پیمان یوسفی: ارسال توپ ببببببببببببببببببببببببب به روی دوازه ( ب با فشار خوانده شود)
پیمان یوسفی: ارسال توپ ببببببببببببببببببببببببب به روی دوازه ( ب با فشار خوانده شود)
واقعا تحمل گزارش بالاپور غیر ممکنه!! هیچ هیجانی به بازی نمیده!! عجب سوتی هایی هم داد:
چند تایی که یادمه:
- دکترا گفتن استفاده از ووووزلا گوش و حلق و بینی را از بین میبره!!!!
- دومنک بازیکن حرفه ای آماتور تئاتر بوده! نفهمیدیم حرفه ای بوده یا آماتور؟
در یک فعل و انفعال جلوی دروازه آب رفته رو به جوی باز میگردونن![]()
اولین توپشو دشت می کنه و با فعل انفعال آب رفته رو به جوی باز می گردونه.![]()
آره ، این پیمان زمانی که موقعیت خوب پیش بیاد ، خیلی فشار به خودش میاره![]()
بارش باران باعث شده آبی در اطراف زمین جمع بشه ، حالا بی گدار به آب نمیزنن تا بتونن با یک فعل و انفعال آب رفته رو به جوی بازگردونن ،حالا آبی مینوشه تا گلویی تازه کنه و به بازی بر میگرده ، سالی که نکوست از بهارش پیداست
Last edited by EhsanEricsson; 23-06-2010 at 11:33.
گزارشگر بازی کره-نیجریه تو رادیو(حال میکنین پی گیری بازیارو!) یدفعه داد زد گلللل... گلللل برای کره...عجب شوتی زد...اما نه...یه لحظه صبر کنید...مثل اینکه از کنار دروازه رد شده!
من اشتباه کردم...یه ضربه پنالتی از سمت راست دروازه برای کره گرفته شده!
معذرت میخوام...ضربه کرنر...
هههه هههه...هههه...هههه (خنده های عصبی گزارشگر!)![]()
ماشالا به این همت!![]()
این بالاپور دیروز تا نیمه اول به دیارا میگفت دیابی بعد میگفت بازوبند به بازوی دیابی هست!
بابا این گزارشگرای رادیو همه پیچ هاشون شله. فکر کنم توی یورو 2008 یا جام جهانی 2006 بود. توی بازی پرتغال روی رونالدو خطا کردن، یارو برگشت گفت:"حالا روی رونالدو خطا می شه...پاش جر می خوره (!)...اصطلاحا پاره میشه(!)".
خدا شاهده همینو همینجوری گفت! ما با بچه دسته جمعی داشتیم گوش می دادیم، تا چند ماه شوخی بچه ها بود!
![]()
دوستان من فکر کنم جواد خیابانی از 90 دقیقه فقط 40 دقسقه بازی رو نگاه میکنه..
اخه نمیدونم چرا تو بازی اسپانیا اون وسط داشتن گل میزدن و پنالتی و کتک وهمه ی حوادث داغی که میتونه تو فوتبال اتفاق بیفته انجام میدادن ولی اقا جواد داره شماره پیامک و نحوه ی ارسال و... میگه..
ولی فک کنم اون لحظه سرش پایین رو برگه بوده و بیخیال بازی شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)