تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما اعتقاد دارید که 2012 پایان دنیاست؟

راي دهنده
547. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلی؟

74 13.53%
  • خیر؟

473 86.47%
صفحه 68 از 157 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1562

نام تاپيک: 2012_ پایان زندگی؟

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

وقتی استراتژی و برنامه ریزی باشه شب و روز و سرد و گرم نداره .

اینجوری بود تو جنگ های جهانی وقتی زمستون میشد آتش بس میکردن میرفتن بهار میومدن.

زمستون برای کشور خودش یا کشوری که میخواد حمله کنه؟ چون که نیمکره شمالی جنوبی زمستون تابستونش فرق میکنه .

یا مثلا بخواد به روسیه حمله بشه چی ؟ 12 ماه سال 14 ماهش سردسیره .

__________________________________________________ ___________

حالا که نزدیک 2012 داریم میشیم اومدن گفتن مایاها پیشگویی نکردن که 2012 پایان جهانه 2012 عبور از یک دوران به یک دوران دیگره

حالا 2012 بشه میگن تاریخ دقیقش 2014 بعدش 2018 همینجور یه تاریخ میدن که از این تاریخ دادن منظوری هم دارن .
    نگفتم جنگ در زمستان ادامه پیدا نمیکنه.گفتم شروع نمیشه.خوب شما برو تاریخ جنگها رو مطالعه کن!
    فقط تعداد کمی شاید پیدا کنی که در آستانه زمستان شروع شده، آنهم دلیلش این بوده که جنگ به صورت دفعی و برای عکس العمل به حادثه ی خاصی بوده

اگر قرار باشه به کشوری سردسیر هم حمله کنی، با توجه به متوسط درجه حرارت و میزان بارش ماهانه، سعی میکنی در ماههایی حمله کنی که دمای بیشتر و بارش کمتری دارن
    جنگ قاعده و قانون داره.بازی اسراتژیک نیست که هر وقت حال کردیم حمله کنیم به دشمن

ضمنا چند سالیه که دیگه جنگهای مهم و تمام عیار به دلایل مختلف تکنیکی و تاکتیکی بسیار کوتاه شدن
    جنگ چند ماهه در لیبی 2011
    جنگ 22 روزه حماس-اسرائیل 2009
    جنگ 9 روزه روسیه-گرجستان 2008
    جنگ 33 روزه حزب الله-اسرائیل 2006

جنگهای عراق و افغانستان هم در همان هفته های اول پایان یافته بود ولی خوب تا الان به دلایلی نیروها رو خارج نکردن

(البته لیبی جنگ داخلی محسوب میشه و اتفاقا در زمستان(بهمن) هم این درگیری ها آغاز شد.ولی جالبه بدونید که ناتو 3 ماه صبر کرد و در ماه اردیبهشت حملات خودش رو شروع کرد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    )

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

به نظر من که اصلا منطقی نیست

ببینید به فرض آمریکا و اسرائیل میگن که تا دیر نشده باید به ایران حمله کرد (به خاطر بمب هسته ای )

حالا اگر ایران تو این مدت زمستون و سرما به این بمب دست پیدا کنه اونا صبر میکنن موقع تحویل سال میریزن رو سر ایران؟

البته با این تکنولوژی که آمریکا و متحداش دارن چیزی شبیه بازی استراتژیک هم هست

مثال برای بمب هسته ای ایران هم چیزی بود که منظورمو برسونم وگرنه باورش سخته که ایران همین الانشم

این بمب رو نداشته باشه البته باید هم داشته باشه با وجود کشورهای خطرناکی مثه اسرائیل و آمریکا

وقتی یارو از طریق بازار سیاه میاد بمب تو خونش جمع میکنه ایران که دیگه ..........

اگر تکنولوژیشو هم نداشته باشه میتونه بخره . موشکهای قاره پیما هم که طبق آخرین اخباری که رسیده داریم .

یه مثال دیگه هم میزنم میرم

یه کشوری مثه روسیه خوراکش اینه که تو برف و سرما حمله کنه چون خودش تو این زمینه قوی هستش و اکثر کشور هارو میتونه

به دردسر بندازه

3. این کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahdy2021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Iran-Tehran

پيش فرض

به نظر من که اصلا منطقی نیست

ببینید به فرض آمریکا و اسرائیل میگن که تا دیر نشده باید به ایران حمله کرد (به خاطر بمب هسته ای )

حالا اگر ایران تو این مدت زمستون و سرما به این بمب دست پیدا کنه اونا صبر میکنن موقع تحویل سال میریزن رو سر ایران؟

البته با این تکنولوژی که آمریکا و متحداش دارن چیزی شبیه بازی استراتژیک هم هست

مثال برای بمب هسته ای ایران هم چیزی بود که منظورمو برسونم وگرنه باورش سخته که ایران همین الانشم

این بمب رو نداشته باشه البته باید هم داشته باشه با وجود کشورهای خطرناکی مثه اسرائیل و آمریکا

وقتی یارو از طریق بازار سیاه میاد بمب تو خونش جمع میکنه ایران که دیگه ..........

اگر تکنولوژیشو هم نداشته باشه میتونه بخره . موشکهای قاره پیما هم که طبق آخرین اخباری که رسیده داریم .

یه مثال دیگه هم میزنم میرم

یه کشوری مثه روسیه خوراکش اینه که تو برف و سرما حمله کنه چون خودش تو این زمینه قوی هستش و اکثر کشور هارو میتونه

به دردسر بندازه
    دوست من شما که همش داری از حدس و گمان و تفکر خودت میگی!!!
    من میگم شما به تاریخ رجوع کن.اکثر جنگها در زمستان شروع نشدن.......(مگر جنگی که فورا شروع شده باشه بر اثر حادثه ای)
    دیگه فکر و خیالات من و شما اینوسط چه نقشی داره؟

بازم مثال میزنم:
    تاریخ شروع جنگ جهانی اول ۶ مرداد ۱۲۹۳
    تاریخ شروع جنگ جهانی دوم ۹ شهریور ۱۳۱۸

یا مهمترین جنگ اخیر کشور خودمون با صدام حسین بود که 31 شهریور شروع شد و ادعا میکرد یک هفته ای تهران رو میگیره.چون علاقه به جنگ در زمستان نداشت

یا بیایم سراغ جنگی که سلاحهای مدرن زیادی درش استفاده شد
    حملات 11 سپتامبر در شهریور 2001 رخ داد
    آمریکا 1 ماه بعد در مهر 2001 به افغانستان حمله کرد

در زمستان همان سال جرج بوش عراق و ایران و کره شمالی را تهدید کرد اما به هیچ جا حمله نکرد
    رئیس‌جمهور آمریکا جرج دبلیو بوش (پسر جرج اچ دبلیو بوش) در بیانیهٔ اتحاد خود به کنگره، در دی ماه ۱۳۸۱ (۲۰۰۲) از «محور شرارت» که به زعم وی از کشورهای ایران، عراق و کرهٔ شمالی تشکیل شده‌اند سخن به میان آورد.
    اما دقیقا اول فروردین سال 2002 به عراق حمله کرد

یا همین لیبی یک مثال خوبیه که آخرین جنگ مهم است که کشورهای زیادی درش حضور داشتن.انقلاب در ماه بهمن شروع شده بود و قذافی کشتارهای زیادی کرد
    اما ناتو دست نگه داشت و 3 ماه بعد که هوا خوب شد حمله کرد...........

اینها نظر من نیست.اینها نشانگر قواعد جنگ است که بهتره همه ما بدونیم
    Last edited by mahdy2021; 08-12-2011 at 23:57. دليل: 2011>>>2001

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

چون علاقه به جنگ در زمستان نداشت
    ربطی به علاقه نداره با اون همه ساپورتی که شده بود این فکرو کرده بود

یعنی دقیقا روز اول فروردین هوا یهو خوب میشه

والا ایران که از عراق سرد تره از اوایل اسفند هوا خوب میشه آمریکا میتونه حمله کنه

عراق هم یه جای گرمسیره فکر نمیکنم تو زمستونم حمله کنه مشکلی پیش بیاد

البته این چیزهایی که شما میگی من کاملا رد نمیکنم ولی اصلا منطقی نیست 100 درصدی بخاطر این چیزها باشه

جنگیدن الکی نیست باید اطلاعات در مورد کشوری که میخواد حمله شه زیاد باشه در هر زمینه ای

بعدش آمریکا چقدر مطمین بوده که تو این 6 ماهی که واسه ایرانو عراق کری میخونده بهش حمله نشه

