لطفا یه نفر لینک مستقیم دانلود آخرین کرک Skidrow رو برای این بازی بزاره . من هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم. ممنون میشم![]()
لطفا یه نفر لینک مستقیم دانلود آخرین کرک Skidrow رو برای این بازی بزاره . من هرچی گشتم نتونستم پیداش کنم. ممنون میشم![]()
حالا فوقش آنتی الایزینگ رو روی 8 نمیزاریم . میزاریم رو 4
من سیستم اینه :
cpu: e5200 2.5gig
ram : 2gig
hdd : samsung 32m 1000t
vga : 4850 1gig gddr3
![]()
نه مثل اینکه سیستم خوبی داری...
فقط cpu یکم ضعیفه به نظرم...این بازی هم خوره ی سی پی یو هست..
دوستی آشنایی کسی اگه داری بگیر ازش که نری پول بدی اجرا نشه حالت گرفته شه...
آره سی پی یوم ضعیفه ولی تنها بازی که روی سیستم من گیر کرد gta iv رو که اونم برای ضعیف بودن سی پی یو بودش نه گرافیک . ورگنه تا حالا بازی نصب نکردم که بخوام گرافیکش رو روی بالاترین حد بزارمو گیر کنه !! مین بوردم p5kpl/1600 و سری آی اینتل رو ساپورت نمیکنه ورگنه سی پی یوم رو عوض میکردم دیگه گذاشتم بعدا با مین بوردم عوض کنم همرو.
شما میتونید بروی کیفیت Medium و رزولوشن 1024*768 بازی کنید ... !
برووووووووووووووووووووووو !!!!!!!!!!!!!رزولیشن 1024 !!!!!!!!!!!!!!! خیلی بده که . دیگه واقعا مهم شد که بگیرمش چون میتونه دومین بازی باشه که روی سیستمم گیر کنه . از اینترنت سفارش دادم 2800 تومن .
من این بازی رو نصب کردم . میتونم بگم یکی از بالاترین گرافیک هایی که دیدم . اون آقا گفتن که با رزولیشن 1024 میتونم بازی کنم . ولی من الان دارم با 1024 در 1280 با آنتی الایزینگ 16 ایکس و دایرکت ایکس 10 بازی میکنم .یعنی همه چیز تا ته بالا بود . حداقل اون چیزی که با چشمام دیدم 30 فریم بود .
خواهشا یه نفر کمک کنه. من مشکل Aspect Ratio دارم تو این بازی. گفتن با آخرین کرک حل میشه
این سایته کرکهای توپی میذاره
من خودم هر دفعه از اینجا کرکارو میگیرم
ببین به کارت میاد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یه سوال من توی این بازی اینقدر این جک و جونورا بهم حمله کردن شیشه جلوم شکسته هیچی نمیبینم چطوری باید شکستگیشو از بین ببرم . البته اینو میدونم که ماسک روی صورت نیست یعنی وقتی دکمه جی رو نگه میدارم که ماسک رو برداره این بغل عکس ماسک میاد نوشته صفر که یعنی چی ندارم . پس چی جلوی من شکسته ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)