تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 76 اولاول ... 1858646566676869707172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 754

نام تاپيک: Fallout: New Vegas

داره خودمونی میشه khabgard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان سلام

شما چه جوری اینو بازی کردید ؟من هی گیر میکنم همه جاش خوب حالا سالون که گفتید رفتم یه خانومی بود باهاش حرف زدم اومدم بیرون اونم بیرون بود یه اسلحه هم بهم داد حالا دوباره نمیدونم کجا برم چی کار کنم -این نقشه ای چیزی نداره که آدم ماموریتشو بدونه ؟خوب مثلا من از کجا بدونم الان کجا باید برم حالا اینم بهم بگید بقیشو چی کار کنم ؟
    وقتی باهاش صحبت می کنی بهت میگه باید یه سری تمرینات ببینی ( تا اون جا که یادمه سه مرحله بود ) برای قسمت اول هم باید دنبال زنه بری پشت یه خونه (یکم بالاتر از سالن) برای تمرین تیراندتری به چند تا بطری شلیک کنی . برای نقشه دکمه tab رو میزنی pipboy باز میشه سه قسمت اون پایین هست تو قسمت data دو گزینه برای نقشه هست world map ,local map که جایی رو که باید بری مشخص کرده . ماموریت هارو هم تو قسمت quest می نویسه .
    .

نمیشه کاری کرد که خودمون فرمانده وگاس بشیم ؟

2. این کاربر از khabgard7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

وقتی باهاش صحبت می کنی بهت میگه باید یه سری تمرینات ببینی ( تا اون جا که یادمه سه مرحله بود ) برای قسمت اول هم باید دنبال زنه بری پشت یه خونه (یکم بالاتر از سالن) برای تمرین تیراندتری به چند تا بطری شلیک کنی . برای نقشه دکمه tab رو میزنی pipboy باز میشه سه قسمت اون پایین هست تو قسمت data دو گزینه برای نقشه هست world map ,local map که جایی رو که باید بری مشخص کرده . ماموریت هارو هم تو قسمت quest می نویسه .
    .

نمیشه کاری کرد که خودمون فرمانده وگاس بشیم ؟
    نه نمیشه ...

4. این کاربر از vegas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تو ماموریت ant misbehavin که زیر شاخه ماموریت volare هست گیر کردم باید برم تو یه پایگاه تا ant هایی که اونجا هستنو بکشم امابرای ورود به اونجا کلید میخواد و کلیدشو بای از کجا پیدا کرد ؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

سلام
    من تو ماموریت ant misbehavin که زیر شاخه ماموریت volare هست گیر کردم باید برم تو یه پایگاه تا ant هایی که اونجا هستنو بکشم امابرای ورود به اونجا کلید میخواد و کلیدشو بای از کجا پیدا کرد ؟
    با خود همون زنه صحبت کن. سمت راست محل مورچه ها ، بالای یک آهن خرابه ای ایستاده. برو باهاش صحبت کن کلیدو بهت می ده.

7. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Fate2646's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا هرچی باش صحبت میکنم فقط میگه وضعیت مورچه ها به کجا رسید ؟منم میگم تو جریانه . فقط همین چیزه

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

باید کلیدو داده باشه. ببین اشتباهی جایی ننداختیش؟

10. این کاربر از MobinS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه xero.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

والا هرچی باش صحبت میکنم فقط میگه وضعیت مورچه ها به کجا رسید ؟منم میگم تو جریانه . فقط همین چیزه
    100% کلید رو بهت میده، دقیقا یادمه...

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

آره ، الان رفتم توی ویکی دقیقا خوندم. همون طور که گفتم نوشته بود که خودش کلید رو می گه. احتمالا باگ بازی هست.
    توی قسمت باگ های این مرحله هم چیزی به این شکل ندیدم. 4 باگ اشو نوشته بود ، ولی این نبود.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

يه خبر در مورد DLC ها:
    سه DLC جديد براي Fallout:New Vegas‌ در اره است/تاييد Dead Money‌ براي PC و PS3
    Bethesda اعلام كرد اولين DLC بازی Fallout: New Vegas در روز 22 فوريه ( حدود 17 روز ديگر‌)‌ برای PC و PS3 منتشر خواهد شد.
    Dead Money از روز عرضه در اواخر دسامبر 2010 به طور انحصاری برای X360 در دسترس بود.
    هم‌چنين Bethesda تاييد كرد سه DLC جديد برای بازی طی ماه‌های آينده عرضه خواهند شد. اين DLC ها به طور همزمان برای‌ X360, PS3 و PC عرضه خواهند شد.
    ماه قبل، جستجوگران اينترنتی نام‌هایی را توسط Zenimax، كمپانی صاحب Bethesda كشف كردند كه می‌تواند نام DLC های بعدی اين عنوان باشد.
    "Honest Hearts" هم‌اكنون به عنوان يك گرافيتی داخل محيط بازی به چشم می‌خورد. به همان شكل كه Dead Money در داخل بازی معرفی شده بود.
    دو نام ديگر "Lonesome Road" و "Old World Blues" هستند. اين‌ها نام‌‌های احتمالی DLC های بعدی Fallout : New Vegas هستند.
    منبع: bazyrayaneh
    منبع اصلي:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Leon-117; 05-02-2011 at 14:51.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

بالاخره تمومش کردم واقعا آخرش خیلی جالب بود ولی من نمی دونم چرا بعد پایانش نمی تونی بازی کنی این چه وضعشه.بهرحال من طرف ncr رو گرفتم ولی نمی دونم آخرش خوب تموم شد یا نه.مثلا اخر بازی میگه
      محتوای مخفی: ادامه 
    ncr مالیات سنگینیو برا شهرا میزاره با بعضیا وارد جنگ میشه ولی امنیتو تو شهرا برقرار می کنه
    کس دیگه ای با ncr بازیو تموم کرده؟
    راستی این black mountain آخرش چی میشه؟اونجارو ncr سر به نیست می کنه؟
    Last edited by neon_91; 05-02-2011 at 15:09.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •