این فوتبال 3 هم ناجور ته خندست ...فاندرفارت: گرتبال، مايکون را کشت
منبع : فوتبال III
این فوتبال 3 هم ناجور ته خندست ...فاندرفارت: گرتبال، مايکون را کشت
منبع : فوتبال III
سولباکن: این یک شوخی نروژی بود ولی پپ نفهمید که شوخی می کنم
سایت گل- استاله سولباکن، مربی نروژی باشگاه کپنهاگن در پایان دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل بارسلونا که با تساوی دو تیم به پایان رسید، به این نکته اشاره کرد که یک سوء تفاهم که در اثر ترجمه اشتباه و یا ظرفیت پائین گواردیولا برای درک شوخی او، منجر به درگیری او و مربی بارسا شد.
سولباکن در کنفرانس خبری در پایان بازی گفت:« صحبت من در مورد پینتو، یک شوخی بد نروژی بود ولی گواردیولا از آن خیلی ناراحت شد و من اصلا دلیل آن را درک نمی کنم.»
سولباکن در کنفرانس خبری پیش از بازی به این نکته اشاره کرده بود که پینتو می بایست به جای 2 جلسه، 4 یا 5 جلسه از همراهی تیمش محروم می شد ولی در هر صورت برای او تفاوتی نمی کرده که پینتو بازی را از روی نیمکت ذخیره ها تماشا کند و یا از خانه اش که البته این صحبتها از نظر این مربی نروژی تنها یک شوخی بوده است.
مربی کپنهاگن در کنفرانس خبری پایانی بازی گفت:« برای گواردیولا احترام زیادی قائلم او یکی از بهترین مربیان دنیاست و بازیکنی استثنایی هم بود.واقعا قصد بدی نداشتم ولی برای او داستان را اشتباهی تعریف کردند. گواردیولا هم انسان است و ممکن است از نتیجه بازی ناامید شده باشد، چون تیم او الان به امتیازات بیشتری نیاز دارد و من تقصیر را گردن او نمی اندازم.»
مربی نروژی کپنهاگن در مورد عملکرد تیمش در دیدار سه شنبه شب گفت:« تیم ما نمایش خیره کننده ای مقابل بهترین تیم جهان داشت و حتی در برخی دقایق از بازی، از تیم حریف سرتر بودیم.»
او در بخش پایانی صحبتهایش در مورد برخورد خشن والدس با مهاجم سنگالی تیمش که باعث شد اندویه برای دقایقی روی زمین بیفتد به این نکته اشاره کرد که نتوانسته صحنه را به خوبی ببیند و نمی داند که مقصر بازیکن تیم او بوده و یا دروازه بان بارسا:« جرات پاسخ دادن به این سوال را ندارم، چون ممکن است کسی دوباره عصبانی شود.»
محتوای مخفی: منبع
خدا به عادل خیر دنیا و آخرت رو بده! حرف دل من رو زد! "فعلا اینترنت قطعه!"![]()
به به این اینزاگی چه کرد!
دم اون و کاسیاس گرم. یه حالی به میلان دادن : دی
چشم زدم میلانو : دی
این آبیاتی هم عجب سوتی بدی داد!
در کل نتیجه عادلانه بود...
کمک داور رو از قلم انداختی!! کور بود فکر کنم
چه میکنه این بایرن
و همچنین مارسی هم 7 هیچ بازیش را برده
باخت آرسنال را هم به طرفداران تسلیت عرض مینماییم
ظاهرا 40 30 هم 1 کارایی کرده![]()
چلسی هم 4 بر 1 برد
جالبه جان تری روی نیمکت بود و بازی نکرد. اسین هم که کلا نبود
ایوانوویچ هم 2 تا گل زد. جدیدا خیلی گل می زنه!
کاسیاس واقعا بد بود
ازش انتظار نداشتم
اگه اون گل آفساید رو هم حساب کنیم حق رئال برد بود اما با این نتیجه هم رئال سروری مطلق خودش رو در این گروه حفظ کرد و رفت به دور بعد و میلان هم باید برای کسب تیم دوم صعود کننده با دوتا تیم مدعی دیگه رقابت بکنه
مرتضی کریمی میتونه به خودش افتخار کنه!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)