مراحل آنلاین که ربطی به سیو نداره فقط مقدار درصد بازی !
سیو آنلاین مربوط به اکانت استیم میشه !
ولی مابقی مراحل با همون players میشه نگاه داشت .
مراحل آنلاین که ربطی به سیو نداره فقط مقدار درصد بازی !
سیو آنلاین مربوط به اکانت استیم میشه !
ولی مابقی مراحل با همون players میشه نگاه داشت .
خبر جالب
از level 31 پریدم level 70 به خدا چیت نزدم
رفتم یه جایی سرور قاتی کرد اولا سوم شخص مفرد شد ثانیا امتیازی که به کشتن هر کسی می داد نجومی شده بود!!!! کف کردم 3 نفرو کشتم شدم level 70 خیلی جالب بود کلی حال کردم هر 12 نفر سرور شده بودن 70!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آره منم اینطوری شدم
دیدین گفتم ؟ خیلی باحاله یه کم شانس بیارید سریع لولتون میره بالا
امیر فکر کنم برا تو یه جور دیگه شدش برا تو اینطور قاطی نکرد که آدما پرش که میکردن تو آسمون میموندن میجنگیدن؟!!؟ در کل این قاطی کردناش خیلی باحال و به یاد موندنیه خارجیا هم که اون شب بودیم اونجا هی میگفتن لل لل لل !!![]()
![]()
من اگه بخوام توی Steam دوستامو اد کنم سریال نامبر می خواد کسی میتونه راهنمایی کنه ؟
(در ضمن amirchifekkardi من همون H.J هستم)
سوم شخص مفردآقا ایول....کلی خندیدیم
![]()
خنده نداره بازی دقیقا یک مود سوم شخص داره سوم شخصش هم مفرده جمع که نیست
اتفاقا به سیو ربط داره چون چیت های لول بدون استیم هم کار میکنه پچ تکنوگاد هم که قراره بیاد لول هارو از بین نمی بره (البته نمی دونم چه جوری)
شما اگه تونستی بازی کنی که پینگت هم از همه پایین تر بوده احتمالا هاست شدی(دلیل این هم که هاست شدی اینه که بازی بعضی وقتا بازی قات میزنه به جای بهترین هاست بد ترین هاست رو انتخاب می کنه) چون دقیقا به ایرانی بودن ربط داره دیسکانکت شدن هم تو سرورای ایرانی به خاطر کرکه تو سرور های خارجی هم اگه دیسکانکت نشدی حتما شانسی بوده
Last edited by Alex merccer; 26-01-2010 at 18:28.
ببخشید نمیتونم حرفتونو قبول کنم من اولاً نمیدونم چجوری اصلاً حاست میشن! دوماً اگه بدونم با این وضعین پینگ 400 500 دی مگه میشه 2 3 سا@ بازی کرد؟ سوماً باز من چندین بار این قضیه برام تکرار شده چارماً بازم!!(دهه!) اصولاً من با خارجیا دووم آوردم اما با ایرانیا خصوصن وقتی همه جمشون جمه یه نفرشون کمه مشکل پیش میاد دی سی میشم به هرحال مخلص گیمرای وطنیم هستیم!![]()
هاست رو گیم لابی بعد از اینکه تعداد بازیکنا به مقدار لازم رسید انتخاب می کنه(اون موقع می نویسه finding the best host) در ضمن وقتی شما هاست می شی پینگت می شه زیر 50 نه 400 500 و یک چیزه دیگه وقتی هاست انتخاب می شه تا وقتی که از گیم لابی خارج نشه هاست می مونه
وقتی هم شما هاست باشی معمولا دیسکانکت نمی شه(به شانس هم ربط داره)
![]()
که اینطور! وای چقد من خوش شانسم
حالا برای اینکه مطمئن بشم این بار که با خارجیا جم شدیم نگاه میکنم ببینم میشه کیکشون کرد بدبختارو یا نه اگه هاست باشم اللقاعده باید بشه دیگه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)