تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 110 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 1095

نام تاپيک: ✔ کنکور تخصصی زبان

در آغاز فعالیت فاطمههه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

بابت توضیحاتتون ممنونم...راستش امروز از یکی از دبیرهای آقامون پرسیدم و گفتن از ریاضی12 رشته فقط نیاز به کنکور هست و بقیه حذف شده کنکوردادنشون.خداروشکر زبان تخصصیم کنکورش حذف نشده و کنکور داره.موندم روهمون برنامه پشت کنکوریم.
    البته ازالان لغات و... به مرور حفظ میکنم...انشالله موفق میشم مطمئنم اگه بخونم 100درصد موفقم.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بابت توضیحاتتون ممنونم...راستش امروز از یکی از دبیرهای آقامون پرسیدم و گفتن از ریاضی12 رشته فقط نیاز به کنکور هست و بقیه حذف شده کنکوردادنشون.خداروشکر زبان تخصصیم کنکورش حذف نشده و کنکور داره.موندم روهمون برنامه پشت کنکوریم.
    البته ازالان لغات و... به مرور حفظ میکنم...انشالله موفق میشم مطمئنم اگه بخونم 100درصد موفقم.

سلام
    شما به انچه علاقه دارید مطمئن باشید در اون موفق میشوید ....
    شما میتونید در کنکور رشته های دیگه هم شرکت کنید. ولی خب باید دروسشون را واسه کنکور بخونید ...
    رشته زبان هم هم رشته خوبی است اگر علاقه مند باشید
    موفق باشید ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

فاطمه جون زبان تخصصیش سخته هیچ منبع مشخصی هم نداره . کلا باید زبانت در حد تافل و آیلتس باشه تا بالا بزنی ولی چیزی که مهمه اینه که اگه عمومی رو بالا بزنی اختصاصیو میتونی زیاد نزنی .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

یه چیزی که تو مطالب اینجا خیلی تکرار شده اینه که اگه تخصصیو بد بزنی ولی عمومیات خوب باشه جبران میشه یا ضریب ادبیات معادل زبان تخصصیه. ولی به چیزی که توجه نمیکنن اینه که دروس تخصصی تو کنکور یه ضریب ۳ جدا هم داره. تو دفترچه کنکور البته چیزی ننوشته ولی تو کنکورای آزمایشی سنجشی که من دادم زبان تخصصی با ضریب دوازده حساب شده یه ضریب ۴ خودش و یه ضریب ۳ تخصصی. البته مطمئن نیستم که بالاخره تو کنکور با کدوم ضریب حساب میشه و هیچ کارنامه ای از سالای قبل هم پیدا نکردم که ببینم کدومش درسته
    Last edited by nikan345; 30-07-2012 at 01:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    رو کره ی خاکی!

پيش فرض

سلام بچه ها خوب هستین؟
    اومدم تا راهنماییم کنید....بدجوری بکمکتون احتیاج دارم...من خودم سال بعد کنکوریم....به اشتباه رشتمو ریاضی انتخاب کردمو تا الان دارم جون میدم واس درسای تخصصیم معدل کتبیم شده12.5 و معدل کل 15.19....مطمئنا هم اگه برا کنکور ریاضی بخونم هیچی نمیشم....سه درس جبر و حسابان و فیزیک رو باید شهریور بدم...چون دبیرستان شاهد درس میخونم و نمرات باید بالای 14 باشه که تواین سه درس 12 و10 و 11 شدم متاسفانه...کل وقت تابستونم داره واس این سه درس میره...این درحالیه که من قبول شده م و فقط بخاطر قوانین این مدرسه مجبورم امتحان دوباره بدم نمره ام بالای 14 بشه.....بهر حال دوست دارم برای زبان بخونم...بااینکه خیلی سخته چون باز همین دبیرستان شاهد پدر ادمو درمیاره و از شهریور هم به احتمال زیاد مدرسه ها شروع بشن...البته شاهد.
    من میگفتم امسالو بیخیال کنکور بشم و بمونم پشت کنکور...از شانس بد فهمیدم به احتمال زیاد سال 93 کنکور حذف بشه....بدجورری نگرانم...من معدلم تا اول دبیرستان 18به بالا بود و بعد بخاطر اشتباه انتخاب رشته و.. رسید به 15....

بهرحال میخوام خواب شبانه روزم رو هم سه ساعت بکنم و برای زبان هم (زبان تخصصی)وقت بزارم...راهنماییم میکنید؟چطور بخونم؟
    درود/ تغییرای اساسی از تغییرباورها شروع میشه!
    تو کنکور زبان من شخصا این قول بت میدم اگه این کاره باشی اگه اهل درس خوندن باشی اگه واقعا به هدفت ایمان داشته باشی و براش تلاش کنی و در آخر (توجه کن که گفتم در آخر) اطلاعات و درک عمومیت بالا باشه (نه فقط تو زبان به صورت کلی گفتم)، بت قول می دم میتونی رتبه ی زیر 10 کشوری هم بیاری فقط همون طور که گفتم یه سری فاکتورا میخواد که هرکسی نداره امیدوارم از اون سری افرادی باشی که برا خودشون ارزش قائلن و به اهدافشون بها میدن!
    من یه ترم و نیم تقریبا دانشجوی زبان و ادبیات انگلیسی بودم البته 90 کنکور شرکت کردم رتبمم خوب شد 334 کشوری.... پس چیزایی که بت میگم جدی بگیر تا بهترین نتیجه رو بگیری؛
    1. این ایمان تو خودت به وجود بیار کسی که رتبه 1 کشوری میشه تنها تفاوتی که با تو داره پشتکار و سخت کوشیه فقط همین! همیشه از خودت انتظار بهترین عملکردا رو داشته باش!
    2. زبان انگلیسی (هیچ فرقی بین اختصاصی و عمومی نذار) وقتی که هر روز اختصاص میدی به زبان بگو زبان میخونم کاریت به این نباشه که اختصاصیه عمومیه چیه! اول زبان عمومیتو باس بکشونی حول و حوش 90% تا بتونی بدش به فکر اختصاصی بالا باشی...
    3. منابع زبان هرچی اومد دستت بخون بخصوص رو ریدینگ و واژگان خیلی کار کن از همه بخشا مهم تره از کتابای تافل، سازمان سنجش و ازمونای دیگه مثه ایلتس اینا استفاده کن.
    4. واسه عمومیا؛ واسه عربی اول از هرچیز از کتاب اول دبیرستان شروع کن قشنگ همه سوراخ سمبه هاشو بخون یعنی هیچی جا نذار کامل بخون بد درس به درس قواعدم بخون.... یه کتاب بت معرفی میکنم اگه بتونی مسلط شی میتونی انتظار درصد 100 هم از خودت داشته باشی؛ پرسش های چهارگزینه ای خیلی سبز که هرکی کتاب دیگه ای برا عربی بت معرفی کرد بدون چیزی بارش نیس این اخره همه کتابای عربی عمومیه! یکم حجیمه ولی عربی فول فول میشی اینو بخونی..... من عربی 80% درصد زدم ولی حیف که تنبلی کردم این کتاب نخونده بودم والا بالای 90 میزدم.
    واس معارف دو تا کتاب فوق العاده تو بازار هس یکی کتاب میکروی جدید التالیف (خاکستری) گاجه حواست باشه گاج سفید مفت نمیارزه این خاکستریه ترکونده.... اگه بتونی کتاب دین و زندگی خیلی سبزم بخونی قول میدم زیر 90% نزنی معارف رو.... من معارف 88 درصد زدم با همین کتاب گاج
    واسه زبان (البته درسطح زبان عمومی) از کتابای دکتر شهاب اناری انتشارات مبتکران استفاده کن زبانتو دگرگون میکنه اصن محشره! زبان عمومی رو 87 درصد زدم من...
    واسه ادبیات خیلی باس کار کنی.... واس زبان فارسی اولش دوجلد کتاب دکتر سبطی نشر دریافت بخون تا مفاهیم برات جابیفته بد که اونو خوندی برا تست برو سروقت زبان فارسی 3 خیلی سبز با این پک که بت گفتم زبان فارسی فول میشی ولی شاید یکی دو ماه طول بکشه.... واسه قرابت معنایی هم کتاب دکتر سبطی نشر دریافت فوق العادس.... من ادبیات 63 درصد زدم خیلی ضربه خوردم ازش اخه زبان فارسی هیچی نخونده بودم 5 تا سوال دس نخورده باقی موند!
    سوالی چیزی داشتی خوشحال میشم کاری از دستم بربیاد
    موفق باشی

6. این کاربر از xUltimatex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

یه چیزی که تو مطالب اینجا خیلی تکرار شده اینه که اگه تخصصیو بد بزنی ولی عمومیات خوب باشه جبران میشه یا ضریب ادبیات معادل زبان تخصصیه. ولی به چیزی که توجه نمیکنن اینه که دروس تخصصی تو کنکور یه ضریب ۳ جدا هم داره. تو دفترچه کنکور البته چیزی ننوشته ولی تو کنکورای آزمایشی سنجشی که من دادم زبان تخصصی با ضریب دوازده حساب شده یه ضریب ۴ خودش و یه ضریب ۳ تخصصی. البته مطمئن نیستم که بالاخره تو کنکور با کدوم ضریب حساب میشه و هیچ کارنامه ای از سالای قبل هم پیدا نکردم که ببینم کدومش درسته

سلام خیلی این نکته صحت نداره که اگر تخصصی کم بزنی عمومی خوب باشه جبران میشه.
    حرف شما درست است تخصصی ها ضریب 3 داره و عمومی ها ضریب 1
    این موضوع بیشتر برای ازاد هست چون اونجا تخصصی ضریب2 و عمومی ضریب1 داره
    البته اگر در دروس عمومی فرد بتونه درصد خیلی بالایی رو بزنه رتبه خوب میده
    ولی بازهم مهمترین نکته برای کسب یک رتبه خوب بالازدن دروس عمومی هست
    یعنی تاثیری که زدن دروس اختصاصی میده هیچ درسی نمیده
    چون داوطلب داره مثلا بر سر زیست با بقیه رقابت میکنه که اصلی ترین درس هست
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

تازه فهمیدم باید بیشتر از اونیکه باید ...باید تلاش بکنم. واقعا برام حیاتیه...و حتما هم باید قبول بشم....امیدوارم بتونم.
    بنظرتون روزی 10 ساعت درس خوندن بسه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

تازه فهمیدم باید بیشتر از اونیکه باید ...باید تلاش بکنم. واقعا برام حیاتیه...و حتما هم باید قبول بشم....امیدوارم بتونم.

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

راستی طول یکسال مدام خوندن جواب میده؟منظور سال بعده

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بله هرچی بیشتر بخونید از رقیبانتون جلوتر میافتید ....
    اینکه روزی چقدر بخونید بسته به خودتون داره
    ولی یک چیزی رو فراموش نکنید که خیلی به خودتون فشار نیارید یعنی اهسته و پیوسته برید جلو ...
    ساعت مطالعه10 ساعت خوب هست ان هم 1 یکسال بی شک به انچه میخواهید میرسید...
    موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •