سلام به همه بچه های عشق فیفا
راستش من همیشه مطالبی که رو مینویسید دنبال می کنم ولی هیچوقت نظر ندادم
امیدوارم بعد سالها شاهد یه بازی خیلی خوب باشیم و بتونیم یه بازی فوتبال خیلی خوب بازی کنیم البته با pc
سلام به همه بچه های عشق فیفا
راستش من همیشه مطالبی که رو مینویسید دنبال می کنم ولی هیچوقت نظر ندادم
امیدوارم بعد سالها شاهد یه بازی خیلی خوب باشیم و بتونیم یه بازی فوتبال خیلی خوب بازی کنیم البته با pc
این ویدئوی آخری چند دقیقه اولشو دیدم جالب بود
-ارسال پاسهای اشتباه رو میشه در بازیکنانی که تبحر بالایی ندارن دید.
-انیمیشن هد زدن جدید به بازی اضافه شده.
-من نمیدونم اشتباه میکنم یا نه ولی به شیوه دویدن و حرکت با توپ بازیکنانی مثل کاکا-رونالدو و مسی نگاه کنید....با هم فرق میکنن و خیلی طبیعی رفتار میکنن.مثلا در دقیقه 3:05 بازی حرکت رونالدو و در نهایت پاسی که میده رو ببینید و با حرکات مسی و کاکا مقایسه کنید........این فوق العادست.
-سرعت بازی هم بالاست ولی همونطور که گری پترسن گفته از از 2 نسخه پیش سرعت بازی کمتره میشه امیدوار بود.
سرعت بازی در فیفا 10 مطلوب بود ولی مثل اینکه در فیفا11 یه درجه سرعت بازی کمتر شده یعنی سرعت نورمال در فیفا10 شده high در فیفا11.
با توجه به اینکه درصد اشتباه پاس در این نسخه زیاد تر شده به همین خاطر سرعت بالای بازی موجب میشه آدم سردرد بگیره.
-بازیکنا رو میشه به راحتی از نمای دور تشخیص داد.این مورد مثل pes شده.با اصلاح فیزیک بازیکنا همچنین سه نوع حالت جوراب و tape و band و کفش های مختص به بازیکنا این امر میسر شده.
-چیپ زدن سخت تر شده و به راحتیه فیفا10 نیست.
در کل این پرسنالدی و پروپاسینگ نمای بازی رو فوق العاده زیبا و طبیعی کرده.فقط حرکات رونالدو رو در این ویدئو دنبال کنید بینظیره.
تنها مورد منفی سرعت بالای بازی و حرفه ایی نبودن گیمرهاست که هی توپو لو میدن.
اینهم یک ویدئو از پی سی.(به نقل از یکی از اعضای سایتFSB )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by JUSTIN11; 19-08-2010 at 21:13.
من که کلیپ های قبلی رو نگاه کردم سرعت بازی خوب بود
دیگه از PES 2010 که سریعتر نیست...تازه میشه سرعت بازی رو بر روی حالت Slow قرار داد
دیگه اینطوری فکر کنم مشکل سرعت هم برطرف میشه
ولی احتمالش هست به دیلی این که تریلرها از روی TV فیلمبرداری شده سرعت بازی رو زیاد نشون میده
لینک ویدئوی مربوط به pc رو امین عزیز بالا گذاشته من این پستو ویرایش میکنم .
لینک دیگه ای از ویدئویی که امین بالا قرار داده ( نسخه pc ) :
ویدئوی زیر مربوط میشه به نسخه کنسولی :
Last edited by 4039; 19-08-2010 at 21:57.
بالاخره ما نفهمیدیم !
نسخه pc دقیقا عین نسخه ی های کنسولیه یا نه ؟!
من الان ویدئوی مربوط به نسخه pc رو دیدم باید بگم فرقی با نسخه کنسولی ندیدم . اما همونطوریکه میدونید ویژگیهای نسخه 11 کنسول رو نداره که به نظر من برای سال اول اصلا مهم نیست هر چی باشه نسخه 10 بهترین بازی ورزشی سال شناخته شد یعنی الان گیمرهایی که pc دارن بهترین بازی سال ورزشی رو میتونن بازی کنن علاوه بر اینکه گرافیک بازی اگه نگیم از نسخه 11 کنسولی بهتر ( که اکثرا معتقدن بهتره ) بد تر نیست . همچنین مشکلات نسخه 10 رو هم گرفتن .
ای بابا !
پس یعنی پرو پاسینگو دروازبان شدنو اینا تو نسخه ی PC نیست ؟؟!
پ.ن : گفتیم امسال از شر خرید نسخه ی PS3 راحت شدیما ....... !
نه این موارد نیست اما چندان مهم نیست چون همین نسخه 10 فیفا بازی بسیار قشنگیه وقتی بازی کنید خودتون متوجه میشید بخصوی با آزادی عملی که در این بازی وجود داره ( گزینه های دستی ) . به احتمال بسیار زیاد سیاست EA از این بعد هم همین خواهد بود یعنی هر سال نسخه قبلی رو برای PC پورت میکنه البته با گرافیک نسخه جدید کنسولی و همینطور برطرف کردن باگهای نسخه قبلی کنسولی که حالا برای PC پورت شده .
لینک مستقیم ویدئو بالا با سرعت بالا از سرور خودم
فرمت FLV با کیفیت متوسط:
فرمت MP4 با کیفیت بالا :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
ویدئو کوتا بود ولی به من یکی که خیلی چسبید
درسته که ما نسخه سال قبل فیفا رو بازی می کنیم ، ولی یه نسخه شسته روفته و بدونه اشکال رو بازی می کنیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)