jw اگه من جات بودم انتخاب می کردم.چون مشکلات سری قبلو نداره .ویژگی های دیگشم که معلومه ۱۰۰ ٪ا نویدیا
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
راستی چرا انقدر قیمتاش عجیبه???
وی نوشته موجود نیست.
jw اگه من جات بودم انتخاب می کردم.چون مشکلات سری قبلو نداره .ویژگی های دیگشم که معلومه ۱۰۰ ٪ا نویدیا
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
راستی چرا انقدر قیمتاش عجیبه???
وی نوشته موجود نیست.
پس یعنی jw بگیرم بهتره قیمتشم میدونین و آیا موجود هست تو بازار
بایستی بدوی دنبالش !!!![]()
همچين گفتي عجله دارم من فكر كردم تو فروشگاه وايسادي لپ تاپ ها جلوته ميخواي انتخاب كني فوري
1600 دلار اونور مرزهاي عزيز ميشه پيدا كرد (البته در بلاد كفر قيمت به اين نزديكتره)
موجود؟ تو بازار؟ ايران؟
الان ما
اين جماعت حيران
هر روز ميايم تو اين تاپيك
كامنت ميزاريم كجا؟كجا؟
باور نميكني؟ بچه ها هستن
سوسن خانوم ابرو كمون
اين كرايسس 2 نصب كن بازي كن واسه ما هم fps شو تعريف كن
الان از صفحه اول تا اینجا رو نگا ه کنند می بینند همه تا الان حیرونشن ولی کمیاب این کیمیای سعادت.این سری گیم اسوس هنوز یک شرکت درست و حسابی پیدا نشده که گارانتی کنه همشونو.انتخاب تو ایران همیشه محدود و اجباریه.
سلام
این سوال رو تو تاپیک دیگه میگفتین بهتر بود
ولی خودم هم زیاد به اون تاپیک اعتماد ندارم.
خوب در ابتدا به آنتی الیزینگ دوستان بگم که در لپتاپ خبری از این چیزا نیس که شما رو ۱۶ بزاری آنتی الیزینگ رو و حال کنی
حتی خود نوت بوک چک هم روی حالت ultra خیلی از بازیها رو بدون آنتی الیزینگ انجام داده.
ولی من farcry 2 رو روی رزولیشن ۱۳۶۰*۷۶۵ اجرا کردم همه چیز تا حد ممکن روی حداکثر
حالا بعضی جاها high آخرشه.
aa.2
با ۳۸ فریم اجرا کرد
ولی وقتی شما روی aa.16 بازی میکنین فریم به ۲۳ میرسه که دیگه بازی روون نیست.
حالا یه سوال, به نظرتون توی لپتاپ های اسوس،، 740qm با s.b 2630 فرق داره ..؟
ای بابا این سرجوخه پس کی میاد فراگیر شه ؟گارانتی دیجیتال ASUS G73JH-A2 رو داره با یک سال گارانتی باطری و دوسال گارانتی سیستم
اما قیمتش 2500000 هست !
بچه ها از شرایط جدید این سرجوخه خبر ندارن ؟؟؟؟!
تا اونجا که من میدونم این لپتاپ رودیگه اسوس تولید نمیکنه
به شما هم اصلا گارانتی دیجیتال رو پیشنهاد نمیکنم
جوابگوییشون در قبال مشکلات خیلی ضعیفه
به نظرم بیخیال این لبتاپ بشین هرکی میخواد واسه گیم سیستم بخره خودشو گول نزنه و لبتاپ نگیره مخصوصا این مدل مشکل دار! من نمیگم کلا این مدل بده ولی تو ایران مدلای سالم و اصلیشو نمیارن
حتما برید سیستم جمع کنید تو ایران واسه لبتاب های یکم به اصطلاح قوی پول خون ادم رو میگیرن تازه اونم مشکل دار!
واسه گیم با 2.500.00 میتونید این سیستم رویایی رو جمع کنید
i7 2600k
asus p8p67 deluxe
corsaire 2*4g 2000 cl7
VGA: EVGA GTX 580
haf-x
gren 1200 gold
asus led ml238h
خوب به نظرت کسی اگه لپ تاپ گیم بخواد الان تا 2.5 بهترین تو ایران چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)