یه سوال خیلیییییییییییییییییییییی یی مهم :
دلیور پیامک ها توی این گوشی مثل جاوا های سامسونگ به صورت پیامک میاد یا بالاخره درستش کردند؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
یه سوال خیلیییییییییییییییییییییی یی مهم :
دلیور پیامک ها توی این گوشی مثل جاوا های سامسونگ به صورت پیامک میاد یا بالاخره درستش کردند؟
اوکی من چون با دوربین دیجیتال میندازم نمیدونستم حجمش اینقد پایینهاصلش بود دیگه! پانوراما رو 1280x960 می گیره (هر لَت رو). و کلا هر عکس پانورامای کامل حدودا می شه 3 مگاپیکسل. می گم حدودا چون برای این که عکسارو مچ کنه بای یه مقدار از اطراف عکس بزنه، برای همین عکسا یه ذره اختلاف اندازه دارن.
عکس های تکی هر کدوم حدودا 1.5 مگن. یعنی تقریبا سه برابر اینا.![]()
پیامک همون اس ام اسه دیگه؟آره ولی من مشکلی باهاش ندارم:
(الان دوستان آیفونی دادشون در میاد!)
سهند جان چندتا sms میگیره ؟ محدودیت نداره که ؟
جاوا رو مموری کارت نصب میشه مثله برنامه های خودش ؟
متوجه نشدی فرمت برنامه هاش چیه ؟
مرسی. یعنی مثل آیفون حالت چتی داره؟ قسمتی (مثل Log تو گوشیهای سیمبین ) داره که همه تماسهای انجام شده با مدت زمانشون رو هم بزنه؟
![]()
از 2 گیگ حافظه ی داخلی 550 مگ (!) برای مسج ها رزرو شده. که البته می تونن رو مموری کارت هم ذخیره بشن.
احتمالا، بعدا مموری رو با رم ریدر می بینم می گم.
هر برنامه ای یه فایل .app و یه فایل کوچیک app.img داره. فقط مسئله اینه که برنامه ها باید یا از طریق kies دانلود بشن یا با خود گوشی دانلود بشن. خودم تست نکردم ولی عزیزان خارجی گفته بودن کپی کردن جواب نمی ده. که البته فکر کنم یه راهی برای گول زدن kies پیدا کرده بودن.
در کل مثل هر گوشی دیگه باید منتظر روت، هک، جیلبیرک یا هرچی که اسمش هست باشیم.
(من آن روزی را می بینم که گوشی خویش را روشن کرده و از بین بادا، اندروید 3 و ویندوز 7 یکی را انتخاب نموده و حال می کنیم)
بعله...
دستت درد نکنه سوالات رو جواب میدیراستی یک سوال مهم دیگه : راحت تو جیب جا میشه گوشی؟ یا حتما باید تو دست گرفت؟
با gps هم کار کردی؟ چه جوریاست؟
در ضمن این وبلاگ هم راه اندازی بشه خیلی خوب میشه. اونایی که زبانشون خوبه دریغ نکنند
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by moslem47; 05-07-2010 at 18:29.
اینم از اون حرفا بودا
ال سی دیش 3.3 اینچه من اچ دی2 4.3 اینچی رو می ذاشتم تو جیبم این که دیگه ....
سلام بچه ها..... دیروز من هم با این گوشی کار کردم تو علاءالدین......اول همه که صفحهش ماشالله خیلی با کیفیت بود و عینهو روزنامه بود!!! یکم آسفالت بازی کردم خیلی حال داد، هم گرافیک خیلی بالایی داشت و هم خیلی روون.......سرعتش هم که عالیییییییی!!! برای مثال تو زوم کردن (مالتی تاچ) عین آیفون بدون یه ذره مکث زوم میکنه!
راستی اونجا کیفیت ال سی دی رو (تو ماکزیمم کیفیت و روشنایی) با گوشیم هم (GC900) مقایسه کردم....![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)