاچی 160 و اینها میتونید بخرید ولی خب کلا من خرید موتور دست دوم رو پیشنهاد نمیکنم برای شما ( به این علت که گفتین تا حالا موتور نداشتید و هیچی هم نمیدونید )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام

افت قیمت موتور بستگی به سازندش داره

موتورهای پالس و آپاچی و این دست موتورهای افت قیمتشون معقول و منطقیه اگه اتفاق خاصیه نیفته ، ولی موتورهای سازنده ی خصوصا وطنی افت قیمتشون زیاده ، مثلا پیشرو پارس ها قیمتی برابر پالس و آپاچی داره صفرشون ولی افت قیمتشون وحشتناکه

بودجتون پایینه متاسفانه و چیزی جز همون موارد معمولی و یا طرح ویو های وطنی و ... به عنوان صفر نمیشه پیشنهاد کرد به شما ، کارکرده هم پالس مدل پایین و یا آپاچی 160 و اینها میتونید بخرید ولی خب کلا من خرید موتور دست دوم رو پیشنهاد نمیکنم برای شما ( به این علت که گفتین تا حالا موتور نداشتید و هیچی هم نمیدونید )

بین اینا نمی تونم بخرم ؟ افت کدوم کمتره ؟ kavir glx 150 - bajaj boxer 150

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان منتظر پاسختون هستم

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان منتظر پاسختون هستم
    هم بوکسر و هم کویر میتونید بگیرید

بوکسر هم افت قیمتش کمتره هم موتور بسیار بهتریه نسبت به کویر از لحاظ کیفیت و کارایی

10. این کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

هم بوکسر و هم کویر میتونید بگیرید

بوکسر هم افت قیمتش کمتره هم موتور بسیار بهتریه نسبت به کویر از لحاظ کیفیت و کارایی
    بوکسر چند تموم می شه با بیمه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

آقا سلام به همه شما عشق موتور ها
    من یه موتور میخوام معرفی بکنید ولی قبلش اول مشخصات خودمو بدم بعد مشخصات موتور میخوام
    من وزنم 60 قد170 شاید نیاز باشه بگم رزمی کارم که بخاطر وزن موتور میگم سپس من 18سالمه
    تا به حال موتور ننشستم البته دوبار نشستم ولی وارد نیستم
    ان شالله دارم از فردا با موتور فامیلم کار میکنم که وارد بشم به موتور سواری
    خوب
    مشخصات موتور رو میدم بهم معرفی بکنید فقط ناموسن راستشو بگید مرسی
    1-موتور سنگین نباشه
    2-اگزوزش صدا دار باشه اگر شد مثل صدای موتور سنگین نشد یه چیزی بین این دو یعنی کاز میدی صداش به آدم حال بده
    3-من عشق سرعت اصلا نیستم و با موتور نهایت سرعتی که بخوام برم 80 باشه
    4-موتوری باشه که بعد از مثلا مدتی لش نشه دوستانی بودن گفتن مثلا آپاچی لش میشه و... اینطوری نه یعنی موتور درست حسابی باشه
    5-موتوری باشه که تمام وسايلش موجود باشه یعنی موتور نباشه که فرضا لاستیکش یا لنتش اصلا پیدا نشه یا بزور پیدا شه اینطوری نه یعنی راحت بشه جنسشو پیدا کرد
    6-از همه لحاظ به صرفه و کم هزینه باشه مثلا مصرف بنزينش کم باشه و اینکه مثلا یدکش مثل لاستیک ارزون باشه برای مثلا یه موتور باشه که فرضا لاستیکش 200هزار تومن یا 100تومن نباشه یه چی که ارزش داشته باشه
    7-به قد 170و وزن60 و سن18بخوره ن رفیقم پولداره 18سالشه رفته موتور سنگین خریده 24تومن بخاطر سنش و قدش مسخرش کردن فروخت
    8-قیمت موتور تا4میلیون باشه اگر شد نهایتش5تومن یعنی بین4تا5
    9-استان من گیلان شهر رشت هستش
    10-موتورش قدرت مند باشه یعنی فک نکنید که سرعت نمیرم سرعت میرم ولی به وقتش یعنی موتورش قوی باشه منظورم اینه هم دوفردای دیگه لش نشه هم گم از میدی برو باشه
    11-دوستان یه کلاه کاسکت توپ و خیلی قوی برام معرفی بکنید پولش اصلا برام مهم نیست مهم اينه از سر بتونه خیلی خوب محافظ بکنه و خوشگل باشه
    12-دارای آپشن های مثل دکمه استارت و ترمز بسیار خوب و...
    13-راستی من آپاچی در نظر داشتم اما شنیدم میکن لش میشه این موتور رو گذاشتم میز ذخیره یعنی موتور معرفی میکنید شبیه هیکل و قیافه آپاجی باشه و خوشگل باشه سالم باشه
    توجه قیمتش از4شروع و اخرش5تومن باشه
    هم صفر معرفی بکنید هم کار کرده فقط کسایی که واردن جواب بدن مرسی
    اینم شمامه اگر میشه بهم جوابو اس بدید اگر نشد همینجا هم جوابو بدید میبینم مرسی
    Last edited by Ezel; 02-05-2015 at 10:56. دليل: حذف شماره تلفن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •