با سلام خدمت همه دوستان بالاخص ابی عزیز
-پریروز پیرانشهر بودم و یه دستگاه C6900 با سایز 46 و صدالبته با راهنماییهای خوب ابی جان گرفتم به قیمت 1750
-منو فارسی
-تله تکست فارسی
-از همه مهتر : تلویزیون دیجیتال فعال
-تصویرش هم بنظرم خیلی خوبه بخصوص در مقایسه با EX500 خواهرم اینا ؛تصویر بسیار بسیار قابل قبول تر و سه چهار سر و گردن بالاتری داره
-اینجام قیمت سه چهارمدل خوب دیگه ای که اونجا داشتن رو میذارم شاید بدرد دوستان بخوره
-Lg LX65003D 47 - 2240
-Lg LED8500 47 - 2400
-Samsung C7000 46 - 2100
-Samsung C8000 46 - 2530
-Samsung C6200 46 - 1500
-پاناسونیک یا من ندیدم یا اصلا نبود
-یه مغازه ای بود که مدلهای خوبی داشت و در ضمن میگفت اگه بموقع اینجا باشین (منظورش ساعتهای قبل از ظهربود) هر مدلی با هر سایزی در عرض 2 تا 4 ساعت تحویل میده و میگفت از اربیل عراق میاد جنساش
-اون Lg LX6500 که گفتم بهتون ؛ بین تموم مدلهایی که اونجا دیدم تصویر بسیار با کیفیت تر و زیباتری داشت ایکاش یخورده بیشتر داشتم و اونو میخریدم خدایی چشمم هنوز دنبالشه خیلی با کیفیت و زیبا بود تصویرش.فروشنده فیلم فول اچ دی Life از BBC رو روی تمومشون همزمان پخش میکرد و تلویزیونهایی که روشن بودن اینا بودن : C8000 & C7000 & C6200 & LX6500 & Lg LED5300 & VESTEL
بی هیچ اغراقی تصویر LX6500 از همه اونای دیگه خیلی بهتر بود و حدود دوازه سیزده نفر مشتری که تو مغازه بودن همگی یکصدا اونو میپسندیدند ودو تا از پولداراشونم یکی یه دستگاه 47 ازش برداشتن
تنها عیبی که میتونستم روش بذارم دیزاین فوق العاده ساده ش بود که در مقابل دیزاین زیبا و دلنشین سامسونگ کم میاورد ولی تصویرش....
.gif)
- در مورد سوال mehrdad_ati عزیز باید بگم تصویر C8000 درمقابل این مدل از ال جی که عرض کردم چه از نظر برایتنس و چه از نظر کنتراست و چه شفافیت و زیبایی رنگها و چه از نظر کیفیت پخش رنگ سیاه ؛ بسیار بهتر از C8000 عمل میکرد اگه پولشو داری و دیزاین برات زیاد مهم نیست (البته نظر شخصی منه) بی هیچ تردیدی برو سراغ LX6500 یا حداقل برو یه جایی این دو تا رو از نزدیک و کنار هم ببین اونوقت بگو تصمیمت چیه
- در مورد دیزاینشم باید بگم یه چیزایی شبیه LCD660 البته با حاشیه باریک کریستالی دور قاب که نمیدونم 660 هم این حاشیه رو داره یا نه؟
-اینم بگم LX6500 ساخت خود کره بود
شرمنده از پر حرفی
ارادت :
ناصر
.gif)