ما که بالخره نفهمیدیم Value کامل اومد یا نه ؟اگه اومده لطف کنید و کامل رو که همه مراحل رو در بر میگیره و تستش هم کردید ، اینجا بذارید تا همه استفاده کنند .
ممنون
ما که بالخره نفهمیدیم Value کامل اومد یا نه ؟اگه اومده لطف کنید و کامل رو که همه مراحل رو در بر میگیره و تستش هم کردید ، اینجا بذارید تا همه استفاده کنند .
ممنون
نه اصلا به ایترنت نیاز نیست.
تا حدودی ورژن لانچر مهمه واسه بعضی ها با همه ورژن ها کار نمیکنه.
اصلا نیازی با اینترنت نیست.
__________________________________________________ ______________________
دوست من اصلا نباید از فایلهایی که به اسم کرک قبلا بود چیزی کپی بکنی روی فایل اصلی
1.بازی رو نصب بکن (کرک های قبلی رو نمیخواد کپی کنی)
2.یه یوزر پسورد درست بکن بصورت آنلاین (اینطوری خود لانچر آبدیت میشه اتوماتیک)
3.hosts رو ادیت بکن
4.از اینترنت دیسکانکت بشو
5.فایل server کرک آفلاین رو اجرا بکن
6.فایل نصب شده Assassin's Creed II اجرا بکن تا بازی بیاد
7.برو حالشو ببر
همینطوری میاره ارورهایی که نوشته چیزی نیستن برای همه اینجوریه من کرکی رو که باهاش بازی رو تموم کردم اینه
درست کار میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشی
![]()
![]()
![]()
Last edited by Mohammad_Sn2001; 05-04-2010 at 20:39.
مگه تو این روش به value احتیاج نیست؟؟
اگه هست پس چرا لینک value نذاشتی؟؟
تشکر می کم از همه دوستان که به این پست جواب ندادند.
می دونم اینجا بحث کرک و سرور مجازی اما دیگه این بحث باید با این همه ویدیوهای آموزشی و پست های جور با جور درباره نحوه اسفاده از سرور مجازی فکر کنم دیگه همه متوجه شدند.دوستانی هم که تازه میان و سوال تکراری می پرسن اگه زحمتی نباشه با پست های قبلی نگاهی بکنن مشکلشون حل میشه.
درباره value هم بگم که از دوستان منظورم دوستمون mohamad-sn2001 این بازی رو با این value تموم کردن:
اینم بگم که این value ها فقط واسه بعضی از مراحل کار میکنن.من خودم تجربه کردم میگم.من بازی رو از اول نصب کردم در حالی که در memory 9 بودم و حالا از اول بازی می کنم و وقتی از value های آخری مثل value سکانس 12 استفاده کردم دیدم تو همون مراحل اولیه بازی مشکل ایجاد میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پیشنهادم به دوستان اینه که از اول این تاپیک value هایی که به ترتیب دوستان زحمتشو کشیدن گذاشتن رو دانلود کنن و وقتی از این مشکلا به وجود اومد از اول جایگزین کنن.باور کنین حل میشه.
اگه هم از دوستان مشکل منو حل کنه ممنون میشم.تو صفحه های پیش هم دوستان این مشکل رو مطرح کردن اما کسی پاسخ نداده .
ممنون
چرا هست ولی خود دوستمون اخرین وژن value رو جایگزین کردهمگه تو این روش به value احتیاج نیست؟؟
اگه هست پس چرا لینک value نذاشتی؟؟
سلام
شما فقط 3 مگ باید دان کنید بعد از نت بایین بیرون و فقط اونها رو جایگزین و... بکنید
اینجا آموزش هست نگاه کنید: ( برای چهارمین باره که دارم لینک میدم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یعنی با این کارایی که گفته بود لازم نیست دیگه value بگیرم؟؟
یا این که باید آخرین value رو بگیرم؟
من کلا قاطی کردم
ویرایش:ببخشید حالا فهمیدم.حالا با این value میشه بازی رو تموم کرد؟؟
راسی ی سوال مهم:برای این که این روش درست کار کنه باید چه لانچری داشه باشم؟؟(فقط این روش)
اگه باید لانچر خاصی داشه باشم ممنون میش لینک لانچر رو بهم بدید ممنون میشم
نت فرامورک چیه؟؟تو این روش لازمه؟؟از کجا اینو بگیرم اگه لازمه؟؟
Last edited by Bigwarrior; 05-04-2010 at 20:59.
نت فرامورك نصبه.ولي اون يكيو نميدونم.من اصلا فايلي به نام لانچر ندارم.قضيه چيه؟![]()
شما اگه نگاه کنی دو تا ایکن اصلی بازی هست
که ورژنشون مشخصه
و یکی هم بنفشه که اگر ورژن بنفشه به اون دوتا نخوره بازی بالا نمیاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)