فیروزه ای و آبی و سفید
ممنون مها جان شیرینی شما محفوظ فقط گوشی
مال داداشمه ...دست منه
قطب نماش کار میکنه مثل جان
فیروزه ای و آبی و سفید
ممنون مها جان شیرینی شما محفوظ فقط گوشی
مال داداشمه ...دست منه
قطب نماش کار میکنه مثل جان
آره زده
فکر کنم مها
تی وی اوت رو با دیجیتال کامپس اشتباه کرده
آقا من برنامه Handcent SMS رو نصب کردم توی لیست همین رنگهایی که علی جون گفت ذکر شده و امتحان کردم نشد!!
شما کجا این رنگها رو پیدا کردی؟!!!
آقا منو مظلوم واقع نکنید!اینقدر سوادم الکی نیست که اشتباه بگیرم که!آخه من بیشتر بررسی ها رو خوندم رفتم توی جی اس ام آرنا دیدم....
Last edited by meha; 01-06-2010 at 22:42.
سلام.
خیر قربان اینطور که میفرمایید نیست و اتفاقا" من تا همین الان بالای 10 تا گوشی از سونی داشتم(آخریش همون X1 که فرمودید) و فقط 2تا سامسونگ و هیچ تعصبی هم به هیچ برندی ندارم و اتفاقا" یکی از گوشیهایی که در اسرع وقت خواهم خرید همین X10 هست و اون نوشته های پست خصوصی هم از دوستانی که پستشون رو اینجوری کوت کردم میتونید بپرسید چی بوده.و واسه اینکه تاپیک منحرف نشه تو پست خصوصی نظراتم رو گفتم و نظراتشون رو شنیدم.
اما اینکه قصد توهین هم نداشتید کاملا" از نوع خطابتون مشخصه ولی در هر حال اگر ناخواسته باعث شدم رنجش خاطر پیدا کنید متاسفم و از شما عذر خواهی میکنم.
سلام.
آقایون میشه یه خواهش از همگی داشته باشم؟ که ادامه این بحثها رو بیخیال بشید و بزارید تاپیک برگرده به حالت اصلیش؟
بابا شاید خیلیها مثل من بیکار نباشن و وقتی میان تو این کلوپ واسه حل مشکلشون اومده باشن و با اینترنت دایلاپ باهزار زحمت یه صفحه باز کنن که جواب مشکلشون رو بگیرن بعد ببینن بازم روز از نو کل کل از نو !!!
آقایون خواهش میکنم بیاید با کمک هم مشکلات دیگران رو حل کنید مثل خیلی از تاپیکهای دیگه که به دست خودتون ساخته شده .
یه لطف دیگه هم بکنید و به این پست من جواب ندید که مقصر کی بوده و کی نبوده هر چی بوده همینجا تمومش کنیم.
یا علی .روزگارتون خوش .![]()
مها اسم برنامه اش blink هستش
بروبچز من یه مشکل دارم این ایکس10
زمان مکالمه وقتی صدای اسپیکرش رو رو ماکزیمم قرار میدم(همون اسپیکری که صدای طرف مقابل میاد)
تو حالت ماکزیمم نویز داره
کسی هست همچین مشکلی داشته باشه ؟؟
چمها اسم برنامه اش blink هستش
يادش به خير اون اوايل با اين برنامه ها كار ميكرديم
ولي ماسه من كار نكرد!
ميگم ريسر جان اين برنامه نياز به ريستارت كه نداره؟ بلافاصله اوكي ميشه؟
من یه پک 300 تایی با هم نصب کردم
یادم نمونده
نه از شوخی گذشته احتیاجی به ریستارت نداره مثل مرد تا نصب میکنی کار میکنه![]()
من چه رنگی بگیرم =(( !!!
سفید عقبش نازه سیاه جلوش
فک کنم سفیدش عشقی تر باشه !
البته اگه براقی پشتش از بین نره و همچنین خط مط روش تابیل نشه و البته ترک نخوره (مثه آیفون) =(( !!!
یکی نظر بده !
واسه من که نویز ندارهمبارکه
بهراد اگه میتونی مراقبش باشی یا مثلا یه اینویزیبل شیلد بگیری یه نظر من سفیدش قشنگتره.ولی جنس و رنگ بدنش یه جوریه که استعداد خراب شدن کاورش با یه ضربه کوچیک بیشتر از رنگ مشکیه
من یه اینویزیبل شیلد اوووورجیتال گرفتم(بعد اینکه افتاد رو زمین و ...) ولی فعلا دارم از یه کاور استفاده میکنم و اون رو روش ننداختم.
دقیقآ میخواستم بیام همینو بگم که اینویسیبل شیلد میتونه مراقبت کنه؟؟ و چه تریپیه کلآ که تو هم گفتی اینویسیبلبهراد اگه میتونی مراقبش باشی یا مثلا یه اینویزیبل شیلد بگیری یه نظر من سفیدش قشنگتره.ولی جنس و رنگ بدنش یه جوریه که استعداد خراب شدن کاورش با یه ضربه کوچیک بیشتر از رنگ مشکیه
من یه اینویزیبل شیلد اوووورجیتال گرفتم(بعد اینکه افتاد رو زمین و ...) ولی فعلا دارم از یه کاور استفاده میکنم و اون رو روش ننداختم.
الان رو گوشیته ؟؟؟
اصلآ این شیلد رو گوشی تابلو هست یا نه ؟؟ میشه یه عکس بذاری از گوشیت
چجوری رو گوشی سوار میشه ؟
و اینکه محکم هست یا کنده میشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)