در مورد سريهاي جديد دوستان بايد بگم متاسفانه جز SLIME شدن چيزي نديديم
به مراتب B650 نسبت به C630 و حتي LED C6500 فكر ميكنم بهتر تصويرش
در مورد سريهاي جديد دوستان بايد بگم متاسفانه جز SLIME شدن چيزي نديديم
به مراتب B650 نسبت به C630 و حتي LED C6500 فكر ميكنم بهتر تصويرش
آقا C630 کجا دیدی؟ مگه وارد شده اصلاً؟
محتوای مخفی:
ممنونم عزیز ار توضیحات مفیدت
خودمم دلم با پاهر خوشکلتر سامسونگه ولی اکثرا میگن پلاسما فقط پاناسونیک که من جز توی سری G برتری کیفیت احساس نکردم نسبت به این مدل و فقط توی توضیحات تفاوتشون واضح بود!
البته اون اختلاف قیمت هم من پرسیدم سینمای tz125 هدیه میدن که 220/230 خودشون برش میدارن و قیمتشون تقریبا بدون هدیه یکیه!
یه سوال
فایل ارتقا این تلویزیون رو از کجا باید گرفت
و اینکه آخرین ورژن الان چنده و این عدد کجای منوی مخفی نوشته شده
به ناریخ 27 فوریه 2010 آخرین فریمور ورژن اروپائی . برای فهمیدن تاریخ و ورژن فریمور وارد منوی مخفی بشید . در همون صفحه اول در قسمت Option ورژن و تاریخ فریمور مشخص هست . موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره دوست عزيز
در خيابان سعدي مشهد
پاساژ بهزاد
فروشگاه سامسونگ
انتهاي پاساژ
![]()
مطمئنی C630 بود چون چند وقت پیش که سامسونگ سری جدید رو آورده بود من جمهوری رفتم ولی خبری از سری C6xx نبود. قیمتش چقدر بود؟
اين سايت انگار به تنهايي چيزي توش نيست
من آدرسي رو ميخوام كه ليست همه مدلها رو داشته باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فكر ميكنم حول و حوش 1600 بود 40 اينچ
آدرس قبلی آدرس مستقیم دانلود فریمور بود . البته شما باید دقت کنی حتما فریمور سایز تلوزیون خودت رو بگیری .
این آدرس برای تمامی مدل هاست که به قسمت دانلود هر تلوزیون و از اونجا فریمور رو انتخاب کنبد .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دقت کنید که فریمور ورژن اروپایی تفاوت اساسی با ورژن آسیایی دارد و نمی شه فریمور اروپاپی رو روی ورژن آسیائی بریزید . برد مادر این دو ورژن با هم تفاوت دارند .
اگر ورژن پنل شما آسیائی هست از سامسونگ گلوبال مالزی رو انتخاب کنید . در عین حال بعضی دوستان برای مشکل فونت تلتکست از سایت امارات فریمور رو می گیرند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)