تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 109 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1081

نام تاپيک: میزگرد علمی-فلسفی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

----------

دوست عزیز این اشخاص فقط محض شو و نمایش هست کاراشون+سوژه واسه رسانه ها+یه عده فرصت طلب که واسه تبلیغ دین و مذهب به عوام ساده لوح به این مسائل رو میارن:
    Paris Hilton Converts to Islam
    03/02/2011
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Paris Hilton Converts to Buddhism
    09/02/2011
    کد:
    LOS ANGELES - USA - Former socialite, Paris Hilton has now decided to convert to Buddhism, after sensationally converting to Islam last week, her press officer, Ian Brinkham has revealed.
    من کاری با مقصدش ندارم ! من گفتم به میل خودش اسلام آورده !
    البته مشکل از ارائه ی نمونه بود و درست این بود که شخص دیگری رو مثال میزدم نه هیلتون و بلر
    دوست گرامی.
    این هم مثل اشارتون به اسلام آوردن پاریس هیلتون!! که رد شد یه پروژه شکست خورده است.
    هیچکدام از بزرگان دین و علما این ضرب و تقسیم های عجیب و غریب رو قبول ندارند.
    نه تنها قبول ندارند بلکه اونقدر بی ربط میدونند که حتی ردیه ای هم براش نمیدن،اینها مربوط به جریانات دهه 70-80 میلادی و قضیه رشاد خلیفه هستنش.
    در این مورد باید پیش علما دین برم و از خودشون بپرسم که قبول دارند یا ندارد .... کمی صبر کنید ...
    افرادی که دنبال اینچیزیا هستند مطلقا از دین هیچ چیز نمیدونند فقط در پی اون هستند که باور هاشون رو به نوعی امروزی نشون بدن،هیچ درونمایه دینی یا علمی ندارن.
    درسته همین طوره !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض قرآن و علم

همون طور که گفتید ، رفتم به نظرعلما هم نگاه کردم که نه تنها بحث کردند بلکه خیلی هم راجع به این موضوعات بحث کردند .
    در مورد عمر زمین و نسبتش و موضوعات کیهانی دیگه میتونید به کتابی که دکتر محمد علی رضایی نوشته اند مراجعه کنید و در مورد تکامل هم به جلد دوم کتابش که در مورد موضوعات زیست شناختی است .
    همین الان این اتفاق افتاده.
    شما تو هیچ مجمع علمی نمیتونید به آفرینش مد نظر مذاهب استناد کنید.(اگه کنید باعث خنده میشید )
    تو این قضیه دین بهتره جایگاه سنتی ش رو حفظ کنه،اینجوری تضاد آنچنانی ایجاد نمیشه چون وارد حریم علم نخواهد شد.

ولی در مورد این باید بگم که در کتابهایی که به بررسی این موضوع پرداخته کسی جرات نمیکنه به نظریه ی ثبات انواع بخنده چون یه احتمال قویه و تا مدتها در مجامع علمی مطرح بوده و حالا هم هست !
    کاری با مذاهب دیگه ندارم ولی حرفهایی که من در کتاب دکتر رضایی از دانشمندان دیگه دیدم نشون میداد که در مورد نظر قرآن دهن بیشترشون باز مونده ولی نه این جوریبلکه اینجوری
    آن چیزی که من با خواندن آیات برداشت کردم اینه که قرآن با هیچ کدوم از نظریات تکامل و ثبات انواع تناقض نداره و برداشت شخص این تناقض رو ایجاد میکنه .
    امیدوارم که بتونید یه نیم نگاهی به کتاب بکنید چون به دلیل وسیع بودن مطالب نمیتونم اینجا مطرحش کنم ....
    تکامل به صراحت میگه اجداد ما میمون ه.....
    ادیانی که شما میگید هم همینو میگه؟
    اگه بگه که اختلافی نداریم...پس اجداد ما میمون ه؟
    بعضی از علمای دین این موضوع رو میگن !
    شما با میمون بودن اجدادمون مشکل داری ؟
    Last edited by Hasan.M; 15-06-2011 at 17:27.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

خب شما خودتون به چی معتقدید؟
    بیا رو همون برهان کیهان شناختی بحث کنیم.
    دلایل شما در اینباره چیه؟صرفا به وجودی خارج از دایره برای اثبات قضیه نگاه میکنید یا خیر؟

-------------------------
    همون طور که گفتید ، رفتم به نظرعلما هم نگاه کردم که نه تنها بحث کردند بلکه خیلی هم راجع به این موضوعات بحث کردند .
    در مورد عمر زمین و نسبتش و موضوعات کیهانی دیگه میتونید به کتابی که دکتر محمد علی رضایی نوشته اند مراجعه کنید و در مورد تکامل هم به جلد دوم کتابش که در مورد موضوعات زیست شناختی است .

ولی در مورد این باید بگم که در کتابهایی که به بررسی این موضوع پرداخته کسی جرات نمیکنه به نظریه ی ثبات انواع بخنده چون یه احتمال قویه و تا مدتها در مجامع علمی مطرح بوده و حالا هم هست !
    کاری با مذاهب دیگه ندارم ولی حرفهایی که من در کتاب دکتر رضایی از دانشمندان دیگه دیدم نشون میداد که در مورد نظر قرآن دهن بیشترشون باز مونده ولی نه این جوریبلکه اینجوری
    آن چیزی که من با خواندن آیات برداشت کردم اینه که قرآن با هیچ کدوم از نظریات تکامل و ثبات انواع تناقض نداره و برداشت شخص این تناقض رو ایجاد میکنه .
    امیدوارم که بتونید یه نیم نگاهی به کتاب بکنید چون به دلیل وسیع بودن مطالب نمیتونم اینجا مطرحش کنم ....

بعضی از علمای دین این موضوع رو میگن !
    شما با میمون بودن اجدادمون مشکل داری ؟
    --------------------------------------------------------------------حذف شد.
    Last edited by Big-Boss; 15-06-2011 at 18:32. دليل: بهتر دیدم بعضی مسائل مطرح نشه.

حـــــرفـه ای MrGee's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام
    هرچند در اين موارد بي سوادم ولي به خاطر علاقم سعي مي كنم با اين بحثها سوادم رو بالا ببرم
    اولا محمد حسين و mami_m2 كجا هستند؟
    بحث در مورد عليت جالب بود منتظر ادامه‌اش هستيم
    ولي در مورد نظريه تكامل
    فكر كنم چيزي كه روشن هستش اينه كه دين و علم در اين مورد با هم اختلاف دارن
    دين مي گه همه انسانها از آدم و حوا به وجود اومدن كه اونها رو هم خدا از گل خلق كرده
    ولي علم مي گه همه انسانها همان ميمونهايي هستند كه تكامل يافتند
    حالا من هيچ تشابهي بين اين دو نمي بينم
    البته در هر دو نظريه هم براي من سوالاتي وجود داره:
    به اين عكس نگاه كنيد:

(البته من در مورد اين نظريه چيزي بيشتر از همون معلومات مدرسه‌اي نمي دونم)
    داروين مي گه ما (فردي كه سمت راست هست) از همون ميمونها (فرد(!)سمت چپ) تكامل يافتيم
    و درواقع تكامل يافته اون چهارتا سمت چپ هستيم خب حالا سوال من اينجاست كه اون سه تاي وسطي كجاهستند؟؟؟
    و چرا تا به حال ديده نشدن؟

حالا در مورد نظريه دين
    مگه همه ما از يه پدر و مادر نيستيم؟
    پس چرا هر كدوم يه رنگ و يه زبون داريم؟و هركدوم هم تو يه گوشه از دنيا هستيم؟

به مسلمانان اروپایی یه نگاه بکن ! اکثرا در یه اتفاق ایمان میاورند از سر احساس ولی با میل ، شما خیلی سخت میتونی اونا رو از دینشون برگردونی چون چیزیه که باورش کرده و دوست داره باور کنه !
    كاملا قبول دارم
    اين مشكل من هم هست اون قدر شبهه و سوال تو ذهنم هست كه نمي زاره ايمان بيارم
    از طرفي هيچ احساسي هم پيدا نمي كنم كه بخوام از روي ميل ايمان بيارم
    فكر كنم تاپيك حسابي منحرف شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

(البته من در مورد اين نظريه چيزي بيشتر از همون معلومات مدرسه‌اي نمي دونم)
    داروين مي گه ما (فردي كه سمت راست هست) از همون ميمونها (فرد(!)سمت چپ) تكامل يافتيم
    و درواقع تكامل يافته اون چهارتا سمت چپ هستيم خب حالا سوال من اينجاست كه اون سه تاي وسطي كجاهستند؟؟؟
    و چرا تا به حال ديده نشدن؟

حالا در مورد نظريه دين
    مگه همه ما از يه پدر و مادر نيستيم؟
    پس چرا هر كدوم يه رنگ و يه زبون داريم؟و هركدوم هم تو يه گوشه از دنيا هستيم؟
    با تشکر از شما برای شرکت مفید در بحث.
    داروین نمیگه،داروین فقط کاشف راز بزرگی بود،همونجور که بدون گالیله باز هم زمین کروی و در حال گردش به دور خورشید هست.
    مساله تکامل به این سادگی که مطرح کردید نیست،اینکه انسان از میمون بوده به این صورت درست نیست.
    ولی وجود انسان از نیای پیشین خودش بوده که در طی تکامل به انسان امروزی رسیده.
    الان به صورت زنده دیده نشدن چون منتقرض شدن یا بهتر بگیم طی تکامل به اسنان امروزی رسیده اند.
    مگر نه آثار بسیاری ازشون در دست ها اسکلت ها نمونه های بازسازی شده و ...
    مثل اینکه کسی بگه اگه ماموت بوده پس چرا الان نیست؟

همچون خیلی مباحث علمی که با پیشرفت علم ابعاد تازه ای ازش کشف میشه،محققین هم پی برده اند که نیای همه نژادهای انسانی یکسان نبوده،و دیگه خیلی تفاوت ها بستگی به محیط زیست انسان ها داره.

6. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست گرامی.
    این هم مثل اشارتون به اسلام آوردن پاریس هیلتون!! که رد شد یه پروژه شکست خورده است.
    هیچکدام از بزرگان دین و علما این ضرب و تقسیم های عجیب و غریب رو قبول ندارند.
    نه تنها قبول ندارند بلکه اونقدر بی ربط میدونند که حتی ردیه ای هم براش نمیدن،اینها مربوط به جریانات دهه 70-80 میلادی و قضیه رشاد خلیفه هستنش.
    افرادی که دنبال اینچیزیا هستند مطلقا از دین هیچ چیز نمیدونند فقط در پی اون هستند که باور هاشون رو به نوعی امروزی نشون بدن،هیچ درونمایه دینی یا علمی ندارن.
    درست...
    ولي چون از اين مباحث در مورد قرآن زياده(و ظاهرا هم درسته) اين حرف شما بيشتر شبيه مغالطه هست چون من جزو اينهام
    افرادی که دنبال اینچیزیا هستند مطلقا از دین هیچ چیز نمیدونن
    (البته من در پي چيزي نيستم)
    من هر وقت اين ضرب و تقسيم ها رو ديدم هرچند چيزي رو عوض نكردند ولي هيچ استدلالي براشون نداشتم
    مطلقا پشیزی نمیارزه این استدلال های عجیب و غریب به اصطلاح علمی برای اثبات دین.
    از لحاظ منطقي نمي دونم چرا نمي ارزه چون اين استدلالها ثابت مي كنن قرآن رو يه نفر گفته كه خيلي چيزها رو مي دونسته پس قرآن يه سري حرفهاي ... نيست كه در اين صورت خيلي چيزها عوض مي شه
    البته بازم مي گم كه اين استدلالها حداقل براي من مهم نيست و فقط
    مي خوام استدلالي براشون داشته باشم حالا شما مي تونيد در اين مورد كمكم كنيد؟
    لطفا نقل قول نگیرید از این قسمت از پست من و دنبال جواب و بیشتر و بحث هم در این زمینه نباشید.
    باشه ولي شايد به نفر ديگه جواب داد!!
    من یه بار بخاطر مذهبی شدن تاپیک از ادامه فعالیت خودم صرف نظر کردم،متاسفانه باز به روال قبلیش برگشته.
    شما صبر كن محمد حسين برگرده بعد ببين چه طوفاني راه مي ندازه

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

با تشکر از شما برای شرکت مفید در بحث.

الان به صورت زنده دیده نشدن چون منتقرض شدن یا بهتر بگیم طی تکامل به اسنان امروزی رسیده اند.
    خب مشكل همين جاست كه چرا ميمون ها هنوز منقرض نشدن ولي اونها شدن
    منظورم اينه كه چرا روند تكامل ميمونها متوقف شده ولي اون سه نسل وسطي همشون تكامل يافتن؟
    چون فكر كنم مجودات همواره در حال تكامل هستند (مثل انساهاي اوليه و امروزي) پس بايد اون ميمونهايي كه الان در حال تكامل هستند و ديده بشن
    مثل اینکه کسی بگه اگه ماموت بوده پس چرا الان نیست؟
    مي شه گفت كه ماموتها به مرور زمان تبديل شدن به فيل (البته من نمي دونم واقعا چه اتفاقي افتاده كه الان نيستن و اينكه نسل قبل از اونها چي بوده)
    طبق اون عكس مي شه گفت ماموتها همون ميمونها هستند و فيل ها هم انسان
    در صورت همون طور كه ديده مي شه ماموتها تكامل يافتن و شدن فيل و ديگه اثري از اونها ديده نمي شه
    ولي در مورد ميمون ها اين طور نيست
    فكر كنم ديگه كم كم بايد از كاربران انجمن زيست شناسي و پزشكي دعوت كنيم بيان اين تاپيك

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

من فقط یه کتاب معرفی کردم که دین نظر خودش رو درباره ی تکامل توی اون گفته و چند زیست شناس و عالم دینی هم نظر دادن ولی گمان نکنم خونده باشید چون اگه کسی بخونه مطمئنا نمیگه دین با تکامل تضاد داره .
    چند زیست شناس و عالم دارن میگن تناقض وجود نداره ولی نمیدونم چرا بعضی ها اصرار دارند که متناقض باشه !
    به قول یه عالمی : مغز اگه بخواد 2*2=4رو هم باور نکنه ، نمیکنه !
    اون کتاب و اون هم دلیل ! لطفا اگه دلیلی دارید که میگه تناقض داره یا آیه ای پیدا کردید ارائه بدید ، چیزهایی که من اینجا میبینم روی هواست و فقط صرفا ادعای بی پایه . اگر در مورد زیست نظر دارید مرجعی علمی معرفی کنید ، اگر در مورد دین نظر دارید ارائه بدید ، صرف این که بگید تناقض داره که نشد حرف

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

من فقط یه کتاب معرفی کردم که دین نظر خودش رو درباره ی تکامل توی اون گفته و چند زیست شناس و عالم دینی هم نظر دادن ولی گمان نکنم خونده باشید چون اگه کسی بخونه مطمئنا نمیگه دین با تکامل تضاد داره .
    چند زیست شناس و عالم دارن میگن تناقض وجود نداره ولی نمیدونم چرا بعضی ها اصرار دارند که متناقض باشه !
    به قول یه عالمی : مغز اگه بخواد 2*2=4رو هم باور نکنه ، نمیکنه !
    اون کتاب و اون هم دلیل ! لطفا اگه دلیلی دارید که میگه تناقض داره یا آیه ای پیدا کردید ارائه بدید ، چیزهایی که من اینجا میبینم روی هواست و فقط صرفا ادعای بی پایه . اگر در مورد زیست نظر دارید مرجعی علمی معرفی کنید ، اگر در مورد دین نظر دارید ارائه بدید ، صرف این که بگید تناقض داره که نشد حرف
    این آخرین پست من درباره این موضوع هست.

اون کتابی که شما معرفی کردی نظر دین نیست!نظر کسانی هست که فکر میکنن نظر دین بهتره این باشه تا با علم روز در جور دربیاد.
    یه جریان به کل اشتباه هم از جاده دین هم علم بیرون.

علم بشری احتمال تغییر داره فردا یه نظریه ای رد شد،حتما میرن ردش هم پیدا میکنن بعد نظریه جدید اومد با اون تطبیق میدن.
    یه کی سعی میکنه با کپی جملات قصار ادبی غربی و جایگزینی کلماتش دین رو نو و شیک جلوه بده (علی شریعتی)
    یکی سعی میکنه با این اعداد عجیب و غریب با اثبات علمی دین بپردازه (رشاد خلیفه)

دل هر ذره را بشکافی / آفتابی درش بینی
    پس سراینده این بیت دیگه با این تفاسیر این افراد به علم فیزیک کوانتوم دست پیدا کرده.
    در صورتی که یه سطر ادبی هست،ممکنه از فلسفه هم بهره گرفته باشه.

دین به طور سنتی هیچ احتیاجی به این استدلال ها نداشته،جایگاهش رو هم در طی هزاران سال با این روش ها بدست نیاورده.متاسفانه این دلایل که چند وقته مد شده (بجز مد چیز دیگه ای نمیشه دربارش گفت) ضربه بدی به دین میزنه.

چرا فکر میکنی یا باید دو مساله متناقض باشند یا مکمل؟ -دین و علم به دو مقوله جدا از همدیگه هستند.

---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------

خب مشكل همين جاست كه چرا ميمون ها هنوز منقرض نشدن ولي اونها شدن
    منظورم اينه كه چرا روند تكامل ميمونها متوقف شده ولي اون سه نسل وسطي همشون تكامل يافتن؟
    چون فكر كنم مجودات همواره در حال تكامل هستند (مثل انساهاي اوليه و امروزي) پس بايد اون ميمونهايي كه الان در حال تكامل هستند و ديده بشن

مي شه گفت كه ماموتها به مرور زمان تبديل شدن به فيل (البته من نمي دونم واقعا چه اتفاقي افتاده كه الان نيستن و اينكه نسل قبل از اونها چي بوده)
    طبق اون عكس مي شه گفت ماموتها همون ميمونها هستند و فيل ها هم انسان
    در صورت همون طور كه ديده مي شه ماموتها تكامل يافتن و شدن فيل و ديگه اثري از اونها ديده نمي شه
    ولي در مورد ميمون ها اين طور نيست
    فكر كنم ديگه كم كم بايد از كاربران انجمن زيست شناسي و پزشكي دعوت كنيم بيان اين تاپيك
    میمون ها هم در حال تکامل هستند،در پیدیده تکامل جهش ژنتیکی هم امکان پذیر هست.
    این جمله که میگید درست نیست که انسان از میمون تکامل پیدا کرده هر دو حاصل تکامل هستند.

11. 4 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فكر كنم شما پست من رو نديديد يا نخونديد
    کد:
    شما كه اون كتاب رو خونديد جواب سوالم رو در اون مورد بديد
    سوال من اينه كه دين مي گه گل تكامل هم مي گه ميمون
    حالا اين تناقض نيست؟
    از طرفي كتاب هم پفك نيستش كه آدم بره با 200 تومن از بقالي سركوچه بخره و تو عرض 5 دقيقه بخوره (بخونه)

میمون ها هم در حال تکامل هستند،در پیدیده تکامل جهش ژنتیکی هم امکان پذیر هست.
    در هر صورت اگه انسان تكامل يافته ميمونها باشه بايد حيون باشه كه حداقل روي دوتا پاش راه بره كه آدم بگه اين يه چيزيه بين انسان و ميمون
    بيشتر توضيح بديد
    این جمله که میگید درست نیست که انسان از میمون تکامل پیدا کرده هر دو حاصل تکامل هستند.
    متوجه نشدم
    خب بديهيه كه ميمونها از يه موجودات ديگه تكامل يافتن و شدن ميمون و انسانها هم از ميمونها تكامل يافتن و شدن انسان

يه نكته هم هست اينه كه چرا بايد اين قدر تفاوت باشه بين ميمون و ساير حيوانات؟
    زبان تفكر هوش احساس و كلي چيزاي ديگه رو چرا فقط ميمون هاي تكامل يافته بايد رو داشته باشن و نه هيچ حيوان تكامل يافته ديگه اي مگه ميمونها چه فرقي با بقيه حيوانات دارن كه تكامل يافته شون شده صاحب كل زمين ( و در آينده هم شايد كل كائنات)؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •