تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 68 از 94 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی من و دوستم از طریق نمایشگاه الکام تو شرکت دات نت ثبت نام کردیم سرعت 1mb که برا من مشکل پیش اومد و مخابرات از این بهونه ها اوورد و گفت خطت pgs است که بنده خدا راستم میگفت اد تو منطقه ما هر چی پرت بود مردو گرفتن که به ما adsl اونم سرعت 1mb نرسه رفیقم گرفت اما سرعتش نوسان خیلی زیاد داره سایتشم که می دو نید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مدرک: کارت یا حکم هیات علمی.....
    من یک چیزی حدود 8 ساعت وقتم رفت... اما الان خلوت شده استقلال... ولی الان 1 ساعت ماکزیم...
    صاحب خط هم باید باشه دیگه درسته؟

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

فقط ای کاش یه خورده به خودشون بیان
    میگه پول حلال چهل شب به ادم وفا میکنه وای به نون حروم ...
    اینها اگر قرار بود به خودشون بیان به اینجا نمیرسیدیم ...

من یه سوال جالب دارم . این 88نفری که به مخابرات رای دادند واقعا چی تو سرویس دهی نت مخابرات دیدند که اینقدر مشتاق سرویس های مخابرات شدند؟ مخابرات ایران یه دزد به تمام معناست و هیچ شکی توش نیست . از قدیم گفتند هر قدر پول بدی همون قدرم آش میخوری . با اینکه شرکت های خصوصی قیمت هاشون نسبت به مخابرات بالاتره ولی سگش شرف داره به مخابرات .
    میخوای بری یه نت از مخابرات بگیری باید پای طرف رو لیس بزنی تا یه 128 ذغالی بهت بده اونم با هزار تا منت و قیافه گرفتن . زمانی هم که برگردی خونه فکر کنم اینقدر تو رو اینور و اونور بردند 30کیلویی وزن کم کردی . جالبه برداشتند رپیدشیر هم ریدند توش ادعای پیشرفت هم می کنند .
    اون مخابرات سلمان فارسی هم که انگار قشنگ وسط بیابون هستش . بویی از اینترنت نبرده تا میتونه ، میخواد از ملت پول دیل آپ بکشونه . هنوزم دست بردار نیستند . میری اونجا یه لیست هستش اسمتو مینویسی که مثلا جون عمشون اگر پورت خالی شد بهتون زنگ بزنند . من اسمم رو فکر کنم قبل از میلاد مسیح نوشتم ولی هنوز خبری نشده .
    همه دارن به سوی خصوصی شدن پیش میرن خیلی جالبه که ما داریم دوباره بر می گردیم سر پله اول . من که واقعا نمیدونم چی دیگه باید گفت ....
    اسم خودشون هم گذاشتند دولت الکترونیک
    اون تعدادی که به مخابرات رای دادند ، بدون شک مهمترین دلیلش قیمت سرویس های مخابرات هست . منتها این دوستان فکر این قضیه رو نکردند که وقتی یک دفعه خود مخابرات با این قیمت وارد میدان میشه ، اونهم در مملکتی که سیاست دولت (یا بهتره بگم حکومت) بر مبنای اعمال محدودیت هر چه بیشتر هست ، چه معنی میتونه داشته باشه .

آخه اون شركت هاي خصوصي هم فايده اي نداره اون وضع شاتل كه اونقدر افتضاح شده دارن براش شكايت جمع مي كنن. فقط اسكناس رو مي شناسن كافي پولو به حسابشون بريزي يه دقيقه بعد بري پهلوشون مي گن شما؟

صبانت و پارس هم يه جور ديگه مردم و اذيت مي كنن. اينترنت اوقدر بايد بستر امن و پاييدار باشه يارو مي ره سفارش ميده ديگه صداي پشتيبان رو نشنوه يا لااقل سالي يكبار ولي تو اينجا هر روز بايد تلفن بدست باشي بگي قطع شد فلان شد يا هي بايد بري شركت . اين كه نشد اينترنت.

حداقل مخابرات 128 بالاتر نمي دن ارزون كه هست اگر يه موقع بد از آب در اومد آدم نمي سوزه بگه اونهمه پول دادم آخرش هم اينطوري شد.

آدم بره به اين مخابراتيا رو بندازه ولي گير اين شركت هاي كلاه بردار دزد خدانشناس نيفته.
    شرکت های خصوصی هم از نظر من خیلی مشکلات دارن و یکی از یکی دیگه بدتر ، ولی وقتی این شرکت ها ورشکست بشن و اکثریت سرویس بیفته دست مخابرات ، اونوقت ورق برمیگرده و مخابرات هر کاری که دلش بخواد میکنه و هیچ کاری از دست شما بر نمیاد .