ناتو هم دیدید که یه چند روزی اومد مثه سنجد حمله کرد و معلوم نشد چی شد وگرنه حمله آنچنانی نکرد که بخوایم که مورد بحث باشه

کلا حرف زیاده واسه این چیزا این تاریخی هم که میگین به لطف گوگل و ویکی و اینترنت همه در موردش خوندن ولی اصلا قابل استناد

نیست. به قول قادر فردوسی پور وحی منزل نیست

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

دوست من شما که همش داری از حدس و گمان و تفکر خودت میگی!!!
    من میگم شما به تاریخ رجوع کن.اکثر جنگها در زمستان شروع نشدن.......(مگر جنگی که فورا شروع شده باشه بر اثر حادثه ای)
    دیگه فکر و خیالات من و شما اینوسط چه نقشی داره؟

بازم مثال میزنم:
    تاریخ شروع جنگ جهانی اول ۶ مرداد ۱۲۹۳
    تاریخ شروع جنگ جهانی دوم ۹ شهریور ۱۳۱۸

یا مهمترین جنگ اخیر کشور خودمون با صدام حسین بود که 31 شهریور شروع شد و ادعا میکرد یک هفته ای تهران رو میگیره.چون علاقه به جنگ در زمستان نداشت

یا بیایم سراغ جنگی که سلاحهای مدرن زیادی درش استفاده شد
    حملات 11 سپتامبر در شهریور 2011 رخ داد
    آمریکا 1 ماه بعد در مهر 2011 به افغانستان حمله کرد

در زمستان همان سال جرج بوش عراق و ایران و کره شمالی را تهدید کرد اما به هیچ جا حمله نکرد

یا همین لیبی یک مثال خوبیه که آخرین جنگ مهم است که کشورهای زیادی درش حضور داشتن.انقلاب در ماه بهمن شروع شده بود و قذافی کشتارهای زیادی کرد
    اما ناتو دست نگه داشت و 3 ماه بعد که هوا خوب شد حمله کرد...........

اینها نظر من نیست.اینها نشانگر قواعد جنگ است که بهتره همه ما بدونیم
    البته 2011 نبود 2001 بودن جنگ ها , اما احتمال جنگ توی تابستون درسته , 100% حرفتون درسته

7. 2 کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر کنم موضوع تاپیک چیز دیگه ای باشه
    اینجا اکثر دوستان در حال پیاده سازی استراتژی های جنگی خودشون هستن
    صحبت تاپیک در مورد یک سری پیشگویی ها در مورد پایان دنیا بود
    حالا این که بخوایم بگیم بخاطر جنگ هایی که در سال 2011 یا 2012 قراره رخ بده پس تائیدی بر این پیشگویی اصلا درست نیست
    تقریبا هر سال جنگ های داخلی و خارجی در اکثر نقاط دنیا اتفاق می افته ولی دلیلی بر پایان دنیا نیست
    حالا هم بخاطر یک سری صحبتها این جنگ ها حال حاضر یا مسائلی که قراره در اینده اتفاق بیافته به پایان دنیا یا ظهور و افول یک سری افراد ربط داده شده
    از این جور صحبت ها زیاد زده میشه ولی شنونده باید عاقل باشه و از تفکرات فانتزی دوری کنه

9. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام.....
    یه مدت دور بودم از تاپیک،ایا اخر زمان دلیلش از سیل تبدیل شده به حمله ی امریکا؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    نمی دونم!!!

پيش فرض

تا اونجایی که من یاد داشتم همیشه زلزله های شدید و سونامی توی کره ی زمین رخ می داده!
    نمی دونم چرا از وقتی که گفتن 2012 پایان دنیاست همه به زلزله و سونامی توجه کردن؟

12. 2 کاربر از amir h1999 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aaarrraaassshhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

همه چیز دست خداست و این پیش بینی ها شایعست و ثابت شدنی نیست البته من قصد توهین ندارم نظر شخصیمه

14. 2 کاربر از aaarrraaassshhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من هم این نظریه را قبول ندارم! دنیا هزاران شایدم میلیون ها سال دیگه جای زندگی باقی خواهد ماند.
    Last edited by hoomi_gta; 26-12-2011 at 10:20.

16. این کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •