شما ماموریت های اصلی رو برو اون titan ها رو هم پیدا می کنی. لازم نیست سخت بگیری به خودت. همیشه میشه برگشت و ماموریت های فرعی رو ادامه داد. اصلا نگران نباش که الان به تلفن جواب ندی دیگه نمی تونی بعدا این ماموریت رو انجام بدی.
شما ماموریت های اصلی رو برو اون titan ها رو هم پیدا می کنی. لازم نیست سخت بگیری به خودت. همیشه میشه برگشت و ماموریت های فرعی رو ادامه داد. اصلا نگران نباش که الان به تلفن جواب ندی دیگه نمی تونی بعدا این ماموریت رو انجام بدی.
تیتان همون چیزاس که من بش میگم کانتینر ؟
اون مگه ماموریت اصلی نیس ؟
پس ماموریت اصلی کجاس ؟![]()
آخه خودش یه هو میاد ... مثلا وقت میده میگه 2 دقیقه وقت داری یه تلفن پیدا کنی.
اگه پیدا کردن اونا و تلفنا ماموریت اصلی نیس پس اصلیش چیه ؟![]()
کجای نقشه س ؟![]()
آره هموناس. امکان داره ماموریت اصلی اصلا روی نقشه نباشه. مثلا تو ماموریت پیدا کردن mr freez اصلا روی نقشه چیزی نیومده و باید به سردترین نقطه شهر بری. ماموریت اصلی رو وقتی کلید tab رو میزنی سمت چپ بالا نوشته شده. و اگر هم رو نقشه نشون بده به شکل علامت تعجب سبز رنگ هستند و ماموریت های فرعی به رنگ آبی هستند. همچنین دکمه X بهت کمک می کنه وقتی که به محل ماموریت رسیدی ولی نمی دونی چطور وارد ساختمون بشی.![]()
دوست عزیز جای دقیقش رو روی نقشه میتونی مشخص کنی؟
اخه یادم نیست کجا بود اولین اموش مجازی.![]()
مشکل اینه که خط داشتانی هیچی نیست ...
یعنی برم ول بگردم ؟؟
سلام دوستان شرمنده مزاحم میشم
قبلا که سایت ign هنوز فیلتر نشده بود، من میرفتم و راهنمایی های اون رو میخوندم و بازی رو پیش میبردم
اما الان فیلتر شده و من یه سری به gamespot زدم اما اونجا کامل توضیح نداده
بنابراین مجبور شدم که مزاحم اوقات شریف دوستان بشم
=====
بعد از اینکه mr.freez رو پیدا میکنیم و با تهدید کردنش محل زرهش رو پیدا میکنیم و یه سلاح میسازیم، باید بریم سمت پنگوئن!
خب تا اینجاش که مشکلی نیست، میریم پیش پنگوئن و حالشو میگیریم (ظاهرا) اما حال ما رو میگیره (کاملا)!
بعدش باید با یه نره غول مبارزه کنیم که خیلی هم سگ جونه!
بخش اولش که میزنیم و با اسپری پدرشو در میاریم و دستگاه های شارژ الکتریکی رو خراب میکنیم اما پنگوئن نیروی اضافه میده و دوباره روز از نو روزی از نو!
اینبار میگه از Batrang استفاده کن اما هر چی میزنم دوباره خودش رو شارژ میکنه!!! و روی اون 3 تا محلی که شارژش میکنن هم میزنم اما اثری نداره!
ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
وااااااای خیلی حال داد این پنگوئن رو زدیم دادیم دست آقای یخی
![]()
Last edited by hidden-knight; 18-12-2011 at 16:29.
الان دوباره رفتم از story syllables بود فکر کنم کل داستان رو مرور کردم خیلی قشنگ بود. یه سوال برام پیش اومد. اینکه بت من میگه
محتوای مخفی: داستان بازی
دوستش داشته دیگه، قبلا جی افش بوده![]()
Last edited by hidden-knight; 18-12-2011 at 18:18.
یعنی چی هیچی نیست؟آخرین ماموریتت چی بود؟تو مپ که میری میگه چیو انجام بده؟
محتوای مخفی: ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)