تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 194 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1935

نام تاپيک: تاپیک جامع LED C6000,C7000,C8000,C9000 سامسونگ (لطفا در مورد قیمت صحبت نکنبد)

داره خودمونی میشه m3rdyid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    من 8000 دارم! روی فیلم ها احساس میکردم که فیلم حالت زنده هست! نمیدونم چطور بگم انگار جون داره تصویر ! رفتم تو تنظیماتش و motion plus رو گزاشتم روی clear و درست شد ! خواستم ببینم اسم علمی این چیه ؟! البته من چون عادت به تصویر معمولی داشتم اینکار رو کردم وگرنه مشکلی نیست ! در واقع یکمم چشمم رو اذیت میکرد تو فیلم ها مخصوصا فیلم های HD...
    ابن دقیقا همون مشکلیه که من دارم و متاسفانه راهی هم براش پیدا نکردم.
    تصاویر به شدت شارپ و حرکات بسیار تیزند. در نگاه اول فکر همه می کنن که تصویر خیلی زنده اس و میگن عجب تصویری... این نوع از تصویر هیچ motion blur ی بین فریم ها اعمال نمی کنه. دقیقن مثله وقتی که با سرعت شاتر 1/200 فیلم برداری کنی. همه چیز شدیدن شارپه. این تیزی چشم رو آزار می ده. تصاویر هیچ شباهتی به تصاویر نرم سینمایی و اون چیزی که روی پلاسما دیده می شه نداره.

در ضمن اگه عوض کردن local set به فعال کردن تیونر دیجیتال کمکی می کنه بگین، من راهشو بلدم.

2. 4 کاربر از m3rdyid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

در ضمن اگه عوض کردن local set به فعال کردن تیونر دیجیتال کمکی می کنه بگین، من راهشو بلدم.
    سلام
    بفرمایید خوشحال میشیم
    البته Local Set تو خیلی منو مخفیها غیر فعاله که اگه راه فعال کردن اونو بلد باشید معرکه میشه

4. 2 کاربر از amuhasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

تنها local set باعث اضافه شدن ----t نميشه من هم مدلي دارم كه روي ايران هست ولي متاسفانه ----t فعال نيست
    -با اين حال خوشحال ميشيم بدونيم نحوه تغييرش رو

6. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان بالاخص ابی عزیز
    -پریروز پیرانشهر بودم و یه دستگاه C6900 با سایز 46 و صدالبته با راهنماییهای خوب ابی جان گرفتم به قیمت 1750
    -منو فارسی
    -تله تکست فارسی
    -از همه مهتر : تلویزیون دیجیتال فعال
    -تصویرش هم بنظرم خیلی خوبه بخصوص در مقایسه با EX500 خواهرم اینا ؛تصویر بسیار بسیار قابل قبول تر و سه چهار سر و گردن بالاتری داره
    -اینجام قیمت سه چهارمدل خوب دیگه ای که اونجا داشتن رو میذارم شاید بدرد دوستان بخوره
    -Lg LX65003D 47 - 2240
    -Lg LED8500 47 - 2400
    -Samsung C7000 46 - 2100
    -Samsung C8000 46 - 2530
    -Samsung C6200 46 - 1500
    -پاناسونیک یا من ندیدم یا اصلا نبود
    -یه مغازه ای بود که مدلهای خوبی داشت و در ضمن میگفت اگه بموقع اینجا باشین (منظورش ساعتهای قبل از ظهربود) هر مدلی با هر سایزی در عرض 2 تا 4 ساعت تحویل میده و میگفت از اربیل عراق میاد جنساش
    -اون Lg LX6500 که گفتم بهتون ؛ بین تموم مدلهایی که اونجا دیدم تصویر بسیار با کیفیت تر و زیباتری داشت ایکاش یخورده بیشتر داشتم و اونو میخریدم خدایی چشمم هنوز دنبالشه خیلی با کیفیت و زیبا بود تصویرش.فروشنده فیلم فول اچ دی Life از BBC رو روی تمومشون همزمان پخش میکرد و تلویزیونهایی که روشن بودن اینا بودن : C8000 & C7000 & C6200 & LX6500 & Lg LED5300 & VESTEL
    بی هیچ اغراقی تصویر LX6500 از همه اونای دیگه خیلی بهتر بود و حدود دوازه سیزده نفر مشتری که تو مغازه بودن همگی یکصدا اونو میپسندیدند ودو تا از پولداراشونم یکی یه دستگاه 47 ازش برداشتن
    تنها عیبی که میتونستم روش بذارم دیزاین فوق العاده ساده ش بود که در مقابل دیزاین زیبا و دلنشین سامسونگ کم میاورد ولی تصویرش....
    - در مورد سوال mehrdad_ati عزیز باید بگم تصویر C8000 درمقابل این مدل از ال جی که عرض کردم چه از نظر برایتنس و چه از نظر کنتراست و چه شفافیت و زیبایی رنگها و چه از نظر کیفیت پخش رنگ سیاه ؛ بسیار بهتر از C8000 عمل میکرد اگه پولشو داری و دیزاین برات زیاد مهم نیست (البته نظر شخصی منه) بی هیچ تردیدی برو سراغ LX6500 یا حداقل برو یه جایی این دو تا رو از نزدیک و کنار هم ببین اونوقت بگو تصمیمت چیه
    - در مورد دیزاینشم باید بگم یه چیزایی شبیه LCD660 البته با حاشیه باریک کریستالی دور قاب که نمیدونم 660 هم این حاشیه رو داره یا نه؟
    -اینم بگم LX6500 ساخت خود کره بود
    شرمنده از پر حرفی
    ارادت :
    ناصر
    -درود بر ناصر عزيز مبارك باشه -لطف داري به ما
    -مدل بسيار خوش قيمت (البته اونجا) و قابل قبولي هست
    -در مورد تيونر ديجيتال هم بسيار عاليست
    -گويا دوستاني فعال ميكنند حالا از طرقي كه دير يا زود اميدوارم بفهميم
    -در مورد vs مدل 6500 با مدل C8000 سامي من كمي مخالفم باهاتون من هم تصاويرشون رو از نزديك ديدم
    -ميتونم بكم 8500 برتري داره بخاطر سيستم بك لايت متفاوت منتها 6500 رو من هم ديدم فكر نميكنم اينقدر متفاوت باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تنها local set باعث اضافه شدن ----t نميشه من هم مدلي دارم كه روي ايران هست ولي متاسفانه ----t فعال نيست
    -با اين حال خوشحال ميشيم بدونيم نحوه تغييرش رو

سلام
    درسته
    EA_IRAN باشه فقط آنالوگه ولی روی ED_IRAN باشه دیجیتال هم فعال میشه

9. 4 کاربر از amuhasan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

حالا این مدلی که شما گفتید 3d هم هست ؟ اگه نیست که هیچی ! راستی این شهره که میگی کجاست ؟
    -با من بودین؟
    اگه با من بودین مشخصات کلی رو جلوش نوشتم : LG- LX6500 - 3D
    - اون شهر هم اسمش هست : پیرانشهر
    از ارومیه که بخواین برین خیلی از بانه نزدیکتره مسیرشم از جاده مهاباد برین خیلی خوبه و مثل جاده بانه خطر ناک نیست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

