بله ، ولی از طریق خود گوشی و نه از راه کامپیوتر...
یه سایتی به اسم Jailbreakeme.com بود فک کنم.
بله ، میشه.
بله ، ولی از طریق خود گوشی و نه از راه کامپیوتر...
یه سایتی به اسم Jailbreakeme.com بود فک کنم.
بله ، میشه.
دوستان من فکر میکنم بزودی قیمت این گوشی افت شدیدی کنه. دیروز که پایتخت بودم دیدم که مقازه ها پر شدن از Iphone 4 .
Last edited by webcopernic; 08-08-2010 at 14:42.
زيبا ترين كيس براي آيفون :
اگر به دنبال کیسی برای آیفون خودتون میگردید که هم محافظت از اون رو ضمانت کنه و هم ظاهر شفاف و نازک آیفون شما رو زیر ظاهر زشت خودش نپوشونه ، zero 5 بهترین گزینه برای شماست . این کیسن نازک ترین در نوع خودشه و همون طور که از اسمش پیداست تنها ۰٫۵ mm ضخامت داره و شما حتی به سختی می تونید وجودش رو احساس کنید.این کیس از GRILAMID(R) TR-90 ساخته شده که نوعی پلاستیک پلیمره که برای ساخت بعضی لوازم ورزشی و فرم عینک ها مورد استفاده قرار میگیره و دارای وزن بسار کم ، مقاومت بینظیر ، انعطاف پذیری بالا ، ضد ضربه و ضد اشعه ی uv است.
این کیس قسمت پشت آیفون و کناره های اون بخصوص قسمت آنتن رو به خوبی میپوشونه و در دور قسمت جلو برآمدگی کوچکی ایجاد می کنه که باعث حفاظت از صفحه می شه .
قیمت این کیس ۲۵ دلار است و برای آیفون ۴ و ۳g و ۳gs موجود است.
[/URL]
میشه قیمت الان این گوشی رو بگید؟
بعد اینکه با سیم کارت های ایرانسل و دولتی که مشکلی نداره؟
باید -- بشن تا با سیم کارت کار کنند دیگه نه؟
این هایی که این گوشی رو میفروشن تو ایران, یعنی -- شده ی این گوشی رو میفروشن؟
32=1300-1200میشه قیمت الان این گوشی رو بگید؟
16=1100-1000
با هر دو کار می کنه ولی چون این سری فقط سیم کارت های کوچک یا مینی قبول می کند باید سیم کارت را کمی کوچک کرد.بعد اینکه با سیم کارت های ایرانسل و دولتی که مشکلی نداره؟
برای تماس،اس ام اس،.... خیر اما برای برنامه،بازی،.....بله که چند روزی هست امکان پذیر شده.باید -- بشن تا با سیم کارت کار کنند دیگه نه؟
همه جورش تو ایران پیدا می شه ولی بیشترشون سیم فری یا آنلاک فکتوری هستند که سیم کارت های ما رو می خونن.این هایی که این گوشی رو میفروشن تو ایران, یعنی -- شده ی این گوشی رو میفروشن؟
اگه هم لاک باشه با جیل فکر کنم حل بشه.چون فکر کنم دیگه cydia داره.در ضمن منم اول اشتباه می کردم تا این که دوستان توضیح دادن.
حک با جیلبریک فرق داره.
اگه سوالی داری چند پست قبل رو بخونی متوجه می شی.
با تشکر
وقتی گوشی s-a-l-i-m رو دیدم از اینا داشت(3gs)
ولی نمی دونم چرا خورد شده بود.یعنی خیلی ترک داشت.به گوشش دست زدم که در بیارم ببینم پشتش خش داره یا نه شکست
اما ظاهرا برای آیفون 4 خیلی نازک تر و مقاوم تره.
این محصولات که می آد تو ایران چقد می ره روش؟
با تشکر
با سپاس از شما
آقا اینها قیمتهای کجاست ؟ میشه بگید تو تهران کجا با این قیمت پیدا میشه؟ نکته دیگه اینکه ازهر جا بخریم خودشون
سیم کارت را کوچیک میکنند؟
با تشکر
کوروش جان میشه بگی این قیمت رو از کجا گرفتی ؟32=1300-1200
16=1100-1000
من شنبه بازار موبایل ایران بودم . قیمتها این طوری بود :
iphone 4 32 GIG 1800-1950
iphone 4 16 GIG 1350 -1500
خب معلومه بازار موبایل همین قیمته!
من پایین ترین قیمت رو گفتم!
اونم یکی می فروشه!
آرش هم داره!
قیمت های اوتو هم بپرسید!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)