سلام
من مودم کورسس قدیمی دارم.
حتما باید عوض کنم ؟ نمیشه پیچوندشون؟
سلام
من مودم کورسس قدیمی دارم.
حتما باید عوض کنم ؟ نمیشه پیچوندشون؟
همین الان بیشتر ازهزار نفر دارن با مودم خودشون به ایننترنت این شرکت وصل میشن.ازجمله خود من که تیپیلینک دارم.
بگید مودم دارید. شرکت فقط قصدکاسبی اونم با 20 تومن بالاتر از قیمت بازار داره.
منم مودم خودمو دارم...Linksys Wag120...
از دیروز دوباره اینجا سرعتا رفته بالا...دارم با 170 KB دانلود میکنم...عالی...
مرسی که خیالمون رو راحت کردی
من هرچی به خانمه گفتم قبول نکرد!!!! البته مودم خودم اشکال داره بعضی موقع ها ریست میشه!!! قیمت مودم هایی که داره توی بازار چنده؟؟؟؟
سلام دوستان من 2 تا سوال دارم
اول اینکه میخوام سرویس FP1 -9Xرو بگیرم نظرتون در مورد ای سرویس چیه سرعتش خوبه؟؟؟
دوم اینکه من مودم ZYXEL دارم تو دفترچش پسورد وارد شدن به setup رو admin نوشته والی هر کاری میکنم با این پسورد وارد نمیشه حالا باید چی کار کنم؟؟؟؟![]()
يعني چي ميتونم بگم مودم دارم و فقط شما خط منو رانژه كنيد ، بقيه كارها حله؟؟
اصلا يك سوالي مگه اونها ميان خونه مودم رو چك كنند؟
از خیلی وقت پیش پارس تصمیم گرفت گه مشترکین فقط از خودش مودم بخرن نه از جای دیگه.
حدود2 سال پیش یعنی اونموقع که تازه بساطش رو توی منطقه جماران پهن کرد من واسه ینفر درخواست دادم که همه چی میزون بود الا مودم چون اونا قبلا شاتل داشتن و مودم 3com رو شاتل داده بود ولی هرچی گفتم مودم دارن گفتن نمیشه آخرش معلوم شد که بخش پشتیبانی بدلیل بیسوادی فقط مودمهای خودش رو میتونه کانفیگ کنه نه مودمهای دیگه که اصلا ندیده بخاطر همین گفتم من خودم همه کارهاش رو میکنم ولی باز زیر بار نرفتن گفتن برو از جای دیگه سرویس بگیر جای دیگه هم پورت نداشت واسه همین مجبور شدیم مودم هم بگیریم بذاریم کنار![]()
من مودم كورسس دارم (قديمي) و كانفيگ نداره. يعني فقط پورت usb داره و اصلا هم آدابتور نداره. خيلي قديمي هست . من اول از آسياتك گرفتم و الان با صبانت هم سازگاره. و مثل مودم ايسوس 602 كه دارم كانفيك نداره.
يعني فقط وصل ميشه و تمام
و خودم تمام مراحل نصب رو هم انجام ميدم
بازم به نظر شما گير ميدن؟
سلام من هم این ماهم تموم شه کوچ میکنم به پارس
فقط یه سوال چند روز طول میکشه رانژه کردنش؟ آخه من سه سال و خورده ای پیش یه ماه ازشون سرویس داشتم یک ماه طول کشید رانژه کنن!
مودم هم از خودشون گرفتم که نیم بها دادن یعنی 24500
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)