-درود بر ناصر عزيز مبارك باشه -لطف داري به ما
    -مدل بسيار خوش قيمت (البته اونجا) و قابل قبولي هست
    -در مورد تيونر ديجيتال هم بسيار عاليست
    -گويا دوستاني فعال ميكنند حالا از طرقي كه دير يا زود اميدوارم بفهميم
    -در مورد vs مدل 6500 با مدل C8000 سامي من كمي مخالفم باهاتون من هم تصاويرشون رو از نزديك ديدم
    -ميتونم بكم 8500 برتري داره بخاطر سيستم بك لايت متفاوت منتها 6500 رو من هم ديدم فكر نميكنم اينقدر متفاوت باشه
    -با تشکر از ابی عزیز ؛ البته این که میگم فعاله اجازه بدین یه کم توضیح بدم شما بگین فعاله یا نه چون این بیغوله ایکه ما زندگی میکنیم و ظاهرا اسمش هم هست " شهر" ! فکر نکنم حالا حالا ها صاحب سیستم دریافت دیجیتال بشه بهر حال چیزی رو که دیدم و باعث شد فکر کنم دیجیتال فعاله عرض میکنم : اولین بار که تی وی از کارتنش در اومد و زدن به برق و روشن شد یه جدولی پیدا شد که ردیف اولش ایران - آسیا نوشته بود که او انتخاب شد
    - در مرحله بعد یه منوی کوچیکتر باز شد به نام جستجوی کانال یا یه همچه چیزی که سه انتخاب داشت :
    اول : دیجیتال + آنالوگ
    دوم : فقط دیجیتال
    سوم : فقط آنالوگ
    من با دیدن این موارد و چیزایی که اینجا یاد گرفتم ؛ فکر کردم که حتما دیجیتالش فعاله حالا شما بفرمایین که بنظرتون فعاله یا نه ؟
    - با تاکید بر اینکه تصویر خوب و بد یه مقدار بزرگش سلیقه ایه ولی دوباره تاکید میکنم چیزی که ما همه اونجا بهش رای دادیم این بود که بخصوص در مورد شفافیت و رنگ تصویر و شادابی و طراوت رنگ ال جی خیلی بهتر عمل میکرد الانم اصراری ندارم و حرف اساتید رو ارجح میدونم و قبول دارم
    - ارادات :
    ناصر

12. این کاربر از mana341 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه qazplm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

-با من بودین؟
    اگه با من بودین مشخصات کلی رو جلوش نوشتم : LG- LX6500 - 3D
    - اون شهر هم اسمش هست : پیرانشهر
    از ارومیه که بخواین برین خیلی از بانه نزدیکتره مسیرشم از جاده مهاباد برین خیلی خوبه و مثل جاده بانه خطر ناک نیست
    3d این تلویزیون اصلا خوب نیست تو ریویو هایی که خوندم تو سایتها ولی کیفیت 2 بعدیش خیلی خوبه بازم میگم به عنوان تلویزیون 3 بعدی سراغ این مدل نرید که پشیمون میشید تا الان تو ال ای دی ها همین c8000 بهترین سه بعدی داره

در ضمن اگه عوض کردن به فعال کردن تیونر دیجیتال کمکی می کنه بگین، من راهشو بلدم.
    شاید تغییر local set بتونه internet tv رو هم فعال کنه
    Last edited by qazplm; 05-01-2011 at 17:28.

14. این کاربر از qazplm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pandora tomorro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ابن دقیقا همون مشکلیه که من دارم و متاسفانه راهی هم براش پیدا نکردم.
    تصاویر به شدت شارپ و حرکات بسیار تیزند. در نگاه اول فکر همه می کنن که تصویر خیلی زنده اس و میگن عجب تصویری... این نوع از تصویر هیچ motion blur ی بین فریم ها اعمال نمی کنه. دقیقن مثله وقتی که با سرعت شاتر 1/200 فیلم برداری کنی. همه چیز شدیدن شارپه. این تیزی چشم رو آزار می ده. تصاویر هیچ شباهتی به تصاویر نرم سینمایی و اون چیزی که روی پلاسما دیده می شه نداره.

یه ویدیو رو به دلخواه باز کن و دکمه ی Tools روی کنترل رو بزن و تو منوی جدید Picture Setting رو بزن و برو به گزینه ی Motion Plus و موشن پلاس رو بزار روی Clear ! تست شده درست میشه و اون حالت نرم سینمایی رو به فیلم برمیگردونه...
    یک بار این کار رو بکنی سیو میشه و احتیاج نیست هر بار این کار رو واسه همه ی ویدیو ها انجام بدی!

ممنون میشم راهش رو توضیح بدین!

16. 2 کاربر از pandora tomorro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض

سلام من دیروز 46 اینج ال ای دی سه بعدی گرفتیم 2 میلیون و 100 سری 7 هزار ........

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------

کسی از قیمت های و سری عینک های سامسونگ خبر داره ؟ چند تا هستن ؟ چه فرقی با هم دارن ؟ قیمتاشون چنده ؟

---------- Post added at 08:28 PM ---------- Previous post was at 08:28 PM ----------

راستی از دبی مستقیم وارد کردیم فارسی نداره منوش ایا میشه منوشو فارسی کنم ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •