البته دروس اختصاصی کلا نسبت به دروس عمومی ضریبشون 3 هستش. یعنی 3 برابر می شن...
البته دروس اختصاصی کلا نسبت به دروس عمومی ضریبشون 3 هستش. یعنی 3 برابر می شن...
بله . دقیقش مثلا برای زیر گروه یک ریاضی 12 ، فیزیک 9 ، شیمی 6 ادبیات 4 و عربی 2 معارف 3 و زبان 2.
بابا این زیر گروه مروها چین دیگه ، مثلازیر گروه یک ریاضی با زیر گروه دو ریاضی چه فرقی میکنه؟
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
نه بابا عربی خیلی درس یه جوریه .
چرا کاش ضریب زبان 4 بود اون موقع مثل خمپاره های جنگ جهانی ( یادش بخیر کال آو دوتی ) میترکوندم
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:58 PM ----------
برو تو این پست نمیدونم دقیقا ،گزینه دو قلمچی مبتکران .
بعضی رشته ها جزو زیرگروه 1 و بعضی 2 و بعضی 3 هستن.(تجربی و انسانی 5 تا زیرگروه دارن)
با توجه به ضرایب هر زیرگروه نمره ی کل و رتبه ی زیرگروه رو برای هر زیرگروه می سازن و برای انتخاب رشته، رتبه ی زیرگروهی رو در نظر می گیرن که اون رشته توش هست...
سلام
من امسال کنکور دادم و به دلایلی نخونده رفتم سر جلسه و رتبه ام 7هزار رو خورده ای شد میخوام برای سال 90 بخونم از مهر ماه!!!!!!!! کدوم موسسه خوبه تا با برنامه اش پیش برم البته گزینه2 پارسال بودم اما میگن کانون بهتر بخاطر برنامه هاش و چندبار دوره کردن درسا حالا کدوم برم کانون گزینه2 یا گاج یا مبتکران؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و برای فیزیک هم اموزش . هم تست چه کتابی پیشنهاد میکنید و کلاس برم یا نه البته فیزیکم بر خلاف ریاضیم افتضاح (رشته ام تجربی)
و شماره 1مشاوره خیلی خوب رو میخوام
مرسی اگه جواب بدید
دوستان ریاضی فیزیک امسال واقعا سخت تر از سال های پیش بود...اصلا هنگ کردم!امکانش هست سال بعد سخت تر بشه؟
قطعا همینطوره!!
کنکور سال به سال سختتر میشه قصد تخریب روحیه شمارو ندارم ولی حالا که 9ماه فرصت دارین بدونین که قرار نیست راحتتر از امسال بیاد و روی این اساس بخونین اگه راحتتر اومد که سه هیچ به نفع شما میشه اگرم اومد یک هیچ به نفع شما میشه![]()
سلام
به نظر من بستگی به خودتون داره،
اگه کسی هستی که میتونی خیلی زیاد بخونی و حتی فراتر از سطح خود کنکور میخوای، برو گزینه 2. چون کلا سختتر از قلم چیه.
ولی اگه یه آزمونی میخوای که سطحش تقریبا با کنکور سراسری برابر باشه و آزمونهاش بیشتر باشه، برو قلم چی.
ولی توصیه میکنم هرچی میرین، حتما حتما حتما 3 تا سنجش آخری (جامع) رو هم بنویسین. حتی اگه اولی و دومی جامع نشد، آخریشو حتما بزنین.![]()
اینم کارنامه ی من (می دونم دیر شده ولی ...!!!)
فقط عربیم باید بالاتر از این میشد!
لطفا دوستان بگن وضعیتم چه جوریاست؟
![]()
سلام
ببخشيد من از اين قسمت قرمز سر درنياوردم چون اولين باره كه ميخوام ثبت نام كنم اگه ميشه توضيح بديد.ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)