یعنی کسی نمی تونه کمک کنه!؟
یعنی کسی نمی تونه کمک کنه!؟
سلام دوستان خواهش میکنم کمکم کنید امان از این عینکسازهای نفهم بی شعور اقا من عینکم چند ساله استفاده میکردم استیگمات 5 هر دو چشم مقداری هم ضعیفی حالا عینک قبلیم دستش خراب بود بردمش از روش فروشنده شمارش رو برداشت یه عینک جدید گرفتم حالا که میزنم اصلا باش تار می بینم بعد جالبه عینکو چند سانت از روی بینی بلند میکنم همه چیز صاف میشه دقیقا عین عینک قبلیم می بینم. بعد میبرم پیش فروشنده میگه دقیقا با عینک قبلیت یکیه اینقدر باید بزنی تا عادت کنی بابا زبون حالیش نمیشه اخه سردرد میگیرم باش فکر کنم یا توی استیگمات یا توی محور اشتباه کرده زیر بار نمیره دوستان چکار کنم؟ من چشمام واقعا ضعیف و حساسه عینک اگه کاملا با چشمم مچ نباشه اصلا نمیتونم تحملش کنم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
یا باید ببرید پیش دکتر یا یه عینک ساز دیگه بزاره زیر دستگاه ببینه شماره ها و محورها و فاصله کانونی یکی باشه. به دکتر بدی بهتره بعد بگو تو نسخه بنویسه تعویض شود بعد ببر پیش همون عینکسازه که برات ساخته مجبوره رایگان عوض کنه.
سلام
دوستان کسی قیمت عینک انتی رفلکس رو داره؟
نت که زده 24000 اما نمیدونم اصله یا نه!
سلام
دوستان با الکل میشه شیشه عینک رو تمیز کرد؟ خرابش نمیکنه؟ البته جنسش پلاستیکه![]()
با سلام
امروز بنده به دلیل تاری چشم که حدود یک سال هست زیادتر شده به چشم پزشک مراجعه کردم و متاسفانه قبل از این به دلیل مشغله کاری و سهل انگاری این کار رو انجام نداده بودم!من در شهرستان هستم و دکتر متخصص خوب پیدا نمیشه پیش یکی رفتم که در جمع 2دقیقه طول کشید تا عینک رو تجویز کنه و خداحافظ بدون اینکه کوچکترین اطلاعاتی بهم بده!بعد از مراجعه به این بروم دیدن هیچ اطلاعی در این باره ندارم!الان چشم راست من آستيگمات داره و شماره 1.25و چشم چپ .25.من قبل این فکر میکردم من فقط باید یه فریم خوشگل پیدا کنم و عدسی رو هم استاندارد درست میکنن میدن!!سوالی که بنده از اساتید محترم دارم با توجه به مشخصات چشم بنده کدوم لنز و فریم تا 250تا300 تومن رو پیشنهاد میدن?البته پایین تر هم باشه بهتره!و اینکه با توجه به اینکه چشم من استيگمات هست لنز شیشه ای یا پلاستیکی?و مارک لنز و مارک فریم با قیمت مناسب و اینکه از کجا میتونم از نت فریم عینک سفارش بدم.چون اینجا قیمتها نجومی هست.من چند تا فریم عینک تام تیلور رو با قیمت 250دیدم واقعا زیبا بودن.ممنون میشم راهنمایی کنید.
از دوستان عاجزانه خواهش دارم با توجه به نزدیکی عید و تعطیلات و اینکه من باید گواهینامه خودم رو تمدید کنم ولی به دلیل ضعف در بینایی تایید نمیکنن.خواهشمندم اگر در امکاناتمان باشه این بنده حقیر رو زودتر راهنمایی بفرمائید.واقعا مطالب این بروم علی الخصوص این پاپیچ عالی هست.
Last edited by sahandgordi; 14-03-2015 at 21:16.
سلام
شیشه یا پلاستیک بودن ارتباطی به استیگمات بودن نداره
شما هم میتونید شیشه بگیرید هم پلاستیک
شماره چشماتون زیاد نیست که شیشه سنگین باشه یا اذیت کننده باشه اما عدسی های پلاستیکی خاصیت های خوبی مثل لایه های ضد اشعه uv دارن...سبکتر هستند و احتمال شکستن ندارن
دیگه انتخاب با خودتونه ولی معمولا الان دیگه کمتر کسی سراغ شیشه میره...
I & G برند خوبیه
فریم هم خیلی فرقی نداره ترجیحا حضوری بگیرید خرید اینترنتی فریم عینک که خیلی سخته!(باید تست کنید به صورتتون میاد یا نمیاد اندازتون هست یا خیر و...)
فریم های معمولی از حدود 110 هست به بالا
و درسته فرضا اصل نیستن ولی دیگه یکی دوسال رو کار میکنن
بنظرم تمام فریم بخرید (یعنی نیم فریم نباشه) که استحکام مناسبی داشته باشه بهتره
دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه
موفق باشید
سلام
من خودم همیشه برای تمیز کردن عینک از الکل استفاده میکنم ، چون بیشترین مشکل شیشه عینک ، چرب شدن شیشه است که با الکل به خوبی تمیز میشوند.
اما الکل برای عینک های پلاستیکی ( کائوچویی) به عنوان سم محسوب میشود.
در بعضی از موارد به محض رسیدن الکل به فریم کائوچویی ، فریم ترک میخورد.
سلام
با عرض احترام نسبت به دوست گرامی
به نظر بنده این جمله «I & G برند خوبیه» کاملا غلطه! به خصوص در مورد عدسی های فتوکرومیک این برند .
شاید اوایل استفاده کیفیتش خوب باشه ولی بعد از یک مدت که در آفتاب استفاده کنید کیفیتش افت پیدا میکند . لایه آنتی رفلکس این برند در طول مدت سه چهارماهه مواج میشود.
اگر نیازی به عدسی های فتو کرومیک یا ترانزیشن ندارید برید سراغ برندهای دیگه مانند اسیلور ، آساهی ، بی جی ، های ویژن. به نظر من اسیلور از همه بهتره و حدود 140 تومان در میاد. البته برندهای فوق عدسی های فتو هم دارند ولی قیمت آنها بالاست.
اسیلور لایه آنتی رفلکس خوب و خوش رنگی داره و در برابر حرارت نسبت به بقیه مواردی که من دیدم از مقاومت بیشتری برخوردار هست. شفافیت بسیار بالایی هم داره.
اگر قرار برندی هم قیمت برند I&G انتخاب کنید بنده برند High Vision را پیشنهاد میکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)