سلام
من رفتم تست گرفتم و گفت که بدون مشکل روی medium میتونی بازی کنی. ( البته سیستم رو زد medium ) و همه ی گزینه ها پاس زد و مشکلی نداره.
سلام
من رفتم تست گرفتم و گفت که بدون مشکل روی medium میتونی بازی کنی. ( البته سیستم رو زد medium ) و همه ی گزینه ها پاس زد و مشکلی نداره.
سلام سیستمتونو میشه بزارید منم رفتم ولی نمی دونم چرا اتفاقی نمی افته فکر کنم از اینترنتم باشه
یه خبر از بازی:
Crysis 2 با بیش از 60 ساعت گیم پلی
بخش تک نفره و داستانی بازی با توجه به شرایط مختلف فرق می کنه ولی میانگین اون برای اولین باری که گیمر ها میرن 10 ساعته
بخش چند نفره و آنلاین بازی بیش از 50 ساعت گیم پلی رو در اختیار گیمر ها می ذاره
این یعنی بازی بیش از 60 ساعت گیم پلی داره که این خبر خیلی خوبی می تونه باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
NEW PIC
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
محتوای مخفی: سایز اصلی از راست به چپ
دوستان این تاپیک رو برای بحث در مورد مسائل نسخه بتا ایجاد کردم تا بحث های این چنینی اون جا ادامه پیدا کنه:
موفق باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتم این خبرو اینجا هم بزارم . خیلی خوشم اومد
Crytek شرکت آلمانی سازنده ی Crysis 2 اخیرا پس از leak این بازی که مراحل پایانی ساخت خود را پشت سر می گذاشت برای اطمینان دادن به بازی کننده ها اضهار کرده است که هنوز هم تعهد خود را نسبت به رایانه های شخصی حفظ خواهد کرد !!!
در پایان این هفته Crytek و EA ناشر بازی پس از leak شدن Crysis 2 طی بیانیه ای اعلام کردند که این دزدی ها باعث ضربه زدن به بازار بازی های PC و شرکت هایی که برای این پلتفرم بازی می سازند خواهد شد.
اکنون Cevat Yerli رئیس Crytek بار دیگر در تایید سخنان پیشین خود اعلام کرده است که به اعتقاد آن ها تنها PC پلتفرم ماندگار است !!!
Yerli در [mycrysis.com] (فروم بازی) نوشت : " علیرغم این حادثه ی تاسف برانگیز ما می توانیم به شما اطمینان بدهیم که بازی کردن با PC هنوز هم برای ما بسیار با اهمیت است و در آینده نیز همیشه برای شرکت ما با اهمیت خواهد ماند."
" همه ی ما هنوز بر روی این تمرکز داریم تا یک تجربه ی بزرگ از بازی ها را به طرفدارن واقعیمان هدیه بدهیم . امیدوارم از بازی کردن Crysis 2 با PC لذت ببرید زیرا به نظر من این بازی بهترین بازیی است که ما تا به حال برای PC ساخته ایم !!! "
" ما از شما به خاطر حمایتتان تشکر می کنیم. ما منتظریم تا به زودی با شما آنلاین بازی کنیم!!! "
ضمن این که نسخه ی leak بازی برای PC طبق گزارشات نسخه ی بتای بازی بوده است.
Crysis 2 در روز 22 مارس در آمریکای شمالی و در 25 مارس در اروپا برای PC , ایکس باکس 360 و پلی استیشن 3 عرضه خواهد شد.
منبع:
HTML کد:
سایت گیم اسپات برای این بازی هم now playing راه انداخته (یعنی یکی به مدت چند دقیقه می شینه جلو دوربین بازی رو انجام میده)
این now playnig مربوط به نسخه xbox360 هستش و واقعا اگه بتونه این کیفیت گرافیک رو در تمامی مراحل بازی ارایه بده(افت فریم اینا هم نداشته باشه) میشه از این بازی به عنوان بهترین اول شخص کنسولی یاد کرد.... .
همه چیز گرافیک عالی و بینظیره و کلا یه کار تقریبا ناممکن رو با یه دستگاه چند سال پیش انجام دادن(با pc که حتما بهتر از این خواهد بود):
---------------------------------------------کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه تریلر هستش که story trailer هستش و مربوط به xbox 360 هستش.حتما ببینید نورپردازی جزییات و کلا همه چیز فوق العاده هستش........ .:
لینک مستقیم و hd:
کیفتیت sd:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.
Last edited by halflife g; 18-02-2011 at 16:23.
PC Minimum System Requirements
Operating system: Windows XP, Vista or Windows 7, with the latest Service Pack
Processor: Intel Core 2 Duo at 2Ghz, or AMD Athlon 64 x2 2Ghz, or better
Memory: 2Gb (Vista requires 3Gb)
Hard disk space: 9Gb
Video: NVidia 8800GT with 512Mb RAM, ATI 3850HD with 512Mb RAM, or better
Sound: DirectX Compatible Sound Card
DirectX®: 9.0c
Controller support? Microsoft Xbox360 Controller for Windows
Last edited by smallfrank; 18-02-2011 at 19:04.
![]()
![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید3 تا عکس از تریلری که دیشب از لایو دان کردم . این 3 صحنه خیلی توجهم رو جلبوند به خودش : دیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کیفیت خوب نیست اما اصل مطلب مشخصه درون عکس ها
موزیک منوی بازی هم میتونین دان کنین بسیار زیباست
Last edited by resident_evil; 19-02-2011 at 20:56.
این رو هم من مدتی بود داشتم اپلود کردم دان کنید ...
این موزیک بالایی که نوید گذاشت رو من دان نکردم نمیدونم شاید الان با مال من یکی باشه...
Nano suite 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)