الان ویدیویی که یکی از دوستان به صورت hd گرفته بود و از آشپزخونه بود انگار نگاه کردم و دیدم که hd نیست یعنی کدکش h-264 نیست !!!! کدکش mp4 هست نه mp4 h-264
الان ویدیویی که یکی از دوستان به صورت hd گرفته بود و از آشپزخونه بود انگار نگاه کردم و دیدم که hd نیست یعنی کدکش h-264 نیست !!!! کدکش mp4 هست نه mp4 h-264
هر دو بله
منظور از اچ دی وضوح تصویر هست نه کدک
اینم یه نقل قول جالب توجه از روزنامه دنیای اقتصاد امروز:
در رابطه با گوشی های کار کرده گفت و گوی کوتاهی با یکی از فعالان بازار گوشی تلفن همراه داشتیم که می خوانید:
سوال:شنیده میشود برخی از فعالان بازار گوشی های کار کرده را تعمیر و به اسم گوشی آکبند به فروش میرسانند؟
جواب:بروز چنین اتفاقاتی غیر ممکن نیست.چرا که بعضی فروشندگان ایرادات گوشی های کار کرده را رفع میکنند وبه اسم گوشی سالم به فروش میرسانند ولی پس از مدتی گوشی با مشکل مواجه میشود و روی دست خریدار می ماند..........
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:35 AM ----------
دوستانی که گوشیو دارند در صورت امکان یه تعداد عکس از جعبه گوشی هم بذارند به خصوص پلمپ جعبه.که به چه شکلی باید باشه.
Audio quality test
Speakerphone loudness test
![]()
یکی به من با منطق حرفه ای بگه Omnia HD یا Vivaz ؟ ( لطفا چندتا دلیل محکم بیارید )
یه مورد جالب :
چرا در بعضس سایت ها Vivaz معمولی در دو نوع مختلف معرفی می شه ؟فرقشون تو چیه؟ هر دو در بازار فروش تهران هستند؟
1. Vivaz ( KURARA)
2. Vivaz a ( U5A)
سلام دوستان
یه پلیر خیلی خوب و بسیار زیبا برای ویواز با امکانات کامل به نام 360thing
براتون آپلود کردم.
دوتا فایل هست که البته باید هردوتارو ساین کنید و نصب کنید.
نحوه عوض کردن آهنگ هم خیلی باحاله تو این پلیر.وقتی آهنگ پخش میشه آلبوم های باللاش رو به طرف چپ یا راست میکشید و آهنگ عوض میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ کدوم عکس ها باز نمیشه
Not Found........
لطفا دوباره آپلود کنید اگر زحمتی نیست......
سلام
شرمنده اوضاع اینرنتم خرابه فعلا.
سعی میکنم هروقت شد باز بزارم.ممنون از تذکر.
Not Found.........
لطفا دوباره آپلود کنید....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)