تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 145 اولاول ... 185864656667686970717278118 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

کاش شهدای کربلا رو بیشتر معرفی میکردن
    ادامه نداره؟
    چرا ... بازم صحنه های کربلا هست ...

2. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

دیروز در اخبار ساعت 7 چهره ی بازیگری که نقش زهیر رو ایفا کرده بود رو نشون داد. فکر کنم سنش کمتر از 30 سال بود! خودش می گفت گیریم روی صورت من یکی از سنگین ترین گریم ها بود( انصافاً هم راست میگفت!) می گفت زمان مبارزه تمام بدنم می لرزید و حالم خیلی بد شده بود.
    فکر کنم اولین کار بازیگریش تو یه سریال بود ولی انصافاً خوب بازی کرد.

4. 4 کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

مقانلو: ناريه زني عاشق ولي مخالف است
    خبرگزاري فارس: نسرين مقانلو در خصوص نقش همسر مختار در سريال مختارنامه گفت: بر خلاف اينكه بعضا عاشقان هميشه كوركورانه عمل مي‌كنند، ناريه، يك زن عاشق ولي مخالف است.

نسرين مقانلو در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبري فارس «توانا» در خصوص نقش سينما در تصويرگري واقعه عاشورا،‌ اظهار داشت: خيلي‌ از هنرمندان ما مانند ميرباقري تلاش كردند تا واقعه عاشورا را به تصوير بكشند؛ ما روز عاشورا در كربلا نبوديم اما بنا به روايت‌هايي كه شنيديم مي‌توانيم درد اهل‌بيت را در آن روز احساس ‌كنيم.

وي ادامه داد: اكنون هم اگر كسي وارد خاك كربلا ‌شود، به قلبش فشار وارد مي‌شود و نيرويي انسان را به سمتي مي‌‌برد كه آن مكان مقدس را درك كند؛ لذا به تصوير كشيدن چنين واقعه‌اي بسيار سخت است ولي همين قدر كه دوستان تلاش مي‌كنند تا بر اساس روايات، حداقل نيمي از آن واقعه را بيان كنند، جاي تقدير دارد.

بازيگر نقش «ناريه» در سريال مختارنامه، بيان داشت: هيچ خواهري دلش نمي‌خواهد مرگ برادرش را ببيند و زماني كه حضرت زينب (س) شهادت امام حسين عليه‌السلام را ديدند، صبر زيادي داشتند.

مقانلو در خصوص هنرهاي عاشورايي و ماندگاري آن، بيان داشت: واقعه عاشورا درد بزرگي بوده كه ما فقط روايت آن را شنيده‌ايم؛ اين واقعه عظيم امروز در برخي از آثار هنري گنجانده شده است تا تمام شيعيان دنيا آن را احساس ‌كنند.

وي در خصوص نقش همسر مختار در سريال مختارنامه خاطرنشان كرد: بر خلاف اينكه بعضا عاشقان هميشه كوركورانه عمل مي‌كنند، ناريه، يك زن عاشق ولي مخالف است.

بازيگر نقش ناريه در سريال مختارنامه گفت: من مختار ثقفي را به اين وسعت نمي‌شناختم اما اثر ميرباقري باعث شد تا سيري از تاريخ را با اين شخصيت طي كنم؛ در نقش ناريه همسر مختار، بازي‌هاي بسيار زيبا و نكات ظريفي وجود دارد كه من به آن علاقه‌مند بودم.

بازيگر نقش «ناريه» در سريال مختارنامه در خصوص نقش و تأثير «ناريه» در واقعه عاشورا، خاطرنشان كرد: ناريه عاشق مخالفي است كه دلش نمي‌خواهد همسرش (مختار) از كشت و زرع دست بكشد؛ زيرا مي‌ترسد آشيانه زندگي‌اش خراب شود. او به مختار اجازه مي‌دهد تا با «عمره» ازدواج كند تا از اين طريق جلوي مختار را بگيرد ولي عكس اين برداشت مي‌شود و «عمره» با اهداف مختار همراهي مي‌كند.

وي در خصوص برقراري ارتباط با نقش «ناريه» گفت: توانستم ارتباط خيلي خوبي با اين نقش برقرار كنم؛ ميرباقري با ظرافت خاصي شخصيت‌ها را براي ما مي‌شكافت چرا كه مختارنامه يك كار رئال نبود بلكه يك اثر تاريخي است كه به گذشته‌هاي خيلي دور باز مي‌گردد.

