تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 82 اولاول ... 185864656667686970717278 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 820

نام تاپيک: جستجو و فتح کشانها با Nemexia آنلاين! کاملا فارسی

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب میبینم که تاپیک نظرسنجی هم بسته شده.حالا هر کی هر چقدر دوست داره اسپم بده تو بازیهای آنلاین.من که فقط میخوام برم تو کار اسپم...

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اتفاقا از ديروز دارم همينو پيگيري ميكنم !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    قـــائم شــــهر

پيش فرض

من توي بخش انتقادات تاپيك زدم ببينم چي ميشه !

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اه خاک بر سرم چرا جاخالی دادم میتونستم بزنمش نیرو کم فرستاد . یکی جاسوسیش کنه حمله کنم بهش

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

لينك يوزرشو بده جاسوسي كنم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ژنرال

تیم بازی در بازی تغییراتی داده که لازم دانستم با سریع ترین پرواز خود را به اینجا رسانده و شما را از آنها مطلع نمایم :

همانطورکه میدانید زمانی که یک سیاره جدید را شبیه سازی میکنید تکنولوژی را با ان به اشتراک میگذارید . زمانیکه این کار انجام میشود بازیکن امتیازاتی را مانند اینکه انها را ساخته است دریافت خواهد کرد، در نتیجه زمانیکه بازیکن به امتیاز لازم برای داشتن دو سیاره میرسد /50000 امتیاز/ ، او سیاره دوم را شبیه سازی کرده و تکنولوژی را با ان به اشتراک میگذارد که امتیازات او را به طور غیر قابل باوری افزایش میدهد و دیگر بازیکنی نمیماند تا او بتواند به آنها حمله کند. به همین دلیل است که ما - تیم بازی - تصمیم گرفته ایم گزینه به اشتراک گذاری تکنولوژی را از بازی حذف کنیم . بازیکنان تحقیقات خود را یک بار و در سیاره اصلی انجام میدهد و تنها یکبار امتیاز انرا دریافت میکند و این تحقیقات برای همه سیاره هایی که بازیکن دارد اعمال میشود . این تغییر در تاریخ دوشنبه 25.01.2010 و در ساعت 16:30 به وقت تهران اعمال خواهد شد . پرواز توع " به اشتراک گذاری تکنولوژی " حذف خواهد شد . و کلیه تکنولوژیهایی که بازیکن در سیاره اصلی خود دارد انتخاب و برروی دیگر سیاره های او اعمال خواهد شد .

ژنرال ، شما تنها یک هفته فرصت دارید تا کلیه تکنولوژی هایی که در سیاره اصلی ، اول، دارید را با بقیه به اشتراک گذارید و در غیر اینصورت آنها در روی سیاره مستعمره شما حذف خواهند شد . همه امتیازها دوباره محاسبه خواهند شد ، خیلی از بازیکنان امتیازات خود را که از طریق اشتراک گذاری کسب کرده اند ازدست خواهند داد .

ژنرال در زیر لیست تغییرات را برای مطالعه شما فراهم کردم :

• اشتراک گذاری تکنولوژی حذف خواهد شد . سطح تکنولژی هر بازیکنی از سیاره اصلی گرفته شده و در دیگر مستعمرات اعمال خواهد شد .
    • امتیازات دوباره محاسبه خواهند شد
    • امتیازات مورد نیاز برای شبیه سازی یم سیاره جدید به صورت زیر تغییر خواهند کرد:

1. هر بازیکنی با یک سیاره شروع میکند
    2. زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 200 برسد امکان ایجاد دومین سیاره را خواهد داشت .
    3. زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 1000 برسد امکان ایجاد سومین سیاره را خواهد داشت .
    4. زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 10.000 برسد امکان ایجاد چهارمین سیاره را خواهد داشت .
    5. زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 30.000 برسد امکان ایجاد پنجمین سیاره را خواهد داشت .
    6. زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 60.000 برسد امکان ایجاد ششمین سیاره را خواهد داشت .
    7. زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 100.000 برسد امکان ایجاد هفتمین سیاره را خواهد داشت .

• امتیاز مجموع 5 بازیکن اول در رتبه بندی برای ایجاد یک سیاره تیمی به امتیاز کلی 1.500.000 تغییر خواهد یافت .
    • ضریب آغاز برای حمله از 500 امتیاز منابع تغییر به 100 امتیاز کلی خواهد کرد.

ژنرال شما باید خود را خود را برای این تغییرات بزرگ آماده کنید . حالا پس از تغییرات جنگ های فضایی بزرگتری را پیش رو خواهیم داشت و باید خود را برای آن آماده کنیم . بازیکنان راحت تر خواهند جنگید و نیازی به تلف کردن وقت برای اشتراک گذاری تکنولوژی به منظور ارسال ناوگان حمله از سیاره حدید نخواهند داشت .

ژنرال ، همچنین دو تغییر در دیگر گزینه هاست که باید به اطلاع شما برسانم :

• سیستم تولید قبض داخلی بازی راه اندازی شده است که بازیکنان میتوانند برای سکه های خریداری شده خود تولید قبض کنند و از آنها در کلیه کیهان های بازی استفاده کنند - دقت کنید که فقط برای بازی نمکسیا میتوانید استفاده کنید - با این وجود محدودیتی هم وجود دارد . حداقل مقدار اعتباری که میتوانید به کدهای قبض تبدیل کنید 100 اعتبار است . بازیکنان میتوانند تنها در حالتی که بیشتر از 10.000 امتیاز کلی دارند از قبض ها استفاده کنند.
    • نام اتحاد ها نیز مانند نام کاربری بازیکنان میتواند رنگ آمیزی شود . هزینه این گزینه 50 اعتبار خواهد بود و تنها در دسترس فرمانده اتحاد میباشد .

ژنرال، باید باهوش عمل کنیم تا بتوانیم قدرتمندتر از قبل به هدف اصلی خود و تسخیر کیهان برسیم .

داره خودمونی میشه so007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    بچه ها یه راهی معرفی کنید امتیاز هام زودتر بره بالا.
    ممنون

یا حق

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سریعترین راه جنگه

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من توي بخش انتقادات تاپيك زدم ببينم چي ميشه !
    من الان رفتم تو بخش انتقادات ولی هیچ تاپیکی نبود.

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

کمک کنید توروخدا

الان میبندن

ببینید من یه سفینه کلونی زدم از سیاره اصلی برای "" اشتراک گذاری دانش "" بعدش فرستادم . این سفینه بدون هیچ پرسشی رفتش اما چیزی نگفت که چی رو اشتراک بذارم چطوریه جریان؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •