تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 262 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2617

نام تاپيک: Mortal Kombat: Komplete Edition

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

بچه ها قضیه دسته چیه؟

راستی چرا من نمیتونم هیچ کدوم از این فاتالیتی ها رو بزنم؟لیستشم که نوشته تو سایتش خوب مثل همون میزنم اما اجرا نمیکنه.باید کار خاص دیگه ای کنم؟
    دستت گفتی مورد نداره نه؟
    شاید بازیت خرابه
    شاید فعال نیست دستت-شاید player 2 رو اصلا انتخاب نمیکنی(گزینه ی اول اول)

در مورد فیتالیتی هم برو تو قسمت تمرینی و برو تو قسمت فیتالیتی .رمزهارو نوشته و محل انجام فیتالیتی هم مشخصه.اونجا یاد میگیری
    راستی ps3 داری؟بازیت ه-ک شده و کپی شدس؟شاید مشکل همون باشه.آخه یکی از بچه ها همچین موردی داشت طرف مغازه داره گفت بازیو بریز رو هارد برام بیار تا درستش کنم.زیاد نمیدونم

2. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

اون فایتینگ هایی که نام برده شد همشون بسیار فایتینگ های ناب و درجه یکی هستند نیازی به تعریف و تمجید ندارن ولی اون چیزی که معلومه اینه که این کمبات هم همچین اش دهن سوزی تبدیل نشد که بازی های مشابه خودشون رو به مسخره بگیریم....
    ما که ندیدیم کسی از اون بازیا تعریف و تمجید کنه
    از همون پلی یک کمبت تریلوجی توی بازیهای فایتینگ خدا بود تیکن حرفی برا گفتن نداشت البته چراها.دختر عمه ها و خاله هام میومدن تیکن بازی میکردن
    پلی 2 هم که 4 تا نسخه داد همشون عالی بودن بازم تیکن یه بازیه فایتینگ کودکانه بود که حتی خشونت یه درصد هم توش احساس نمیشد با اون خون ریزی های مصنوعی.توی پلی 3 هم هر چی باشه این کمبت از بقیه فایتینگ ها سر تره.لااقل همدیگه رو ناز نمیکنن.یه چند قطره خون و خراش میبینیم رو بدنشون

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------

دستت گفتی مورد نداره نه؟
    شاید بازیت خرابه
    شاید فعال نیست دستت-شاید player 2 رو اصلا انتخاب نمیکنی(گزینه ی اول اول)

در مورد فیتالیتی هم برو تو قسمت تمرینی و برو تو قسمت فیتالیتی .رمزهارو نوشته و محل انجام فیتالیتی هم مشخصه.اونجا یاد میگیری
    راستی ps3 داری؟بازیت ه-ک شده و کپی شدس؟شاید مشکل همون باشه.آخه یکی از بچه ها همچین موردی داشت طرف مغازه داره گفت بازیو بریز رو هارد برام بیار تا درستش کنم.زیاد نمیدونم
    نه کلا مربوط به دسته نمیشه.آره پلی 3 دارم بازیم کپیه.شاید به خاطر همونه.آخه تا حالا سابقه نداشته
    ااا پس اونم تمرین میخواد

آخر فروم باز 779's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    In The World of Game

پيش فرض

البته هر بازیه Fighting ای خصوصیات خاصه خودشو داره...
    مثلا Street Fighter به خاطر کمبو هایه سختش و کلا بازیه سختی که داشت معروف شد...( خیلی هم قدیمیه!! ماله طرفایه 1992 ه!! )
    یا MK به خاطر وحشیانه تر بودن و Breakin و ... معروف شد....
    Tekken هم که ماله سوسولایه و بیشتر به خاطر شخصیت پردازی معروف شد...

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

البته هر بازیه Fighting ای خصوصیات خاصه خودشو داره...

Tekken هم که ماله سوسولایه و بیشتر به خاطر شخصیت پردازی معروف شد...
    والا ما قبلا میرفتیم کلوپ هر چی لاتو لوت میومدن تیکن3 بازی میکردن ( گاهی شرطی گاهی تفننی) حتما شما رفتی یه منطقه سوسول نشین چهارتا بچه سوسول دیدی که همش زربدرو فشار میدن نزنید از این حرفا خیلیها با تیکن خاطره دارن و کلی 10 ضرب و سالتو و بدل زدن.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خواهشا مقایسه بین مورتال و تکن و استریت فایتر نکنید که دعوا میشه
    الان تاپیک مورتال هست بیاین در مورد مورتال صحبت کنید
    با این حساب کی میتونه منو شکست بده؟

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------

محمد 100 درصد از بازیته.برو هماهنگش کن

7. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز yasser1680's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Torento City

پيش فرض

سلام

من ميخوام فردا اين بازي رو بگيرم ميام يه نقد ازش ميزارم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

بازی تنها مشکلی که داره صداگذاریشه.
    صدای شخصیتها و موزیک پیش زمینه اصلا اون حس ترس رو منتقل نمیکنه.

هنوزم آهنگ پس زمینه مورتال کمبت 2 و 3 (سگا) و اون صدای جدی و خشن کارکترها از یادم نمیره.

و مشکل دیگه چند ضربهاست.مثلا بیشتر از 4 ضرب توی بازی نیست.فکر کنم قبلا تا 7-6 ضرب هم بود.مثلا چند ضرب بیادماندنی اسکورپیون که با پا میزد یا چند ضرب جکس

این کارگردان بخش استوری مود کیه؟ خیلی انیمیشنها و کات سین هاش ضایست آدم یاد سریالهای ایرانی دهه 50 میوفته دی:
    Last edited by JUSTIN11; 22-04-2011 at 10:21.

10. این کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال soha is the beSt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    میخوام برزیل باشم):

پيش فرض

بچه ها من ایکس باکسم این اپدیت جدید جدیدرو نداره (اینی که واسه nfs hpو....بود)
    حالا اجرا میکنه اگه بگیرمش اینو؟
    ادیت:اینم یه سایته باحال
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by soha is the beSt; 22-04-2011 at 10:40.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خواهشا مقایسه بین مورتال و تکن و استریت فایتر نکنید که دعوا میشه
    الان تاپیک مورتال هست بیاین در مورد مورتال صحبت کنید
    با این حساب کی میتونه منو شکست بده؟

---------- Post added at 02:28 AM ---------- Previous post was at 02:27 AM ----------

محمد 100 درصد از بازیته.برو هماهنگش کن
    آخه قابل مقایسه نیست داداش نگاه کن اسم بازی رو گذاشتن فایتینگ آخه کجای این بازیا فایتنگه؟
    تیکن سبکش اینه:
    Children Fighting

استریت فایتر و مرول وس کپ کم هم سبکش اینه:
    Phantasy Fighting

غیر از اینه مگه؟آخه مگه ما همچین سبک هایی داریم؟فایتینگ واقعی یعنی مورتال کمبت.راجع به تیکن هم بگم از همون اول بدم میومد فقط میگم که دخترای فامیل میومدن بازی میکردن

هر بازیه فایتینگ یه ویژگی داره غلطه.مگه فایتینگ دسته بندی میشه یا شاخه شاخس؟یه سبکه کامله.خشونت.جنگ.وحشیگری.خون .کشتن.تیکه پاره کردن به این میگن فایتینگ دیگه ویژگی نداره که.که هیچ کدوم از این ویژگی ها توی هیچ یک از بازیای فایتینگ نبوده و نیست جز مورتال کمبت

درباره بازیم بگم آخه اینهمه تا توپخونه برم که درستش کنه؟کسی نیست اینجا بلد باشه بگه من انجام بدم؟

راستی چند تا سوال.آقا فیتالیتی ها هم رفتم تو پرکتیس.نمیشه اصلا.هر چی میگه من میزنم عین خودش اما نمیشه.آروم میزنم تند میزنم با همدیگه فشار میدم ... اصلا هیچجوره انجام نمیده

بعدش قضیه این اسپشیال ها چیه؟توی کمبت دیسی مثلا مربع و پایین و عقب رو میزدی ساب زرو یخ میزد.اما اینجا هر دکمه ای رو میزنم هیچ کدوم از این فن ها رو نمیزنه.یا مثلا اسکورپین باید خنجر از دستش بیاد بیرون اما معلوم نیست با چه دکمه ای میاد بیرون.این حرکت ها چه جوریه؟

اینم آخرین سوال وقتی که حریف رو میزنی یه قدرتی اون گوشه پایین سمت خودت هست که پر میشه وقتی پر شد باید یه دکمه ای بزنی تا فن روش بزنه تا خالی شه.اما من نمیدونم چه جوریه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

آخه قابل مقایسه نیست داداش نگاه کن اسم بازی رو گذاشتن فایتینگ آخه کجای این بازیا فایتنگه؟
    تیکن سبکش اینه:
    Children Fighting

استریت فایتر و مرول وس کپ کم هم سبکش اینه:
    Phantasy Fighting

غیر از اینه مگه؟آخه مگه ما همچین سبک هایی داریم؟فایتینگ واقعی یعنی مورتال کمبت.راجع به تیکن هم بگم از همون اول بدم میومد فقط میگم که دخترای فامیل میومدن بازی میکردن

هر بازیه فایتینگ یه ویژگی داره غلطه.مگه فایتینگ دسته بندی میشه یا شاخه شاخس؟یه سبکه کامله.خشونت.جنگ.وحشیگری.خون .کشتن.تیکه پاره کردن به این میگن فایتینگ دیگه ویژگی نداره که.که هیچ کدوم از این ویژگی ها توی هیچ یک از بازیای فایتینگ نبوده و نیست جز مورتال کمبت

درباره بازیم بگم آخه اینهمه تا توپخونه برم که درستش کنه؟کسی نیست اینجا بلد باشه بگه من انجام بدم؟

راستی چند تا سوال.آقا فیتالیتی ها هم رفتم تو پرکتیس.نمیشه اصلا.هر چی میگه من میزنم عین خودش اما نمیشه.آروم میزنم تند میزنم با همدیگه فشار میدم ... اصلا هیچجوره انجام نمیده

بعدش قضیه این اسپشیال ها چیه؟توی کمبت دیسی مثلا مربع و پایین و عقب رو میزدی ساب زرو یخ میزد.اما اینجا هر دکمه ای رو میزنم هیچ کدوم از این فن ها رو نمیزنه.یا مثلا اسکورپین باید خنجر از دستش بیاد بیرون اما معلوم نیست با چه دکمه ای میاد بیرون.این حرکت ها چه جوریه؟

اینم آخرین سوال وقتی که حریف رو میزنی یه قدرتی اون گوشه پایین سمت خودت هست که پر میشه وقتی پر شد باید یه دکمه ای بزنی تا فن روش بزنه تا خالی شه.اما من نمیدونم چه جوریه

محمد 1000 درصد مشکلت از بازیه
    برو تو این سایت و راهنمایی شو

در ضمن اون انرژی که پایینه ،وقتی پر شد باید R2+L2 و با هم بزنی همین
    بازیت مورد اساسی داره تا درست نشه هی اینجا سوال میکنی
    حالا برو اینجا ببین کارت درست میشه یا نه و مشکلتو اونجا بیان کن:

محتوای مخفی: آدرس 
    http://forum.----------.com/showthread.php?t=41132

بجای ------------ اینو تایپ کن:b.a.zi.cen.ter البته بدون دات(.)
    Last edited by aha2012; 22-04-2011 at 14:15.

14. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •