با سلام
یکی از دوستان گفت یه مودم اومده که فلش مموری بهش میخوره و لینک بهش میدی برات دانلود میکنه بدون اینکه سیستم روشن باشه میشه اسمش رو بگین تا بگیریم
ممنون
با سلام
یکی از دوستان گفت یه مودم اومده که فلش مموری بهش میخوره و لینک بهش میدی برات دانلود میکنه بدون اینکه سیستم روشن باشه میشه اسمش رو بگین تا بگیریم
ممنون
من بودم که گفتم عزیز
ولی هنوز بار این مودم به ایران نیومده
اگه برسه حتما اسمشو میازرم
راستش یکی از بچه ها روفرستادیم برای تحقیق خودش میخواست بخره و یه مدل رو فروشنده گفت که دانلود منیجر داره ما رفتیم تحقیق کردیم اون مدل ظاهرا دانلود منیجر نداره ولی یکی دو مدل دارند وارد میکنند که هم تورنت میخوره هم دانلود مینجر داره و دیگه نیازی نیست سیستم رو یه سره روشن بزاری هارد رو وصل میکنی به مودم و خودش دانلود میکنه و فایلهای دانلودی رو روی هارد میریزه.
مدلهایی که الان هست N13 هست که قیمت حدود 200 داره و نمیصرفه بزارید مدلهای جدید بیاد
چرا ؟ چون USB3 داره جایگزین پورت USB2 فعلی میشه و پورت usb3 برق بیشتری داره و باعث میشه که دیگه نیازی به اداپتور مخصوص برای هارد اکسترنال ( در هاردهای ظرفیت یک ترا به بالا ) نداشته باشیم و پس باید صبر کنید پورت usb3 رو بخریم چون جدیدتره و تکنولوژیش جدیدتره و هارد های ظرفیت بالای 4 ترا و .... هم جایگزین 1ترا های فعلی بشوند و اداپتور هم دیگه حذف بشه .
و صرفه خرید با این محصول خواهد بود.چرا که ظرفیت بیشتر و بدون نیاز به برق اداپتور و برقشو از خود مودم میگیره
اگر این کار انجام بشه انقلابی در صنعت دانلود خواهد شد !)
من نمی دونم چرا شما اینقدر نگران روشن موندن سیستم درشب هستید؟ مگه اینجا اروپاست .من یه پاور 1200 وات ترمالتیک و 24 ساعته برای دانلود روشن می زارم. گور پدر بابا برقی.تا هروقت پول دستم اومد یه لپ تاپ بخرم.
آقا سرعتش چه طوره؟ دوستان میشه بگید ارزش گرفتن از شرکت های ثانویه بیشتره یا مخابرات؟ .....up........
جناب king designer شما الان راحت با کانکشن مودمتون وصل میشید؟
اگه میشه طریقه کانفیگتونو بگید چون مودم من هم asus هست و شباهت داره به مدل شما.واسه من همش مینویسه ppp connection is down.
مثلا من نمیدونم IGMP یا UBR چیه.
ممنون
راه حل جامع برای مشکلات دیسکانکتی ، ارورهای هچل هفتی سرویسهای مخابرت
سلام
ساعت 8 زنگ زدم پشتیبانی گفتم برای اخرین بار !!! بریم خودمونو بندازیم توی چاه شاید فرجی شد !
خیلی محترمانه اسم و شماره گذاشتیمو کلید 9 رو زدیم تا صدامون خوب ضبط بشه .
تو دلم گفتم اگه تا فردا زنگ زدی زدی نزدی یک حالی ازت بگیرم.
اقا کسی به اینها زنگ زده ؟
همین 1 ربع پیش بهم زنگ زدند بیچاره چه ادم محترمی هم بود بنده خدا یه ساعت مارو برد توی اینترنت اکسپلورر وقتی مطمئن شد که خبری نیست گفت یا سیستم داغونه یا مودمت برو مودم رو ریست کن . منم رفتم ریست کردم ولی کامل ریستش کردم فریم ویر دستگاه پرید !!!!! خوشبختانه یه نسخه پشتیبان داشتم که جدیدترین نسخه برای مودمم بود.
اقاهه میگفت تا حالا گزارشی نشده ؟ ببینم کسی تاحالا زنگ نزده ؟ عجب !!!
رفع مشکلات :
برای کار با این سرویس مخابرات باید همه تنظیمات رو به حالت pppoe دربیارید
قبل از همه چیز باید فریم ویر دستگاه رو آپگرید کنید ( ما که کردیم و شد *)
2- وقتی که کامل اپگرید شد دستگاه رو خاموش روشن کنید و یه کانکشن pppoe بسازین به هیچ چیزی تیک نزنین
تنظیمات هم که بلدین؟
vpi=0
vci=35
همین جوری next next برین جلو تا اخر که سیو و ربوت میکنین و تنظیمات رو ذخیره میکنین.
حالا باید برید توی قسمت تنظمیات کارت شبکه در قسمت DNS ها این مقادیر رو وارد کنید
preffered dns server = 217.218.127.104
4.2.2.4 = alternate dns server
.
خوب وقتی که همه این کارا رو کردید یه ریستارت از مودم بکنید و خاموش روشن که شد برید حالشو ببرید
تو سایت ایسوز برای am604 هیچی برا دانلود نیست .تو فایل فریمور رو ازکجا گرفتی؟ در ضمن اون DNS مخابرات بی تاثیره قبلا تستش کردم.
خوب دیدی خدا رو شکر مشکلت حل شد . زود عصبانی نشو و تا می تونی خودتو کنترل کن این طوری زندگی برای خودتم بهتر می شه
2 تا سوال:
1-مودم رو از کجا میشه آپدیت کرد؟یهو از کار نیفته؟!!
2-این تنظیمات کارت شبکه رو از توی device manager باید بریم تغییر بدیم؟
راستی یادم رفت هنگام ایجاد یک کانکشن جدید در طی مراحل تنظیمات رو دست نزنید و مقادیر زیر رو هم مد نظر داشتهباشید
service category= ubr without pcr
به بقیه تنظیمات هم کاری نداشته باشید
ظاهرا با همینباید سوخت و ساخت
راستی این مشکل دیسکانکتی در هنگام دانلود نکرد هنوز پاربرجاست همین الان دیسکانکت شدم !!!
ولی قطعی دیگه ندارم
اون قطی که مثل الان 4 ساعت قطع بودم رفع شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)