من نامحدود تهران دارم با همون شرایط که I-Tech گفتن و خیلی راضیم، وقتی سرعتش ثبات داره خوب مسلمه که بهتره...برای استهلاک و مسایل اینچنینی هم دیگه دست خودمونه، میتونیم سیستم رو کمتر روشن بزاریم، ولی در عوض میتونیم در هر ساعت از شبانهروز که نیاز داریم بریم، و همونقدر و حتی بیشتر از اینترنت محدود شبانه دان/آپ کنیم.
نامحدود مخابرات با بقیه ISPها خیلی فرق میکنه و خیلی ارزانتر و بدون مشکلات اونهاست.
ساتیا شبانهاش افتضاح شده....حدود 40 کیلو میانگین شبی 600 مگ دانلود، اونم با سرویس 1 مگ!....
وقتی باهاشون صحبت میکنی اینجور حرفها رو میشنوی میگن مال شما خوبه... 10 کیلو هم داریم...و یا لابد یکی تو محلتون مثل خودتون دانلودره! و یا شب شیرینگه و هیچ تضمینی تو سرعتت نیست...
بهشون گفتم من 3-4 ساله مشترکم چرا اینطوری نبود؟اگه مشکل شبکه است چرا راس 7/5 صبح تا 1/5 شب میشه 220کیلو. و از همه مهمتر من 3 گیگ بخرم 27 تومن مگه عقلم کمه؟ من 1مگ گرفتم که به تناسبش سرعت شبانهام هم خوب باشه...جوابی ندارن و تلویحاً میگن همینی هست که هست، و به نظرم مشترک زیاد گرفتن موندن توش...
در عرض دو ماه اخیر200 شد 150 بعد 100 بعد 80 حالا 40 !شبها مثل دایالآپ پیج باز میکنه.
صد در درصد ماه دیگه میرم مخابرات...همین سرویسهای محدودش...نامحدود هم آمد میرم روی اون.( که احتمال زیاد همه مشترکین نامحدود میشن- چون فکر میکنم بطور کلی مخابرات محدودش رو جمع میکنه)