تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 1049 اولاول ... 185864656667686970717278118168568 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

میگم- شما ها اوسا کارید!این رو پس میگیرن؟ - بریم یه مدل دیگه از بیرون بخریم؟
    چه مدلی بخریم؟ با -400-500 تومن؟
    ممنون
    آره بابا چرا پس نگیرن؟همونجا که تی وی خریدی بگو سینماشو نمی خوام.پولشو واست کم می کنه.در مورد اینکه هم با 400 یا 500 چی بگیری کلی تویفروم بحث شده و بهترین انتخاب ها از پایونیر مدل 787 و از فیلیپس مدل 3378و 3569 هستش.

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

دوستان واساتید . دوست عزیز نسیم به سوال من جواب نداد . لطفا اگه کسی سری rs داره من چند تا سوال دارم. اول اینکه آیا سریهای rs30 - rs50 -rs70 با تفاوت قیمت حدود 300000 هزار تومن واقعا ارزش داره ؟ یعنی تو کیفت صدا با هم فرق دارن؟ یا اینکه فقط امکانات جنبیشون با هم فرق داره ؟ دوم اگه ازدوستان این سری رو دارن چند تا عکس از پشت و lable هاش برام بذاره چون شاید من بگم از بانه برام بیارن. میترسم جنس تقلبی بهم بندازن و سوال آخر آیا پایونیر بدون گارانتیش هم هست مدل rs70 اگه هست تو تهران قیمت چنده ؟ واقعا شرمندم که سوالا تم زیاد شد

---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------

یه چیز دیگه با پوزش rms rs70 چند واته؟آیا تو تصویر هم از سونی سرتره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز حدود 10 صفحه فکر کنم بری عقب می بینی که علیرضا در مورد سوالهای شما کاملا و خیلی عالی توضیح داده.

2. 4 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست واستاد عزیزیم ممنون از راهنماییت . خیلی استفاده کردم . ولی با این حال باز چند تا از سوالام جواباش اونجا نبود. اگه براتون امکان داشته باشه میخواستم لطف کنید واز lable هاش چند تا عکس برام بذارید. چون همونطور که گفتم شاید بگم از بانه برام بیارن ومیترسم تقلبی باشه .در ضمن اینجا من یه جایی rs70 پیدا کردم بهم گفت که dvd پلیرش 410 و از 420 جدید تره . در این مورد هم لطف کنید و راهتماییم کنید . با پوزش تو تهران rs70 بدون گارانتیش هم هست ؟اگه هست چنده؟ پاینده باشید

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست واستاد عزیزیم ممنون از راهنماییت . خیلی استفاده کردم . ولی با این حال باز چند تا از سوالام جواباش اونجا نبود. اگه براتون امکان داشته باشه میخواستم لطف کنید واز lable هاش چند تا عکس برام بذارید. چون همونطور که گفتم شاید بگم از بانه برام بیارن ومیترسم تقلبی باشه .در ضمن اینجا من یه جایی rs70 پیدا کردم بهم گفت که dvd پلیرش 410 و از 420 جدید تره . در این مورد هم لطف کنید و راهتماییم کنید . با پوزش تو تهران rs70 بدون گارانتیش هم هست ؟اگه هست چنده؟ پاینده باشید
    امیر rs30 داره.
    امیر هر وقت این پست رو خوندی یه زحمتی بکش چنتا عکس از پشت سیستمت بنداز بذار واسه این دوستمون.
    بدون گارانتی هم من توی تهران ندیدم.با گارانتیش بزور گیر میاد چه برسه به بدون گارانتی.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان واساتید . دوست عزیز نسیم به سوال من جواب نداد . لطفا اگه کسی سری rs داره من چند تا سوال دارم. اول اینکه آیا سریهای rs30 - rs50 -rs70 با تفاوت قیمت حدود 300000 هزار تومن واقعا ارزش داره ؟ یعنی تو کیفت صدا با هم فرق دارن؟ یا اینکه فقط امکانات جنبیشون با هم فرق داره ؟ دوم اگه ازدوستان این سری رو دارن چند تا عکس از پشت و lable هاش برام بذاره چون شاید من بگم از بانه برام بیارن. میترسم جنس تقلبی بهم بندازن و سوال آخر آیا پایونیر بدون گارانتیش هم هست مدل rs70 اگه هست تو تهران قیمت چنده ؟ واقعا شرمندم که سوالا تم زیاد شد

---------- Post added at 07:56 AM ---------- Previous post was at 07:55 AM ----------

یه چیز دیگه با پوزش rms rs70 چند واته؟آیا تو تصویر هم از سونی سرتره؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تفاوت سونی پایونیر تو تصویر خیلی زیاد نیست و کاملا مربوط به دی وی دی پلیرهایی است که روشون می دهند یعنی Pioneer DV-420 و Sony NS728 که من هر دوشون رو تست کردم تفاوت محسوسی ندیدم.
    طبق نظر بقیه دوستان چندان به وات این دستگاه ها نگاه نکن چون واقعاً اعداد بی ارزشی هستند و هیچی رو نشون نمی دهند فقط میتونم بگم با قدرت صدای RS70 خیلی جاها رو می تونی بترکونی!!!
    فکر کنم الان RS70 حدود 880 تومان باشه

7. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا بین 787 و 3378 کدومو بخرم؟ یا اصلاً 3569؟ چند هست این 3569؟ فقط کیفیت صدا برام مهمه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نسیم جان مبارکت باشه. منم یه چند تاسوال ازت داشتم اول اینکه دستگاهتو چند خریدی؟ دوم آیا باگارانتی خریدی ؟ در صورت مثبت بودن گارانتیش چیه؟ من اینجا تو تبریز rs70 رو بهم 1200000 هزار تومن میگن . نمیدونم چیکار کنم . آیا میتونم از نهران خرید کنم ودستگاه رو بهم بفرستن. اینجا فقط یکی دو جا پایونیر هست.اونم با اون قیمتها. دوست عزیز آیا کیفیت تصویرش هم از سونی بهتره؟ وای که چقدر دلم میخواد یه دستگاه مثل مال تو داشتم. واقعا مبارکت باشه. خوش به حالت.......

سلام
    ممنون. آره با گارانتی گرفتم. گارانتی رو خود نمایندگی به مدت یکسال انجام میده. کیفیت تصویری که من دیدم خیلی خوب بود. اما اونو با سونی مقایسه نکردم که بدونم چه فرقی داره. اما کیفیت صداش فوق العاده است. من 880 گرفتم. امکان از تهران هست. ابعاد جعبه هاش بزرگه ولی فکر کنم با این قیمتی که شما میگی، می ارزه بیای از تهران بگیری.
    Last edited by nasim1446; 07-04-2010 at 02:27.

10. این کاربر از nasim1446 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه vatanema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا کسی اطلاع داره هایپراستار پایونر 787 داره یا نه؟ من حوصله جمهوری رو ندارم.اگر هایپر داشته باشه خیلی خوب میشه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این هم لینک همین محصول در سایت رسمی پایونر هست.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینک بالا هم بروشور مقایسه 10 تا از محصولات 2009 و 2010
    کسی میدونه پاور مصرفی 787 چقدر هست؟
    Last edited by vatanema; 07-04-2010 at 13:37.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا بین 787 و 3378 کدومو بخرم؟ یا اصلاً 3569؟ چند هست این 3569؟ فقط کیفیت صدا برام مهمه.
    مدل 3569 حف نداره حدود یک هفته پیش از دوتا فروشگاه توپاساژ شرکا قیمت گرفتم یکی 510 میداد یکی 550 ..ولی زمینه اش تو بازار داره کم میشه هرکی میخواد باید سریعتر اقدام کنه.

13. این کاربر از sum1920 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دیشب رفتم جمهوری اما تا رسیدم به پایونیر ساعت 9:10 بود که دیدم کرکره رفته پایین..

بکل از فیلیپس نا امید شدم..
    کیفیتش بدک نبود اما اصلاً در حد تعریفاتی که دوستان کردند نبود انصافاً!
    قیافشم اصلاً به دلم نشست..

سونی رفتم و چندتا مدلشو تست کردم..
    همشون صداشون فوق العاده بودند..
    قیافه هاشونم عی، بدک نیست..
    اما مدل DAV-F500 ش قیمتش خیلی بالاست و اصلاً نمی ارزه.. (حدود 900 تومان)
    فکر می کنم به خاطره پلیرش باشه بیشتر..
    چون اگه دیده باشید مدلش استادست و خیلی شیکه..

مدل FZ900 ش صداش خیلی عالی بود، قیافشم خوبه و تقریباً تو همون مایه هاست که می پسندم، قیمتشم 630..
    شاید همینو بگیرم.. (البته بعد از تست پایونیر 787)
    این مدل بلندگوی عقبش بیسیم هم هست که خیلی عالیه..
    5 تا باند 144 وات RMS داره + 1 ساب ووفر 280 وات RMSی..
    صداش معرکست..
    وضوح فوق العاده بالا، تفکیک فوق العاده بالا بدون کوچکترین خط و خش صدا که خیلی حالیدم جون داداش..
    ووفرشم که هیولاست! 280 وات پرقدرت..
    آمپلی فایرهای سونی که اسمشون S-Master هست واقعاً عالی هستند..
    خیلی خوب تقویت می کنند صدا رو طوری که با صدای کم هم لذت می بری از گوش دادن آهنگ..

پایونیرم که بست دیگه..
    چیزی ندارم بگم تا برنامه بعدی که برم جمهوری..

15. این کاربر از masoudu2ub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شک نکن که بدرد نمیخوره.

دوست عزیز باور کنید اینا همش بازی با اعداده.شرکتی مثل فیلیپس که اعلام می کنه سینما با صدای 1100 وات تولید کرده به نظرت وات واقعی اعلام می کنه؟می دونید 1000 یا 1100 وات یعنی چی؟؟؟اصلا به نظرتون این سیستمایی که توی بازارند می تونند همچین خروجی صدایی تولید کنند؟من یه سیستم ضبط خونگی سونی داشتم،یکی از بهترین مدل هایی که سونی توی صدا تولید کرده بود با حداکثر خروجی 480 وات،بقدری صدای وحشتناکی داشت که اصلا امکان بردن ولوم تا نصف هم نبود.حتی یادمه یسری تا آخر زیادش کردم همسایه طبقه بالا ضعف کرد دو روز افتاد تو رختخواب(بنده خدا فکر کرده بود زلزله اومده)حالا تصور کنید 1000 وات باید چقدر باشه.
    شرکتی مثل پایونیر مدل های rs خودش رو تولید کرده با حداکثر خروجی 800 وات.حالا شرکت سامسونگ میاد سینما میزنه میگه 1000 وات که وقتی گوش میدی 200 وات هم نیست.ال جی هم همینطور و یا ....
    ببخشید زیاد حرف زدم.کلا اینارو گفتم که بدونید فقط به اعداد تکیه نکنید،اینا همه تبلیغاته.من صدای اکثر مدل های توی بازار هم تست کردم و بدون تعصب میگم که فقط پایونیر و چنتا مدل از شرکت سونی هست که حجم صداش به حداکثر قدرت خروجی که توسط شرکتش اعلام کرده می خوره.
    شما خودت یبار صدای سری های rs پایوینر که 800 وات هستش تست کن و با 1000 وات فیلیپس مقایسه کن ببین کدوم قدرت و حجم بیشتری داره.سینماهای فیلیپس صدای خیلی خوبی داره ولی به نظر من صدایی در حد 787 پایونیر داره و اندازه همون 600 وات هست.
    مدل 282 پایونیر با قدرت خروجی 360 وات صدای بلندتری از مدل های TZ سامسونگ که به گفته شرکتش 1000 وات خروجی داره تولید می کنه،اگر قبول ندارید برید امتحان کنید.
    منم حرف شما رو تایید می کنم..
    480 وات واقعی خیلی زیاده و خونرو منفجر می کنه..
    اینا هیچ کدوم واقعی نیستند به غیر از پایونیر و سونی..
    بنظرم فقط پایونیره که دقیق می نویسه و اگه سامسونگ اون سینماهای واقعاً آشغالشو می زنه 1000 وات RMS پایونیرو سونی باید بنویسند 9000 وات RMS..
    قیاسش بنظر من این طوری میشه با زبان سامسونگی..
    هه هه..

17. این کاربر از masoudu2ub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •