سلام
دوستان میشه بگید برای دندون مشهد چه رتبه ای لازم هست حدودا؟کلا برای دندون چه رتبه ای لازم هست؟منطقه2
راستی یه سوال مثلا من اگه رتبم5000 بشه چون منطقه دو ام نصفه میشه یعنی2500؟
سلام
دوستان میشه بگید برای دندون مشهد چه رتبه ای لازم هست حدودا؟کلا برای دندون چه رتبه ای لازم هست؟منطقه2
سلام
برای دندون مشهد دختر زیر 300 و پسر تا زیر 400 منطقه 2 میگیره.دقیقا نه ولی معمولا رتبه کشوری 2 برابر رتبه منطقه 2 هستش
همین ترس باعث میشه نیاریامسال و سال بعد ادما عوض میشن!درصدها عوض میشن این همه تحریم شدیم اینارم مدنظر قرار بده اگر این درصدها رو اوردی و رشته دلخواه(نه رویایی)رو نیاوردی من در خدمت شمام
با معدل نزدیک معدل شما که ابدا معدل بدی نیست رتبه های خوب دیده شده!استثنا هم نیست معدل شما که بد نیست گرفتی مارو!؟
![]()
دوست عزیز معدل که تاثیر منفی نداره روی رتبت. اگه خیلی نگرانی، خوب بخون که درصدات بالا بشن.
نترس!!!تو کنکور معدل تاثیر مثبت دارهمعدل من حدود 2 نمره از کسی که رتبش 4100 کمتر بود.(من 2800 شدم با معدل 17.63)
![]()
اصلا اگه معدل قرار باشه تاثیر منفی توی تراز کنکورت داشته باشه تاثیرش نمیدن!!!من معدلم 19 بودش ولی واسه من تاثیر ندادن.دوست من رتبش 380 شد معدل سومشم 16 بود واسه اونم تاثیر ندادن!!!!!!!!پس فقط به کنکور فکر کن
اره درست ميگن منم معدلم 19 و خورده اي بود ولي تاثير ندادن
مرسی که اینقدر بهم روحیه میدی!!!
معدلم بد نیست ولی تا حالا تو منطقه 1 تجربی بین رتبه 1000تا 1500 کسی با معدل 15 ندیدم![]()
بابا اين حرفا رو ول كن كنكور اصلا به معدل بستگي نداره كه بگيم فلاني كه معدلش بالاس حتما رتبش خوب ميشه يا فلاني كه معدلش پايينه كنكور رو خراب ميكنه اصلا كاري به معدلت نداشته باش همه چي به خودت بستگي داره برو درست رو بخون مطمئن باش تو ميتوني زيادم به امار و ارقام توجه نكن تو سعي خودت رو بكن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)