مقانلو در خصوص عدم توليد فيلمي در شأن واقعه عاشورا، خاطرنشان كرد: وجود ما با محبت به رسول اكرم (ص) و اهل بيت (ع) آميخته شده است و براي به تصوير كشيدن بزرگي اين عزيزان با كمبود امكانات و مخالفت‌هايي براي روايت برخي وقايع، مواجه بوديم؛ لذا از مسئولان مي‌خواهيم تا فيلم‌سازان را در اين مسير ياري كنند.

6. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

یه سوال دیگه.
    کل مخنارنامه چند قسمته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_ata_21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

1

یه سوال دیگه.
    کل مخنارنامه چند قسمته؟
    کل مخنارنامه40 قسمته

9. این کاربر از amir_ata_21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دیروز در اخبار ساعت 7 چهره ی بازیگری که نقش زهیر رو ایفا کرده بود رو نشون داد. فکر کنم سنش کمتر از 30 سال بود! خودش می گفت گیریم روی صورت من یکی از سنگین ترین گریم ها بود( انصافاً هم راست میگفت!) می گفت زمان مبارزه تمام بدنم می لرزید و حالم خیلی بد شده بود.
    فکر کنم اولین کار بازیگریش تو یه سریال بود ولی انصافاً خوب بازی کرد.
    می دونستید بازیگر نقش زهیر بن قین و بن عفیف پسر عموی مختار که رفت زندان تا مرحم زهر آلود روی چشم مختار بذاره یکی بوده؟!
    واقعا گریم های سریال فوق العادست اصلا چهره افراد به طور کلی عوض می کنن!

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

می دونستید بازیگر نقش زهیر بن قین و بن عفیف پسر عموی مختار که رفت زندان تا مرحم زهر آلود روی چشم مختار بذاره یکی بوده؟!
    واقعا گریم های سریال فوق العادست اصلا چهره افراد به طور کلی عوض می کنن!
    بن عفیف که پسر عموی مختار نبود. بن عفیف اون پیرمرد کور بود که با مختار هم سلولی بود.

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

خب معلومه دیگه شریفی نیا بود
    چه گریمی کرده بود
    صدایه خودشم نبود
    اااااااااااااااه جان من شریفی نیا بود؟؟!!!عجب گریمی؟کف کردم
    راستی کسی میدونه تو این سریال یزید را نشون میدن؟
    من شنبه دقت نکردم درباره چی صحبت میکردید الان یه بار دیگه خوندم فهمیدم درباره چی صحبت میکنید
    مگه اونو نمیگید که تو همین قسمت اخر تو در قسمت اینده خواهید دید مختار رفت پیشش ، موهاش هم کاملا سفید بود ؟
    اگه منظورتون اونه که شریفی نیا نبود اون جمشید شاه محمدی هست

آخر فروم باز molaali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    همين نزديكي

پيش فرض

من شنبه دقت نکردم درباره چی صحبت میکردید الان یه بار دیگه خوندم فهمیدم درباره چی صحبت میکنید
    مگه اونو نمیگید که تو همین قسمت اخر تو در قسمت اینده خواهید دید مختار رفت پیشش ، موهاش هم کاملا سفید بود ؟
    اگه منظورتون اونه که شریفی نیا نبود اون جمشید شاه محمدی هست
    نه اون توپله رو میگند! که میزد روی پاهاش.(محمد حنفیه)

ضمناً فکر کنم منظور شما عبد... ابن عمر بود. که در هفته ی بعد نمایش داده میشه.(قابل توجه دوستانی که میگفتند.این شخصیت در سریال نیست)

14. این کاربر از molaali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نه اون توپله رو میگند! که میزد روی پاهاش.(محمد حنفیه)

ضمناً فکر کنم منظور شما عبد... ابن عمر بود. که در هفته ی بعد نمایش داده میشه.(قابل توجه دوستانی که میگفتند.این شخصیت در سریال نیست)
    اره جمشید شاه محمدی نقش عبدا... عمر داره
    این محمد حنفیه دیگه کی پیداش شد من ندیدم ؟ تو همین قسمت اخر نشون دادن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •