خوب میبینم که تاپیک نظرسنجی هم بسته شده.حالا هر کی هر چقدر دوست داره اسپم بده تو بازیهای آنلاین.من که فقط میخوام برم تو کار اسپم...![]()
![]()
![]()
![]()
خوب میبینم که تاپیک نظرسنجی هم بسته شده.حالا هر کی هر چقدر دوست داره اسپم بده تو بازیهای آنلاین.من که فقط میخوام برم تو کار اسپم...![]()
![]()
![]()
![]()
اتفاقا از ديروز دارم همينو پيگيري ميكنم !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من توي بخش انتقادات تاپيك زدم ببينم چي ميشه !
اه خاک بر سرم چرا جاخالی دادم میتونستم بزنمش نیرو کم فرستاد . یکی جاسوسیش کنه حمله کنم بهش
ژنرال
تیم بازی در بازی تغییراتی داده که لازم دانستم با سریع ترین پرواز خود را به اینجا رسانده و شما را از آنها مطلع نمایم :
همانطورکه میدانید زمانی که یک سیاره جدید را شبیه سازی میکنید تکنولوژی را با ان به اشتراک میگذارید . زمانیکه این کار انجام میشود بازیکن امتیازاتی را مانند اینکه انها را ساخته است دریافت خواهد کرد، در نتیجه زمانیکه بازیکن به امتیاز لازم برای داشتن دو سیاره میرسد /50000 امتیاز/ ، او سیاره دوم را شبیه سازی کرده و تکنولوژی را با ان به اشتراک میگذارد که امتیازات او را به طور غیر قابل باوری افزایش میدهد و دیگر بازیکنی نمیماند تا او بتواند به آنها حمله کند. به همین دلیل است که ما - تیم بازی - تصمیم گرفته ایم گزینه به اشتراک گذاری تکنولوژی را از بازی حذف کنیم . بازیکنان تحقیقات خود را یک بار و در سیاره اصلی انجام میدهد و تنها یکبار امتیاز انرا دریافت میکند و این تحقیقات برای همه سیاره هایی که بازیکن دارد اعمال میشود . این تغییر در تاریخ دوشنبه 25.01.2010 و در ساعت 16:30 به وقت تهران اعمال خواهد شد . پرواز توع " به اشتراک گذاری تکنولوژی " حذف خواهد شد . و کلیه تکنولوژیهایی که بازیکن در سیاره اصلی خود دارد انتخاب و برروی دیگر سیاره های او اعمال خواهد شد .
ژنرال ، شما تنها یک هفته فرصت دارید تا کلیه تکنولوژی هایی که در سیاره اصلی ، اول، دارید را با بقیه به اشتراک گذارید و در غیر اینصورت آنها در روی سیاره مستعمره شما حذف خواهند شد . همه امتیازها دوباره محاسبه خواهند شد ، خیلی از بازیکنان امتیازات خود را که از طریق اشتراک گذاری کسب کرده اند ازدست خواهند داد .
ژنرال در زیر لیست تغییرات را برای مطالعه شما فراهم کردم :
- اشتراک گذاری تکنولوژی حذف خواهد شد . سطح تکنولژی هر بازیکنی از سیاره اصلی گرفته شده و در دیگر مستعمرات اعمال خواهد شد .
- امتیازات دوباره محاسبه خواهند شد
- امتیازات مورد نیاز برای شبیه سازی یم سیاره جدید به صورت زیر تغییر خواهند کرد:
- هر بازیکنی با یک سیاره شروع میکند
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 200 برسد امکان ایجاد دومین سیاره را خواهد داشت .
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 1000 برسد امکان ایجاد سومین سیاره را خواهد داشت .
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 10.000 برسد امکان ایجاد چهارمین سیاره را خواهد داشت .
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 30.000 برسد امکان ایجاد پنجمین سیاره را خواهد داشت .
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 60.000 برسد امکان ایجاد ششمین سیاره را خواهد داشت .
- زمانیکه بازیکن به امتیاز کلی 100.000 برسد امکان ایجاد هفتمین سیاره را خواهد داشت .
- امتیاز مجموع 5 بازیکن اول در رتبه بندی برای ایجاد یک سیاره تیمی به امتیاز کلی 1.500.000 تغییر خواهد یافت .
- ضریب آغاز برای حمله از 500 امتیاز منابع تغییر به 100 امتیاز کلی خواهد کرد.
ژنرال شما باید خود را خود را برای این تغییرات بزرگ آماده کنید . حالا پس از تغییرات جنگ های فضایی بزرگتری را پیش رو خواهیم داشت و باید خود را برای آن آماده کنیم . بازیکنان راحت تر خواهند جنگید و نیازی به تلف کردن وقت برای اشتراک گذاری تکنولوژی به منظور ارسال ناوگان حمله از سیاره حدید نخواهند داشت .
ژنرال ، همچنین دو تغییر در دیگر گزینه هاست که باید به اطلاع شما برسانم :
- سیستم تولید قبض داخلی بازی راه اندازی شده است که بازیکنان میتوانند برای سکه های خریداری شده خود تولید قبض کنند و از آنها در کلیه کیهان های بازی استفاده کنند - دقت کنید که فقط برای بازی نمکسیا میتوانید استفاده کنید - با این وجود محدودیتی هم وجود دارد . حداقل مقدار اعتباری که میتوانید به کدهای قبض تبدیل کنید 100 اعتبار است . بازیکنان میتوانند تنها در حالتی که بیشتر از 10.000 امتیاز کلی دارند از قبض ها استفاده کنند.
- نام اتحاد ها نیز مانند نام کاربری بازیکنان میتواند رنگ آمیزی شود . هزینه این گزینه 50 اعتبار خواهد بود و تنها در دسترس فرمانده اتحاد میباشد .
ژنرال، باید باهوش عمل کنیم تا بتوانیم قدرتمندتر از قبل به هدف اصلی خود و تسخیر کیهان برسیم .
دوستان سلام
بچه ها یه راهی معرفی کنید امتیاز هام زودتر بره بالا.
ممنون
یا حق
من الان رفتم تو بخش انتقادات ولی هیچ تاپیکی نبود.![]()
کمک کنید توروخدا
الان میبندن
ببینید من یه سفینه کلونی زدم از سیاره اصلی برای "" اشتراک گذاری دانش "" بعدش فرستادم . این سفینه بدون هیچ پرسشی رفتش اما چیزی نگفت که چی رو اشتراک بذارم چطوریه جریان؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)