توی برند الجی اگر به بالاترین کیفیت ممکن که وجود داره فکر می کنید فقط به سمت فول ال ای دی ها مثل 8500 و 9500 برید و اگر نه به کیفیت خوب و امکانات مناسب فکر می کنید هم که مدل های دیگه موجود هستند .
توی برند الجی اگر به بالاترین کیفیت ممکن که وجود داره فکر می کنید فقط به سمت فول ال ای دی ها مثل 8500 و 9500 برید و اگر نه به کیفیت خوب و امکانات مناسب فکر می کنید هم که مدل های دیگه موجود هستند .
به درخواست دوستان لیست فرمت های قابل پخش در انواع پنل های LG در اینجا اعلام کردم:
دوستانی که در پخش صدا بعضی از فرمت ها مشکل داشتند لطفا به Codec تصویر وصدا فرمت مورد نظر توجه کنند.
با تشکر.
هادی
![]()
Last edited by jabarsink2000; 23-03-2011 at 13:49.
داش هادی
برای 42ld460 چه فرمت هایی ساپورت میکنه؟؟؟آخه تو لیست نبود
لطفا به این تاپیک سر بزنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برای دیدن یک فیلم 3D حتما باید پخش کننده 3D داشت یا خود تلوزیون اون فرمت یا اون فیلم رو از روی فلش می خونه؟
برای من که توی برگه منوال تی وی نوشته که میتونه از روی فلش هم بخونه ... البته از ظاهرا چند نوع فیلم 3 دی موجود فقط میشه 3 نوعش رو از روی فلش خوند ... افقی ، عمودی و یکی دیگه که یادم نیست .
من خودم یدونه 3 دی هم دانلود کردم و روی فلش ریختم و اجرا کردم که اول عادی بود ولی موقعی که کلید 3 دی روی ریموت کنترل رو زدم منوی انتخاب افقی یا عمودی اومد که البته در نهایت برای من چندان جالب نشون داده نشد !! که حدس میزنم بدلیل کانورت شده بودن و بی کیفیت بودن فیلم بود چون یه فیلم 1.5 ساعته اونم 3 دی شده بود 300 مگابایت
حالا میخوام آواتار 3 دی رو دانلود کنم و بریزم روی فلش ببینم چی میشه . اون حجمش 1.4 گیگ هستش که البته بازم بسیار کمه !! من هنوز دنبال لینک 3 دی های با کیفیت و حجیم هستم .
من در حال دانلود نسخه اصلی avatar هستم با حجم 49 گیگ که فایل iso هست و باید روی یک بولوری 50 ذخیره شود.
اگر می خواهید فیلم های با حال دانلود کنید فقط تو تورنت.
با تشکر.
هادی
داداش میشه لینکش رو برام پیغام خصوصی کنی .غیر از اواتار اگه فیلمهای دیگه ای هم هست یا سایتی که بشه با موفقیت ازشون دانلود کرد
ممنونم
مشکل اینجاست که این لینک یک فایل تورنت هست و این سایت هر سال چند کاربر قبول میکند.
و اگر من لینک فایل را برای شما قرار دهم و شما ا را دانلود کنید به علت دانلود 2 ای پی متفاوت یوزر بنده بن می شود.
با تشکر.
هادی
فکر می کنم اطلاعات زیر برای دوستانی که میخوان تلویزیون LG بخرند مفید باشه :
![]()
داداش اگه شما این 49 گیگ رو هم پیدا نکردید میتونید بگردید دنبال فرمت MKV با حجم بالا .مثلا 8 گیگ به بالاداداش میشه لینکش رو برام پیغام خصوصی کنی .غیر از اواتار اگه فیلمهای دیگه ای هم هست یا سایتی که بشه با موفقیت ازشون دانلود کرد
ممنونم
کیفیتشون عالیه داداش
آقا هادی ما حدود سه هفته است که تلیوزیون رو با سینمای خانگی گرفتیم کارت هدیه اشم اومده لی هنوز فعال نشده.SMS هم فرستادیم الان بیشتر از یک هفته هم شده
الان هم هنوز باید منتظر باشیم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)