آقا چرا پستهای من نشون داده نمیشه؟
آقا چرا پستهای من نشون داده نمیشه؟
دوست من ----- سه بعدی دومیلیون
نه دوست من اگه میخوای یه چیز خوب و ساده و کارای خوب داشته باشه و باهاش ازشیرینگ اینترنتی استفاده کنید اول استرانگ 4902 را بشما پیشنهاد میدم
ولی اگه یه چیز باحال و عالی میخوای ایکس کروز 400 پلاس را بشما معرفی میکنم رسیوری عالی هستش
قیمتها هم ایکس کروز 310 و 4902 استرانگ هم 330 هزارتومان هستش با سی پی یو عالی
در مورد فلیپس اینکه تا خر عمر باید قید تله تکست زا بزنیم بحرحال همینه دیگه درااین مورد بحث شد فراوان هر برندی کابر خودشو میطلبه من اصلا بدنبال امکانات نبودم یه چیز فول با کیفیت عالی میخواستم اونم فلیپس بود که پیداکردم و به رویاهای خودم رسیدیم
ولی شمما اگه شارپ خرید میکردید بد نبود ازامکانات و ویژگیهاش استفاده میکردید برند عالی هستش
Last edited by zxcvbnm12; 01-05-2012 at 23:49.
دوستان عزیز به دلیل مشکلات احتمالی لطفا در مورد رس * یور صحبت نکنید که تاپیک دچار مشکلی نشود.
دوستان کسی میتونه در این مورد راهنمایی کنه؟
با یه گیرنده دیجیتال مستقل بقیمت 80 تومن هم میتونین با اتصال USB هر نوع فرمت فیلم بهمراه زیرنویس نگاه کنین و هم به تلتکست دسترسی خواهید داشت.
من خودم گیرنده دنای ----T مدل STB327HD رو پیشنهاد میکنم، که خودمون جدیدا خریدیم، پردازشگرش خیلی قویه، رزولوشنش 1080p هست، و همزمان می تونه یه کانالو پخش کنه و یه کانال دیگرو روی USB ضبط کنه.
کیفیت، سرعت و فرمتهای تصویری که ساپورت میکنه واقعا عالیه و برای حل مشکل تلتکست و فرمت های فیلم واقعا عالیه.
همچنین ساخته ایرانه و یکسال گارانتی و 60 ماه پشتیبانی محصول داره.
در مورد تفاوت ها باید بگم بلی.. مدل جدیدتر فیلیپس سری 9 هزار مشخصات قوی تری داره ولی از اونجایی که شما گفتی که می خوای سایز 40 یا 42 باشه باید بگم 9706 کوچکترین اندازه اش 46 اینچ است.اگر سایز 40 می خوای باید روی همون 9705 فکر کنی اما اگه سایز 46 و هزینه بیشتر رو می تونی تقبل کنی 9706 گزینه مناسبی هست. در هر حال هر دو مدل مشخصات خوب و تصاویر و صدای فوق العاده ای دارند.
دوستان نظرتون نسبت به ال ای دی مدل "32 PFL5606 چيه؟قيمتش 780 تومان توی بانه!ارزش خريد داره؟
می خوام به عنوان مانيتور ازش استفاده کنم،يعنی همش به کامپيوترم وصل باشه با HDMI
کسی اگه قيمت تهرانش رو داره بگه بی زحمت
سلام
اون روز من یه رس*ور از دوستم قرض گرفتم تا امتحانش کنم اچ دی بود ولی آیکونی که برای رس*ور خودم در ex1 تعریف کرده بودم کار نکرد مجبور شدم برای جدیده یه آیکون جدیدی تعریف کنم . حالا میخوام بدونم راه حلی هست که بتونم این آیکون جدید تعریف شده رو حذف کنم . مدل من 8605 است .
به عنوان یه تلویزیون و همچنین با در نظر گرفتن آیتم قیمت، انتخاب خوبیه... اما در مورد اینکه چقدر برای یه مونتیور کامپیوتر هم کارایی داشته باشه... موضوع دیگه ای هست... در مورد قیمت هم فکر نمی کنم این مدل در حال حاضر تو تهران موجود باشه..... اگه مونیتورهای فیلیپس رو هم بخوای فکر کنم بتونی تا 24 اینچش رو تو تهران پیدا کنی... یادمه یه مغازه تو پاساژ ایرانیان (میدان ولیعصر) یه سری از اجناس فیلیپس از جمله مونیتور رو هم داره.....
دوستان من بالاخره مدل 9705 رو گرفتم واقعا" چیز معرکه ای هستش هیچی کم نداره خدا رو شکری فقط مشکلی که دارم اینه که
1-چطوری تصاویر سه بعدی ببین؟ البته عینک بهم داده اما مثل اینکه نرم افزار میخواد به led اضافه گنی تا بتونی سه بعدی رو ببینی
2- وقتی خواسم ال ای دی رو بگیرم فروشنده یه sound bar هم بهم داد اما من نمیتونم راه اندازی کنم. فیشهای قرمز و سفید رو درست به پشت ledوصل کردم 2 تا فیش دیگه هم داره که یه فیش مشکی coaxial داره که نمیدونم به کجای ledوصل کنم . یه فیش مشکی دیگه هم مال mp3هستش که اونو هم نمیدونم به کجا وصل کنم.
میشه دوستان در مورد این 2 مشکل کمکی کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)