در ضمن شرکت های خصوصی هر چقدر هم که ایراد داشته باشن ، نباید فراموش کنیم که بسیاری از مشکلاتی که این شرکت ها با اون مواجه هستند از جانب مخابرات و شرکت زیرساخت براشون ایجاد میشه ، ولی user های این شرکت ها که مخابرات نمیشناسن ، هر مشکلی که پیش بیاد فوری زنگ میزنن پشتیبانی شرکت ، مخابرات RS رو میبنده ، سرویس های ایمیل رو مختل میکنه ، و ... کی باید جوابگو باشه ؟ پشتیبانی شرکت !

همین دوستانی که از شاتل سرویس دارند تا چند وقت پیش برای شاتل سر و دست میشکستند ، و گاهی اوقات به اکثریت کاربران متقاضی ADSL که به این فروم برای نظر خواهی سر میزدن ، شاتل پیشنهاد میشد ، ولی الان خیلی ها شاکی هستند . البته باید هم همین طور باشه ، وظیفه شرکت ارائه سرویس مناسب هست و user ها هم باید سفت و سخت پیگیر باشن ، در کشور های دیگه هم همینه . بحث من این هست که تا زمانی که کار اساسی درست نشه ، وضعیت به همین شکل باقی خواهد ماند (اگر بدتر از اینی که هست نشه !)

در ضمن خیلی از دوستان شاهد هستند که ممکنه یه شرکتی خیلی طرفدار داشته باشه ، ولی در بعضی از مناطق مخابراتی کیفیت سرویس دهی خوبی نداشته باشه ، و برعکس یه شرکتی خیلی اسمش بد در رفته باشه ، ولی در بعضی از مناطق مخابراتی سرویس دهی خیلی خوبی داشته باشه . بخشی از این قضیه برمیگرده به همون مسائلی که دست این شرکت ها نیست و مقصر مخابرات و سایر مسئولین هستند .

منم یا این قسمت از حرف شما که مخابرات یک دزد به تمام معناست موافقم ولی من همین الان دارم به بهترین شکل ممکن چه از نظر کیفیت و چه از هزینه ای از ADSL مخابرات استفاده می کنم. من قبلا از سپنتا سرویس می گرفتم انصافا هم خوب بود ولی وقتی عین همین سرویس رو با همون کیفیت مخابرات میده مگه بلانسبت مغز خر خوردم که بگم چون مخابرات مادرزاد دزد بوده پس منم بیام آتیش بزنم به مالم که ...
    مال من که اصلا بدو بدو نداشت فقط ی بار رفتم مخابرات تندگویان درخواست دادم 2 روز بعد تلفنی user و pass رو گرفتم 4 روز بعدش هم وصل شد بدون هیچ دردسری. اولین بار بود که تو این مملکت ی بار کارم رو مثل بچه آدم راه انداختند.
    ما ایرانی ها عادت کردیم که پول مفت به این شرکت های خصوصی PAP بدیم حالا ی بار هم که مخابرات اومده سرویس ارزون قیمت بده 1000 تا بهونه جور می کنیم که آی مخابرات مشکوک می زنه آی مخابرات ریگی به کفش هست آی مخابرات فلان می کنه ..... یکم منطقی فکر کنید.
    ممنون
    مشکل اینجاست که شما فکر میکنید تا الان مخابرات به شرکت ها با همین قیمت سرویس میداده و یکدفعه شرکت ها سرویس یک مگابیت نامحدودی رو که میتونستند 38 هزار تومان ارائه کنند ، 200 هزار تومان قیمت میذاشتن !

بله فعلا کیفیت سرویس دهی مخابرات خوبه ، ولی در همین شروع کار میبینید دوستانی که متقاضی هستند ، با چه مسائل و مشکلاتی مواجه شدند ، وای به حال وقتی که تعداد مشترکین بالا بره .

شما مثل اینکه خواب هستی الان چند وقته مخابرات خصوصی شده منتها کار میبره.
    مثلا بانک صادرات خصوصی شده ولی انتظار نداری که مثل بانک سامان که از اول خصوصی بوده بشه.
    این بستگی به تعریف شما از واژه خصوصی داره !

بعدش John Cena723 عزیز میگه چرا ملت به مخابرات رای دادند ، کلا برای 512 ، 20 تومن میگیره . البته آپلودش خیلی پاینه ، خیلی بهتون بده ، 20 کیلو بایته .

هیتلرش به مراتب کمتر از شرکت های خصوصیه ، قطعی کمتری داره، کانفیگ کردن خیلی راحتی داره، تنها بدیش اینجا نداشتن پشتیبانی درست و درمون هست .

وگرنه باقی مواردش از شرکت های خصوصی بهتره
    اون بخش قیمت رو که راجع بهش صحبت کردم ، اون "تنها بدی" هم که شما ازش صحبت میکنی به موقعش تبدیل به فاجعه میشه !

در مورد ف.ی.ل.ترینگ هم من نمیدونم چرا باید یه شرکت خصوصی بیاد و اضافه بر مخابرات این کار رو انجام بده و کاسه داغ تر از آش بشه . شما اگر دلیل منطقی دارید بفرمایید . تنظیماتش هم نمیدونم مثلا برای یه شرکت دیگه چه فرقی میتونه با مخابرات داشته باشه که برای مخابرات راحت تر یا سخت تر باشه .

---

در مجموع میخوام بگم که این خانه از پایبست ویران است ، و یه این راحتی نمیشه به نهادهایی که خودشون مسئول عقب ماندگی در این بخش هستند ، آنهم کاملا از روی عمد ، اعتماد کرد . اتهام این مسئولین از این نظر ، خیلی سنگین تر از این حرفهاست که حتی بشه صحبتی از "بدبینی" کرد !

5. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

خواب شما هستی . بخش عمده ای از مخابرات برای سپاه هستش و سپاه هم دست نشانده دولت هستش . پس مثل بچه های قنداقی حرف نزنید و یکم فکر کنید . کسی بخواد به صورت خصوصی اینجا کار کنه زودی کلش رو میخوابونند و اجازه کار بهش نمیدند . الان سپنتا هم خصوصی نیست و برای دولت هستش . چی خیال کردی؟ تمام این بدبختی های مخابرات هم برای همون سپاه هستش که الان اینترنت رو داغون کردند.
    اون آقایی هم که میگه 128 مخابرات ارزون تره ، بذار بهت یه چیزی بگم : آره ارزون تره ولی به ظاهر قضیه نگاه نکن . بدون هر چیزی که بیش از حد ارزونه ( تو این ممکلت) یه قضیه ای پشتش هستش که اونم به زودی خواهیم فهمید . فقط یکم صبر باید پیشه کرد...
    البته ممکنه صلواتی باشه ....

آخر فروم باز mohammad_s7201's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا گیریم که مخابرات همه چیز ما رو کنترل کنه ولی واسه من یکی که فقط میخوام 24 ساعته دانلود کنم خوبه چون هم ارزونه هم نامحدوده.
    رفیقم سرویس 64 کیلوبایت نامحدود سپنتا خریده ماهی 18 تومن. حالا ما 128 نامحدود بخریم 10 تومن به نظر شما نمی ارزه؟؟

حالا کارهای خلافمون رو با دایال آپ انجام میدیم که گیر نیفتیم
    اگر هم بنا به قطع کردن و ف.ی.ل.ت.ر. کردن باشه که مخابرات با شرکت خصوصی فرقی نداره.

شرکت های خصوصی هم از نظر من خیلی مشکلات دارن و یکی از یکی دیگه بدتر ، ولی وقتی این شرکت ها ورشکست بشن و اکثریت سرویس بیفته دست مخابرات ، اونوقت ورق برمیگرده و مخابرات هر کاری که دلش بخواد میکنه و هیچ کاری از دست شما بر نمیاد .
    مگه الان هرکاری دلش بخواد نمیکنه؟؟
    مثلا همین جی میل الان چند وقته قطعه. شرکت های خصوصی هم قطعن،د ایال اپ هم قطعه، ADSL مخابرات هم قطعه. دیگه چه فرقی میکنه؟

8. این کاربر از mohammad_s7201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    محمد جان منم همین رو میگم مشکل اینه که بروبکس فکر کردن چون مخابراات دست اداره اسمشو نبر افتاده ( که از قبل هم بوده ) شاید بعضیها دچار مشکل بشوند ولی من یه پیشنهاد دوستانه میکنم تا وقتی کاری نکردید خطری هیچ کس رو تهدید نمیکنه !!!!!

من خیلیها رو دیدم که به هزارتا سایت سر زدند و رفتند و دیدن
    حتی از خیلی از انتی و چیز پی انو خیلی چیزای دیگه هم استفاده کردند ولیی رفتند و دیدن
    کسی بخواد فعالیت کنه و کاری انجام بده مطمئن باشه با مخابرات که هیچی با اینترنت افغانستان هم کانکت بشه ردشو میزنن
    میخواید باور کنید میخواید نکنید برای مخابرات فرقی نداره که کی از چه شرکتی اینترنت گرفته
    اصل کاری همون شماره IP که رد شماست
    بقیه اش هم که دیگه مشخصه تا وقتی فعالیت ازاد انجام میدید و کاری نمیکنید کسی حق نداره بیاد بگه چرا رفتی فلان سایت رو دیدی ولی کسی بره کامنت بزاره و ایمیل مشکوک بده بعله شبونه میان خرشو میگیرن چون فعالیت کرده و ممکنه جرم باشه ولی این که بری سایت رو نگاه کنی هیچ مشکلی نداری هرجا که دوست داری برو بگرد هرچی دوست داری دانلود کن ولی مواظب چیزی باش که اپلود میکنی و یا نوشته ای که به عنووان کامنت میزاری وگرنه دیدن از یه سایت کجای دنیا جرم بوده ...
    پس نگرانی بی مورده .
    امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
    Last edited by KING_DESIGNER; 18-02-2010 at 23:17. دليل: ی

10. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینترنت من هم وصل شد حالا دوتا سوال دارم اول برای اینکه دیگران به سرویس من دسترسی نداشته باشند چطوری میتونم روی کانکشن قفل یا پسورد بزارم و دوم بهترین نرم افزار تست سرعت چیه؟ (Speed test رو خواستم دانلود کنم ولی تو سایتش لینک دانلودشو نداره!!!)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خواب شما هستی . بخش عمده ای از مخابرات برای سپاه هستش و سپاه هم دست نشانده دولت هستش . پس مثل بچه های قنداقی حرف نزنید و یکم فکر کنید . کسی بخواد به صورت خصوصی اینجا کار کنه زودی کلش رو میخوابونند و اجازه کار بهش نمیدند . الان سپنتا هم خصوصی نیست و برای دولت هستش . چی خیال کردی؟ تمام این بدبختی های مخابرات هم برای همون سپاه هستش که الان اینترنت رو داغون کردند.
    اون آقایی هم که میگه 128 مخابرات ارزون تره ، بذار بهت یه چیزی بگم : آره ارزون تره ولی به ظاهر قضیه نگاه نکن . بدون هر چیزی که بیش از حد ارزونه ( تو این ممکلت) یه قضیه ای پشتش هستش که اونم به زودی خواهیم فهمید . فقط یکم صبر باید پیشه کرد...
    جوجه تازه سر از تخم درآوردی می خوای چیز یاد من بدی اگر اینجوری هست کل ایران دست سپاه هست و هیشکی هیچ غلطی نمی تونه بکنه. همچین میگه مال سپاهه انگار روش سامانه ضد موشکی بستند . سپاه هم بیکار نشته بیاد 4 تا Mp3 و فیلم درپیتی که شما میگیری رو بشینه نگاه کنه. کم مونده بگی دبی و کشورهای حاشیه رو هم سپاه کنترل میکنه. اره جریان اون دکتر خییری هست که تو تلویزیون نشون می داد چون از مریضاش پول نمیگرفت مریضای احمقش فکر می کردن الکی نسخه میپیچه و همه نسخه ها رو بیرون پاره می کردند. نصف عقب موندگی ها مون بخاطر شایعه پراکنی های بی اساسه.

13. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Benygh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان من از مخابرات گنبد کاووس استان گلستان اينترنت گرفتم ... 128 .. سرويس شبيه سرويس ساير ISP هاست ...

من که راضي ام ...
    البته مسئله رديابي و ... رو در نظر بگيريد که اگه بخواهيد يک بحث علمي کنيد در هر شرايط ... حتي در شرايطي که شما از يک ISP سرويس بگيريد قابل رد گيري هست ... ولي حالا بحث هاي ديگه رو من کاري ندارم ولي به نظر من بي خيال ...

معمولا هميشه اينطوري بوده که يک سرلشکر وقتي به اوج نا اميدي ميرسه به تمامي افراد لشکرش ... چه توانا چه نا توان يک اسلحه ميده که بعضا اين اسلحه وسيله مرگ خودش ميشه !

15. 2 کاربر از Benygh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •