تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 2199 اولاول ... 1858646566676869707172781181685681068 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آپديت آنتي ويروس:

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

دوستان من قصد سرویس گیری از مبین نت رو دارم ...
    کیفیت سرویس Wi Fi چطور هست؟
    من بیشتر میخوام از وای فای به عنوان اکسس پوینت و برای کنسول هام استفاده بکنم ... خوبه ؟
    با سلام
    دوست عزيزم خوب كه خوبه، اما فعلا نوسان و قطعي به نظر ميرسه سرويس وايمكس زياد داره
    اكثر كاربران ازش ناراضي هستن

موفق باشيد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من ديشب سا عت 11:30 با اين شماره 02183868 تماس گرفتم البته با موبايل و سريع به اپراتور صحبت كردم . گفتم كي سرويس من فعال ميشه گفتن هفته اي ديگه از طريق نمايندگي تون باهاتون تماس ميگيرن. اما من سريع به اپراتور وصل شدم كه براي اولين بارم بود. اما اگه اينطوري كه شما ميگيد پشتيبانيشون ضعيفه اين كه خيلي بده. ديگه نبايد از ايرانسل توقعي داشت.

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

سلام به تمام دوستان منهم امروز سرویسم وصل شد خداوکیلی سرعت عمل مبین نت خیلی بالاست 4 روز نشد که سرویسم وصل شد فقظ اگر میخواهید ثبت نام کنید مودم داخلی نگیرید منظقه ما تحت پوشش مودم داخلی بود یعنی تو نقشه وسظ منظقه نارنجی بودیم منم ( مودم داخلی وای فای ) گرفتم اما هر کاری کردیم کانکت نمیشد با اینکه پنج تا انتنم پر بود امروز زنگ زدم نمایندگی بهارستان به اقای محمدی جریانو گفتم یک ساعت نشد که یه مودم خارجی فرستاد تو اطاق طبقه همکف سیگنالش تا ته چسبیده

5. 2 کاربر از reza-ps3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

منم بعد از سه روز از وصل شدن سرویسم گذرم به پشتیبانی خورد!
    همون بار اول که زنگ زدم خیلی سریع به اپراتور وصل شدم!
    بهش گفتم امروز خصوصا از ساعت 2 بعد از ظهر به بعد چرا سرعت اومده پایین ، گفت این دو روز اینجوریه و شنبه درست میشه! ( حق دارن دیگه الان مم لکت اوضاعش ا م ن ی ت ی شده!)

---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------

سلام به تمام دوستان منهم امروز سرویسم وصل شد خداوکیلی سرعت عمل مبین نت خیلی بالاست 4 روز نشد که سرویسم وصل شد فقظ اگر میخواهید ثبت نام کنید مودم داخلی نگیرید منظقه ما تحت پوشش مودم داخلی بود یعنی تو نقشه وسظ منظقه نارنجی بودیم منم ( مودم داخلی وای فای ) گرفتم اما هر کاری کردیم کانکت نمیشد با اینکه پنج تا انتنم پر بود امروز زنگ زدم نمایندگی بهارستان به اقای محمدی جریانو گفتم یک ساعت نشد که یه مودم خارجی فرستاد تو اطاق طبقه همکف سیگنالش تا ته چسبیده
    مبارک باشه!
    برای منم روز پنجم کاری بعد از ثبت نامم توی نمایندگی ، نصاب اومد و سرویسم وصل شد!
    جالبه برای منم توی اتاق با مودم خارجی سیگنال داد ، دیگه نبردمش بیرون!
    کدوم سرویس رو گرفتی؟
    تا روز شنبه ممکنه یخورده سرویست دچار اختلال باشه که از روز شنبه بعد درست میشه! بخاطر همین بهت نمیگم که از سرویست تست بذار!

7. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahanramzi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما کدوم مودم رو گرفتی ؟ و چه سرعتی رو گرفتی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من امروز مودم اوت دور گرفتم قرار که تا چند روز دیگه بیان وصل کنم
    نا گفته نمونه که خودم برای گرفتن تست آنتن مودم بردم بالا پشت بوم اما جالبه که چراغهای روی آدپتور که از 0 تا 4 هست یکبار روی 1 یکبار روی 2 یکبار روی 3 یکبارم روی چهار 4 روشن و خاموش میشه ولی ثابت نمیشه در صورتی که منطقه ما روی نقشه خودشون سبزه می خواستم بدونم اگر چنین وضعیتی باشه یعنی اشکال گیرندگی دارم؟

پروفشنال hamijoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ღღIn ThE HeAvEnღღ

پيش فرض

نا گفته نمونه که خودم برای گرفتن تست آنتن مودم بردم بالا پشت بوم اما جالبه که چراغهای روی آدپتور که از 0 تا 4 هست یکبار روی 1 یکبار روی 2 یکبار روی 3 یکبارم روی چهار 4 روشن و خاموش میشه ولی ثابت نمیشه در صورتی که منطقه ما روی نقشه خودشون سبزه می خواستم بدونم اگر چنین وضعیتی باشه یعنی اشکال گیرندگی دارم؟
    نه عزيز مشكل از مودم و اين چيزا نيست ميان فركانس ميدن واست بعد ثابت ميشه رو يكي از اعداد ...

اگه ميخواي تست كني پ.خ بده فركانساشو بهت بگم ...

داره خودمونی میشه reza-ps3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    forum.p30world.com تهران

پيش فرض

منم بعد از سه روز از وصل شدن سرویسم گذرم به پشتیبانی خورد!
    همون بار اول که زنگ زدم خیلی سریع به اپراتور وصل شدم!
    بهش گفتم امروز خصوصا از ساعت 2 بعد از ظهر به بعد چرا سرعت اومده پایین ، گفت این دو روز اینجوریه و شنبه درست میشه! ( حق دارن دیگه الان مم لکت اوضاعش ا م ن ی ت ی شده!)

---------- Post added at 04:21 PM ---------- Previous post was at 04:16 PM ----------

مبارک باشه!
    برای منم روز پنجم کاری بعد از ثبت نامم توی نمایندگی ، نصاب اومد و سرویسم وصل شد!
    جالبه برای منم توی اتاق با مودم خارجی سیگنال داد ، دیگه نبردمش بیرون!
    کدوم سرویس رو گرفتی؟
    تا روز شنبه ممکنه یخورده سرویست دچار اختلال باشه که از روز شنبه بعد درست میشه! بخاطر همین بهت نمیگم که از سرویست تست بذار!
    سپاس دوست عزیز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سرويس من 256 با حجم 5 گيگ است سرعت من در حال حاضر:

---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:41 PM ----------

دوست عزيز مودمت را بيار تو خونه وصل كن به كامپيوتر و دانلودت را تست كن. اينطوري مشخص نميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •