آخه قابل مقایسه نیست داداش نگاه کن اسم بازی رو گذاشتن فایتینگ آخه کجای این بازیا فایتنگه؟
تیکن سبکش اینه:
Children Fighting
استریت فایتر و مرول وس کپ کم هم سبکش اینه:
Phantasy Fighting
غیر از اینه مگه؟آخه مگه ما همچین سبک هایی داریم؟فایتینگ واقعی یعنی مورتال کمبت.راجع به تیکن هم بگم از همون اول بدم میومد فقط میگم که دخترای فامیل میومدن بازی میکردن
هر بازیه فایتینگ یه ویژگی داره غلطه.مگه فایتینگ دسته بندی میشه یا شاخه شاخس؟یه سبکه کامله.خشونت.جنگ.وحشیگری.خون .کشتن.تیکه پاره کردن به این میگن فایتینگ دیگه ویژگی نداره که.که هیچ کدوم از این ویژگی ها توی هیچ یک از بازیای فایتینگ نبوده و نیست جز مورتال کمبت
درباره بازیم بگم آخه اینهمه تا توپخونه برم که درستش کنه؟کسی نیست اینجا بلد باشه بگه من انجام بدم؟
راستی چند تا سوال.آقا فیتالیتی ها هم رفتم تو پرکتیس.نمیشه اصلا.هر چی میگه من میزنم عین خودش اما نمیشه.آروم میزنم تند میزنم با همدیگه فشار میدم ... اصلا هیچجوره انجام نمیده
بعدش قضیه این اسپشیال ها چیه؟توی کمبت دیسی مثلا مربع و پایین و عقب رو میزدی ساب زرو یخ میزد.اما اینجا هر دکمه ای رو میزنم هیچ کدوم از این فن ها رو نمیزنه.یا مثلا اسکورپین باید خنجر از دستش بیاد بیرون اما معلوم نیست با چه دکمه ای میاد بیرون.این حرکت ها چه جوریه؟
اینم آخرین سوال وقتی که حریف رو میزنی یه قدرتی اون گوشه پایین سمت خودت هست که پر میشه وقتی پر شد باید یه دکمه ای بزنی تا فن روش بزنه تا خالی شه.اما من نمیدونم چه جوریه
.gif)