جانی واقعا نمیشه گفت چون مولتی تاچ نداره پس به پای ریجل و n900 نمیرسه. حالا n900 به درکولی ریچل بابا دمت گرم خیلی باحالی
البته برتری های دیگه ای هم داره از جمله cpu خرتر
پی نوشت به قول جانی
یه دوره گذاشتیم حال کنید دیگه پررو بازی درنیار![]()
جانی واقعا نمیشه گفت چون مولتی تاچ نداره پس به پای ریجل و n900 نمیرسه. حالا n900 به درکولی ریچل بابا دمت گرم خیلی باحالی
البته برتری های دیگه ای هم داره از جمله cpu خرتر
پی نوشت به قول جانی
یه دوره گذاشتیم حال کنید دیگه پررو بازی درنیار![]()
منم که حرف خودت رو تایید کردم!جانی واقعا نمیشه گفت چون مولتی تاچ نداره پس به پای ریجل و n900 نمیرسه. حالا n900 به درکولی ریچل بابا دمت گرم خیلی باحالی
never! even dont't think about that,babyالبته برتری های دیگه ای هم داره از جمله cpu خرتر
برو بچه اسپم نده اینقدر .آواتارتم عوض کن.یه دوره گذاشتیم حال کنید دیگه پررو بازی درنیار
دوستان گوشی های جدید تاچ موتورولا کی وارد بازار ایران میشن و آیا نمایندگی تو ایران داره و گارانتی چی ؟![]()
تیکه آخر رو با فایر بودممنم که حرف خودت رو تایید کردم!
تینک نمیکنمnever! even dont't think about that,babyیقین دارم!!!
تو 20تومنتو آماده کن!!!برو بچه اسپم نده اینقدر .آواتارتم عوض کن.![]()
آخه مولتي تاچ خيلي چيزه خوبيهکم کم باید با برادران موتورولایی هم وارد جنگ و جدل بشیم
یعنی فقط به دلیل نداشتن مولتی تاچ این 2 تا گوشی به پای مایلستون نمیرسن؟ هیچ برتری نسبت به مایل ندارن؟
ضمن اینکه قبلا هم گفتم n900 نسبت به مایل هم برتری هایی داره ! (بویژه توی وب بروزینگ ) , x10 هم اینترفیس باحالتر, ال سی دی بزرگتر داره که نمیشه ازش گذشتقضيه 20 تومان چيه؟تو 20تومنتو آماده کن!!!
بوي خيانت مياد . دارن رو مغز بچه مردم رو شستشو ميدن .
جاني بايد يه تست بگيرم ازت ببينم درصد موتو فن بودنت پايين نيومده باشه ! فكر كنم يه آپديت بخواي
فعلا به مناسبت جام جهاني,جنگ من با هر دوي شما سر اون آواتارهاتونه .
منظورتون رو نفهميدم ؟ ريچل چيه ؟جانی واقعا نمیشه گفت چون مولتی تاچ نداره پس به پای ریجل و n900 نمیرسه. حالا n900 به درکولی ریچل بابا دمت گرم خیلی باحالی
![]()
-- اما خودمونيم n900 مثل آجره / حالا باز هم به x10
واسه شرط بندی بازیهای جام جهانی , عضوم میگیریمقضيه 20 تومان چيه؟
قربونت یه آپدیت به froyo بکنی بد نیست.فكر كنم يه آپديت بخواي
همان x10.منظورتون رو نفهميدم ؟ ريچل چيه ؟
بهترین گوشی نوکیا تا الاناما خودمونيم n900 مثل آجره![]()
بر منکرش لعنت ولی نبودنش دلیل بر *** بودن گوشی نمیشه که!آخه مولتي تاچ خيلي چيزه خوبيه
کد نیم X10 ریچلهمنظورتون رو نفهميدم ؟ ريچل چيه ؟
آلمان؟ بابا بیخیالفعلا به مناسبت جام جهاني,جنگ من با هر دوي شما سر اون آواتارهاتونه .
اون 20تومن هم چیز خوبیه. به قول جانی عضو هم میگیریم![]()
سلام من مدت زياديه اين تاپيكو مي خونم بالاخره تصميم گرفتم مايلستون بخرم فقط چندتا سوال دلرم اگه كسي لطف كنه جواب بده ممنون مي شم:
قيمتي كه خودم دارم از 560 تا 720 560 كه ميگم يه مغازست تو پايتخت قيمتش با توجه به جاش يك مشكوك نيست؟معمولاً ارزون ترين قيمت توي پايتخت نيست تازه گارانتيم داره!!
2-بدون اينترنت اين نوع گوشيا چقدر كارايي دارن؟و اينكه به طور متوسط هزينه استفاده از اينترنت به (معمولي)چقدر ميشه واسه موبايل؟
گري لينه كر(مهاجم سابق تيم ملي انگليس و آقاي گل جام جهاني 1986):
"فوتبال بازي ساده اي است:22 نفر براي 90 دقيقه دنبال يك توپ مي دوند و در نهايت آلماني ها مي برند."
سلام / پيشاپيش مباركت باشه .
1-آخرين قيمتي كه من از چند وقت پيش داشتم 590 بود . 560 به نظرم قيمت معقوليه .
قيمتهاي جهاني با توجه به ورود گوشي هاي جديدتر موتو طبيعتا" بايد پايين اومده باشه .
اونهايي كه بالا ميگن كه فكر كردن اينجا سر گردنه است .
اما براي اينكه با خيال راحت خريد كني با يكي كه وارد تره برو يا با كسي كه اين گوشي رو داره كه چه بهتر . خودت هم ميتوني همون جا خوب بهش ور بري و همه جا رو كنترل كني . من تهران نيستم وگرنه خودم باهات ميومدم.
حالا با چه گارانتي 560 ميگه ؟
2-اينترنتم والا چون استفاده نميكنم خبر ندارم / موفق باشي
پي نوشت: آلمان رو امشب دعا كنيد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)