البته حدود يك سال پيش شبانه به هم ريخت اما نه اينطوري حداقل ميشد شبي 800 يا 900 مگ دريافت كرد
اما الان وضع خيلي خرابه
البته حدود يك سال پيش شبانه به هم ريخت اما نه اينطوري حداقل ميشد شبي 800 يا 900 مگ دريافت كرد
اما الان وضع خيلي خرابه
درست شد
گوش شیطون کر![]()
ببخشيد چي درست شد
درست نشد بابا
سرعت من میره رو 190 کیلوبایت بعد 3 دقیقه باز کم میشه![]()
آقا مال من که هنوز شبانه وصل نمیشه!!!!!!!!!!!!!
691 میده!!!!!!!!!
الان بامداد 2 مهر 1389 ساعت 4:31 وقتی میرم رو اکانت مجانی سرعت بسیار بالاست ولی بعد از کمتر از یک دقیقه سرعت میرسه به 3-4 کیلوبایت. روز قبل هم که مجانی کلا قطع بود.
من کاربر قدیمی صبا نیستم هنوز3ماه نیست که اومدم به این شرکت ولی تا جایی که ممکن بود سرد و گرم این شرکت رو کشیدم
من از مردادماه اومدم صبا(عجب اشتباهی کردم)
هفته اول صبا عالی بود روز و شب با 117 دان داشتم
هفته بعد سرعت روزانه شد 16 ولی شبانه عالی بود حتی تک فایل هم با 117 میگرفت این وضع تا 2هفته ادامه داشت
هقته چهارم سرعت روزانه به 60وشبانه نیز همین مقدار شد
در ماه رمضان سرعت شبانه به طور شدیدی پایین اومد ولی نه در حد الان حدود 40بود
و اما با شروع ماه مهر سرعت و کیفیت برای شرکتی که در سایت خود ادعای بالاترین سرعت و رعایت حقوق مشتری را میکند به شدت تمام پایین اومد و سرعت روزانه 60(البته به زور چون هرچه فایل سنگین تر باشه سرعت حتی به 40 هم میرسه)و سرعت اینترنت شبانه هم به زور به 7 میرسه!!!!
در پایان باید بگم این شرکت یه تو دهنی درست وحسابی میخواد من 2 شب آخر شهریور(البته درست یادم نیست اگه بخوام دقیقتر بگم توی اواخر هفته گذشته شبانه با 110دان داشتم وداشت نظرم عوض میشد که این صبانت رو ترک نکنم )از کیفیت شب راضی بودم
اما امروز به جرات میگم باید رفت از صبا و با این کار نارضایتی خودمون رو به این شرکت ناپایدار اعلام کنیم
از شمادوستان گلم درخواست میکنم این تصویر که در امضای من هست رو در امضاهای خودتون قرار بدین تا دیگران گول تبلیغات کذب این شرکت رو نخورن!!!!اینم لینک عکس از سرور شخصی خودم مطمئن باشین که همیشه این عکس در سرور من هست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mahdi-001; 24-09-2010 at 05:42.
من از 3 تا همین الآن کانکت بودم. ولی کلا 100 مگ هم دانلود نشده.چون سرعتم رو 3-4 کیلوبایت بوده.ولی الآن که dc کردم اومد رو 120.البته گاهی این اتفاق ها می افتاد که اواخر یک ماه و اوایل ماه بعد سرعت داغون باشه ولی معمولا تا 4-5 ماه درست می شد.احتمالا تا 4-5 درست می شه.
الهی پولامونسرطان بشه براشون
صبا نت را باید اسمشو بذارن
صبا تر![]()
من که کلا تا ساعت 7 حدود 100 مگابایت دانلود داشتم. ولی فکر نمیکنم اینطور بمونه. شاید از امشب دوباره درست بشه.
ولی این دو سه روز کلی دانلود تو صف مونده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)