تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 68 از 290 اولاول ... 185864656667686970717278118168 ... آخرآخر
نمايش نتايج 671 به 680 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

پروفشنال hadi h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    فک کنم بهش می گفتن طهران

پيش فرض

مراحل آنلاین که ربطی به سیو نداره فقط مقدار درصد بازی !
    سیو آنلاین مربوط به اکانت استیم میشه !
    ولی مابقی مراحل با همون players میشه نگاه داشت .

داره خودمونی میشه sepanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

از کزک جدید خبری
    نیست؟ این دیگه جواب نمیده

داره خودمونی میشه amirchifekkardi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خبر جالب
    از level 31 پریدم level 70 به خدا چیت نزدم
    رفتم یه جایی سرور قاتی کرد اولا سوم شخص مفرد شد ثانیا امتیازی که به کشتن هر کسی می داد نجومی شده بود!!!! کف کردم 3 نفرو کشتم شدم level 70 خیلی جالب بود کلی حال کردم هر 12 نفر سرور شده بودن 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خبر جالب
    از level 31 پریدم level 70 به خدا چیت نزدم
    رفتم یه جایی سرور قاتی کرد اولا سوم شخص مفرد شد ثانیا امتیازی که به کشتن هر کسی می داد نجومی شده بود!!!! کف کردم 3 نفرو کشتم شدم level 70 خیلی جالب بود کلی حال کردم هر 12 نفر سرور شده بودن 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    آره منم اینطوری شدم
    دیدین گفتم ؟ خیلی باحاله یه کم شانس بیارید سریع لولتون میره بالا
    امیر فکر کنم برا تو یه جور دیگه شدش برا تو اینطور قاطی نکرد که آدما پرش که میکردن تو آسمون میموندن میجنگیدن؟!!؟ در کل این قاطی کردناش خیلی باحال و به یاد موندنیه خارجیا هم که اون شب بودیم اونجا هی میگفتن لل لل لل !!

داره خودمونی میشه Newboys20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    مشهد

11

من اگه بخوام توی Steam دوستامو اد کنم سریال نامبر می خواد کسی میتونه راهنمایی کنه ؟

(در ضمن amirchifekkardi من همون H.J هستم)

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سوم شخص مفرد
    آقا ایول....کلی خندیدیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا ایول....کلی خندیدیم
    خنده نداره بازی دقیقا یک مود سوم شخص داره سوم شخصش هم مفرده جمع که نیست
    مراحل آنلاین که ربطی به سیو نداره فقط مقدار درصد بازی !
    سیو آنلاین مربوط به اکانت استیم میشه !
    ولی مابقی مراحل با همون players میشه نگاه داشت .
    اتفاقا به سیو ربط داره چون چیت های لول بدون استیم هم کار میکنه پچ تکنوگاد هم که قراره بیاد لول هارو از بین نمی بره (البته نمی دونم چه جوری)

همین الان از یه بازی طولانی برمیگردم اسمایی که دیدم اصلاً ایرانی توشون نبود هرچیم سوال میکردم کسی جواب نمیداد فکر نکنم اصلاً یه ایرانی توی این دوساعت دیدم 20 باری بازی کردم هیچ مشکلیم پیش نیومد پینگم از همشون پایین تر بود و...
    خلاصه بگم من شک ندارم اینکه طرفات ایرانی باشن یا نباشن تاثیری نداره این حداقل حرفمه چون تازه برعکس من هیچوقت با همون بچه های ایرانی بازی سنترو پی سی ورلدم که بودیم نشد 20 بار بدون دیسکانکت بازی کنم !
    شما اگه تونستی بازی کنی که پینگت هم از همه پایین تر بوده احتمالا هاست شدی(دلیل این هم که هاست شدی اینه که بازی بعضی وقتا بازی قات میزنه به جای بهترین هاست بد ترین هاست رو انتخاب می کنه) چون دقیقا به ایرانی بودن ربط داره دیسکانکت شدن هم تو سرورای ایرانی به خاطر کرکه تو سرور های خارجی هم اگه دیسکانکت نشدی حتما شانسی بوده
    Last edited by Alex merccer; 26-01-2010 at 18:28.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

...
    شما اگه تونستی بازی کنی که پینگت هم از همه پایین تر بوده احتمالا هاست شدی(دلیل این هم که هاست شدی اینه که بازی بعضی وقتا بازی قات میزنه به جای بهترین هاست بد ترین هاست رو انتخاب می کنه) چون دقیقا به ایرانی بودن ربط داره دیسکانکت شدن هم تو سرورای ایرانی به خاطر کرکه تو سرور های خارجی هم اگه دیسکانکت نشدی حتما شانسی بوده
    ببخشید نمیتونم حرفتونو قبول کنم من اولاً نمیدونم چجوری اصلاً حاست میشن! دوماً اگه بدونم با این وضعین پینگ 400 500 دی مگه میشه 2 3 سا@ بازی کرد؟ سوماً باز من چندین بار این قضیه برام تکرار شده چارماً بازم!!(دهه!) اصولاً من با خارجیا دووم آوردم اما با ایرانیا خصوصن وقتی همه جمشون جمه یه نفرشون کمه مشکل پیش میاد دی سی میشم به هرحال مخلص گیمرای وطنیم هستیم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببخشید نمیتونم حرفتونو قبول کنم من اولاً نمیدونم چجوری اصلاً حاست میشن! دوماً اگه بدونم با این وضعین پینگ 400 500 دی مگه میشه 2 3 سا@ بازی کرد؟ سوماً باز من چندین بار این قضیه برام تکرار شده چارماً بازم!!(دهه!) اصولاً من با خارجیا دووم آوردم اما با ایرانیا خصوصن وقتی همه جمشون جمه یه نفرشون کمه مشکل پیش میاد دی سی میشم به هرحال مخلص گیمرای وطنیم هستیم!
    هاست رو گیم لابی بعد از اینکه تعداد بازیکنا به مقدار لازم رسید انتخاب می کنه(اون موقع می نویسه finding the best host) در ضمن وقتی شما هاست می شی پینگت می شه زیر 50 نه 400 500 و یک چیزه دیگه وقتی هاست انتخاب می شه تا وقتی که از گیم لابی خارج نشه هاست می مونه وقتی هم شما هاست باشی معمولا دیسکانکت نمی شه(به شانس هم ربط داره)

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

هاست رو گیم لابی بعد از اینکه تعداد بازیکنا به مقدار لازم رسید انتخاب می کنه(اون موقع می نویسه finding the best host) در ضمن وقتی شما هاست می شی پینگت می شه زیر 50 نه 400 500 و یک چیزه دیگه وقتی هاست انتخاب می شه تا وقتی که از گیم لابی خارج نشه هاست می مونه وقتی هم شما هاست باشی معمولا دیسکانکت نمی شه(به شانس هم ربط داره)
    که اینطور! وای چقد من خوش شانسم
    حالا برای اینکه مطمئن بشم این بار که با خارجیا جم شدیم نگاه میکنم ببینم میشه کیکشون کرد بدبختارو یا نه اگه هاست باشم اللقاعده باید بشه دیگه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •